مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
پهلو را از این سایت دریافت کنید.
دلیل افزایش چربی پهلو چیست و چگونه باید آن را آب کرد؟ • دیجیکالا مگ
شما با افزایش فعالیت بدنی، ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی سالم میتوانید چربیهای بدن بهویژه چربیهای پهلو را کاهش دهید.
دلیل افزایش چربی پهلو چیست و چگونه باید آن را آب کرد؟
افزودن به لیست علاقهمندی ها
محمد زراعتکار ۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ ۲۲ آبان ۱۴۰۰
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
بیشتر کسانی که به ورزش و تناسب اندام فکر میکنند، به طور معمول دنبال راهکارهایی برای از بین بردن چربیهای دور کمر و پهلو میگردند. چربیهای پهلو بسیاری از زنان و مردان را گرفتار کردهاند و جدا از جنبههای ظاهری منجر به بیماریها و مشکلات فراوانی برای سلامتی هم شدهاند. به همین دلیل، هدف بسیاری از مردم برای ورزش کردن و رژیم گرفتن، آب کردن همین چربیها است.
کمر، شکم و پهلو استعداد بالایی در چاق شدن و ذخیره کردن چربی دارند. کموبیش همهی کسانی که اضافه وزن دارند، شکم و پهلوهای چاقی هم دارند. بنابراین، یکی از رایجترین پرسشها در جهان تناسب اندام این است که چگونه میتوان از شر چربیهای پهلو خلاص شد؟
در این نوشته میخواهیم به بررسی همین موضوع بپردازیم. اگرچه به نظر میرسد همین که ورزش کنید خودش کافی است و نتیجه خواهید گرفت و ورزش هم بهراستی شروع بسیار خوبی است، ولی ماجرا کمی پیچیدهتر از این حرفها است. بدون شک شما باید از ورزش برای بهبود سلامت کلی و کاهش وزن کمک بگیرید. ولی برای از دست دادن چربیهای بخش خاصی از بدن باید به سراغ تمرینهای مشخص و ویژهای بروید که روی همان بخشها تمرکز میکنند و جلوی تحلیل رفتن ماهیچهها را میگیرند. جدا از این، باید رژیم غذایی مناسبی هم داشته باشید و از غذاهای چربیسوز کمک بگیرید.
در ادامه با ما همراه باشید تا نگاه دقیقتری به چربیهای پهلو، دلایل افزایش چربی و خطرات آن بیندازیم