مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
شجره ملکه انگلیس را از این سایت دریافت کنید.
الیزابت دوم
الیزابت دوم
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
این مقاله در معرض ویرایشهای بسیاری قرار دارد چراکه دربارهٔ یک فرد تازهدرگذشته است. اطلاعاتی همچون شرایط مرگ و رویدادهای پیرامون آن میتوانند با بهروزرسانی منابع در لحظه تغییر کنند. گزارشهای خبری اولیه ممکن است نامعتبر باشند و آخرین بهروزرسانیهای این مقاله شاید همهٔ رویدادها دربارهٔ این فرد را بازتاب ندهند. از کمک شما در ویرایش این مقاله استقبال میکنیم اما در نظر داشته باشید بهروزرسانیهایی که به منابع معتبر ارجاع ندهند حذف خواهند شد. همچنین میتوانید در صفحهٔ بحث مقاله تغییرات موردنظر خود را به بحث بگذارید.
الیزابت دوم
الیزابت دوم در ۲۰۱۵
ملکه بریتانیا و دیگر قلمروهای مشترکالمنافع
سلطنت ۶ فوریه ۱۹۵۲ – ۸ سپتامبر ۲۰۲۲
تاجگذاری ۲ ژوئن ۱۹۵۳
پیشین جرج ششم جانشین چارلز سوم زاده ۲۱ آوریل ۱۹۲۶
میفر، لندن، بریتانیا
درگذشته ۸ سپتامبر ۲۰۲۲ (۹۶ سال)
قلعه بالمورال، ابردینشایر، بریتانیا
همسر(ان) شاهزاده فیلیپ، دوک ادینبرو (ا. ۱۹۴۷–ب. ۲۰۲۱)
فرزند(ان) چارلز سوم
شاهدخت آن، شاهدخت سلطنتی
شاهزاده اندرو، دوک یورک
شاهزاده ادوارد، ارل وسکس
نام کامل
الیزابت الکساندرا مری وینزر
خاندان دودمان وینزر پدر جرج ششم
مادر الیزابت، شهبانوی مادر
امضاء
خانواده سلطنتی بریتانیا و
دیگر قلمروهای مشترکالمنافع
چارلز سوم
کامیلا، ملکه بریتانیا
شاهزاده ویلیام، دوک کمبریج
کاترین، دوشس کمبریج شاهزاده جرج کمبریج
شاهدخت شارلوت کمبریج
شاهزاده لویی کمبریج
شاهزاده هری، دوک ساسکس
مگان، دوشس ساسکس شاهدخت آن
شاهزاده اندرو، دوک یورک
شاهدخت بئاتریس یورک شاهدخت یوژنی یورک
شاهزاده ادوارد، ارل وسکس
سوفی، کنتس وسکس دوک گلاستر دوشس گلاستر
شاهزاده ادوارد، دوک کنت
دوشس کنت شاهدخت الکساندرا شاهزاده مایکل کنت شاهدخت مایکل کنت نبو
الیزابت دوم (به انگلیسی: Elizabeth II؛ الیزابت الکساندرا مری؛ ۲۱ آوریل ۱۹۲۶ – ۸ سپتامبر ۲۰۲۲)[۱] از ۶ فوریهٔ ۱۹۵۳ تا زمان درگذشتش ملکه حاکم پادشاهی بریتانیا و دیگر قلمروهای مشترکالمنافع بود.الیزابت در میفرِ لندن زاده شد. او بزرگترین فرزند دوک و دوشس یورک (بعدها شاه جرج ششم و ملکه الیزابت، شهبانوی مادر) بود. پدر او زمانی که برادرش شاه ادوارد هشتم در سال ۱۹۳۶ پس از یک بحران قانونی مجبور به استعفا شد، به سلطنت رسید و با پادشاهی او، الیزابت به وارث مقدر امپراتوری بریتانیا تبدیل گردید. او به صورت خصوصی در خانه تحصیل کرد و از آغاز جنگ جهانی دوم چندی از وظایف عمومی خانواده سلطنتی را برعهده گرفت و در طول جنگ در نیروی کمکی خدمت قلمرویی خدمت کرد. در ۱۹۴۷، او با شاهزاده فیلیپ، دوک ادینبرو، شاهزاده سابق یونان و دانمارک ازدواج کرد که حاصل ازدواجشان چهار فرزند بود: چارلز سوم، شاهدخت آن، شاهزاده اندرو، دوک یورک و شاهزاده ادوارد، ارل وسکس.
الیزابت با درگذشت پدرش در فوریهٔ ۱۹۵۲ رئیس اتحادیه کشورهای همسود و ملکه سلطنتی هفت کشور مستقل مشترکالمنافع شد: بریتانیا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی، پاکستان و سیلان. در دوره فرمانروایی او به عنوان یک ملکه مشروطه، تغییرات سیاسی عمدهای به وقوع پیوستند، از جمله تفویض قدرت به دولتهای محلی در بریتانیا، انتقال حاکمیت ملی کانادا به این کشور از بریتانیا، و استعمارزدایی از آفریقا. بین سالهای ۱۹۵۶ و ۱۹۹۲ تعداد قلمروهای او با استقلال یافتن آنها تغییر کرد، از جمله آفریقای جنوبی، پاکستان و سیلان (که بعدها سریلانکا نامیده شد) جمهوری شدند. سفرها و دیدارهای تاریخی پرشمار او از جمله بازدید رسمی از جمهوری ایرلند و دیدار با پنج پاپ است. از جمله رخدادهای شایان توجه شامل تاجگذاری او در سال ۱۹۵۳ و جشن گرفتن جوبیلیهای نقرهای، طلایی، الماسی و پلاتینی او بودهاست. او طولانیترین دوره فرمانروایی و درازترین عمر را در بین حکمرانان بریتانیا دارد؛ و طولانیترین دوره سلطنت را بین ملکههای سلطنتی و حاکمان زن جهان داشته و پیرترین رهبر در جهان و قدیمیترین پادشاه جهان بود. وی همچنین رئیس عالی کلیسای انگلستان و مدافع ایمان در برخی از کشورهای قلمرویش نیز بود.
الیزابت گهگاه با جنبشهای جمهوریخواهی و انتقادات رسانهای از خانواده سلطنتی روبرو شد؛ از جمله این دفعات پس از طلاقهای فرزندانش، در «سال فاجعهبار» ۱۹۹۲ و مرگ عروس سابقش، دایانا، شاهدخت ولز بودهاست. با این همه، در بریتانیا محبوبیت نظام سلطنت و شخص الیزابت معمولاً بالا بودهاست. او در ۹۶ سالگی درگذشت و پسر بزرگش، چارلز سوم، جانشین او شد.[۲]
کودکی
شاهدخت الیزابت بر روی جلد ، آوریل ۱۹۲۹
الیزابت الکساندرا مری وینزر در ساعت ۰۲:۴۰ به وقت گرینویج به روز ۲۱ آوریل ۱۹۲۶ در زمان پادشاهی پدربزرگش، شاه جرج پنجم، متولد شد. پدرش، دوک یورک که بعدها با نام شاه جرج ششم به پادشاه رسید، دومین پسر پادشاه بود. مادرش، دوشس یورک که پس از به پادشاهی رسیدن جرج ششم با نام ملکه الیزابت ملکه پادشاهی متحد شد، کوچکترین دختر یک اشرافزاده اسکاتلندی به نام لرد گلامیس بود. الیزابت پس از یک عمل سزارین در خانه پدربزرگ مادریاش در پلاک ۱۷ خیابان بروتون در میفر لندن به دنیا آمد.[۳] او توسط اسقف اعظم یورک کوسمو گوردون لانگ در کاخ باکینگهام در ۲۹ مه تعمید داده شد[۴][۵] و مانند مادرش الیزابت، مانند مادر جرج پنجم الکساندرا و مانند مادربزرگ پدریاش مری نام گرفت.[۶] نزدیکانش او را «لیلیبت»[و ۱] میخواندند[۷] زیرا اولین مرتبه نام خودش را اینگونه تلفظ کرده بود.[۸] پدر بزرگش جرج پنجم او را بسیار دوست میداشت و در جریان مریضی جدی پادشاه در سال ۱۹۲۹، ملاقاتهای مرتب او با جرج پنجم مورد توجه خبرنگاران قرار گرفت و زندگینامهنویسان آن ملاقاتها را در بهبود حال پادشاه تأثیرگذار دانستند.[۹]
منبع مطلب : fa.wikipedia.org
نسب ملکه انگلستان به پیامبر اسلام میرسد؟│ تصویری از شجره خانوادگی الیزابت دومِ بریتانیا
در درخت خانوادگی ملکه الیزابت دوم چهکسانی حضور دارند؟ شاید در وهله اول شاهان و ملکههای مختلف اروپایی به ذهن بیاید، اما بیشک هرگز حضرت محمد (ص) جزء کسانی نیست که در این فهرست ذهنی قرار گیرد اما بهتازگی روزنامه مراکشی الاسبوع با انتشار گزارشی مدعی شده که پیامبر اسلام با بیشاز ۴۰ نسل اختلاف، جد ملکه انگلستان است و اینمیان، روزنامههای عامهپسند انگلستان بهویژه دیلیمیل و دیلیاکسپرس با آبوتاب به بازنشر این خبر پرداختهاند.
چمدان - رسانه سفر، گردشگری و میراث فرهنگی
جمعه ۱۸ شهریور ۱۴۰۱ اینستاگرام خبرخوان
۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷
نسب ملکه انگلستان به پیامبر اسلام میرسد؟│ تصویری از شجره خانوادگی الیزابت دومِ بریتانیا
در درخت خانوادگی ملکه الیزابت دوم چهکسانی حضور دارند؟ شاید در وهله اول شاهان و ملکههای مختلف اروپایی به ذهن بیاید، اما بیشک هرگز حضرت محمد (ص) جزء کسانی نیست که در این فهرست ذهنی قرار گیرد اما بهتازگی روزنامه مراکشی الاسبوع با انتشار گزارشی مدعی شده که پیامبر اسلام با بیشاز ۴۰ نسل اختلاف، جد ملکه انگلستان است و اینمیان، روزنامههای عامهپسند انگلستان بهویژه دیلیمیل و دیلیاکسپرس با آبوتاب به بازنشر این خبر پرداختهاند.
چمدان -
ملکه واقعا با حضرت محمد (ص) نسبت دارد؟
در پاسخ به این سوال، هفتهنامه اکونومیست در یادداشتی نوشته است: معلوم نیست چرا این ادعاها اکنون دوباره مطرح و بزرگ شدهاند زیرا تقریبا از سال ۱۹۸۶ صحبتهایی در این زمینه وجود داشت. در این سال، شجرهشناس انگلیسی هارولد بی. بروکس-بیکر، ناشر کتابهای تبارشناسی خانوادههای اصیل بریتانیایی این ادعا را مطرح کرد.
در آنزمان، بروکس- بیکر برای مارگارت تاچر، نخستوزیر وقت انگلستان نوشت: «مردم انگلستان کمتر میدانند که خون محمد در رنگهای ملکه جاری است.»
وبگاه انگلیسی «هیستوری» در اینخصوص مینویسد: «بروکس-بیکر ملکه الیزابت را ازطریق زائده اندلسی به حضرت محمد (ص) متصل میکند. زائده اندلسی، شاهدختی مسلمان در قرن ۱۱ میلادی بوده است که به مسیحیت روی آورد و صیغه شاه آلفونسوی ششم، از سلسله خیمنز شد. باوجود این، معلوم نیست که زائده واقعا با پیامبر اسلام نسبت داشته است یا خیر.»
عبدالحمید العیونی، مورخی که مقاله روزنامه الاسبوع را نوشته است هم به این اتصال معتقد است و با استفاده از زائده بهعنوان حلقه اتصال، رد تبارشناسی الیزابت دوم را با عقببردن تا ۴۳ نسل به پیامبر اسلام میرساند.
این مورخ در گفتوگو با اکونومیست میگوید: «این اتصال، میان مذاهب و سلطنتهای ما پلی ایجاد میکند.»
بروکس- بیکر اساسا درست ادعا کرده است؟
مقامات دربار انگلستان او را بهعنوان فردی که اغلب با رسانهها درباره خاندان سلطنتی صحبت میکرد میشناختند. اما حقیقت این بود که مسائلی که مطرح میکرد هیچ پایه و اساس درستی در واقعیت نداشتند. بهطوریکه روزنامه تلگراف در آگهی ترحیم این تبارشناس انگلیسی در سال ۲۰۰۵ نوشت: «مزیت بزرگش برای خبرنگاران این بود که برای ارائه اظهارنظرهای جالب همیشه دردسترس بود اما اشکالش این بود که اظهارنظرهایش اغلب اشتباه بود!»
با وجود این، ارتباط فرضی میان خاندان سلطنتی انگلستان و پایهگذار دین اسلام از سوی افرادی مثل علی جمعه، محقق اسلامی و هجدهمین مفتی بزرگ مصر با استقبال مواجه شده است.
کد خبر 31531
برچسبها
میراث فرهنگی انگلیس میراث ناملموس
اخبار مرتبط
شاهزاده ویلیام و همسرش با پوششی متفاوت در مسجد تاریخی پاکستان | تصاویر پاکستانگردی نوه ملکه انگلیس و همسرش با پوشش سنتی
نقش ملکه الیزابت دوم در تخریب ایوان عالی قاپو
نظر شما
نظر شما نظرات
نظرات منتشر شده: 5
نظرات در صف انتشار: 8
نظرات غیرقابل انتشار: 0
ناآشنا ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
2 8 پاسخ بلکه دروغ باشه
zorwan ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۵
9 5 پاسخ راسته
گلی ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۸
13 6 پاسخ
فتنه گر اصلی دنیاهمین ملکه است
علی ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
12 12 پاسخ
گار این پدرسوخته بمیره خیلی فتنه ها می خوابه
شسی ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
29 2
اره اول گوشت ارزون میشه بعد کیفیت پراید میره بالا بعد همه گوشی میخریم بعد هم همه میرم زعفرانیه خونه میخریم اره با مردن ملکه انگار بار سنگینی از رو دوش ملت عزیز ایران برداشته میشه.تاززه با مردن ملکه مردم هر هفته میتونن برن آنتالیا و استانبول. والا شما چه حرفا میزنینا
پربازدیدترین
خرید خانه در قبرس شمالی
آخرین اخبار
خرید خانه در قبرس شمالی
بهترین محله تنکابن برای زندگی کجاست؟
چگونه ویزای ایتالیا بگیریم
چگونه کمبود ویتامین دی تشخیص داده میشود؟
کاهش مصرف بنزین با ریمپ ایسیو در مرکز کاراک
وسایلی که برای سفر به اهواز نیاز دارید
منبع مطلب : www.chamedanmag.com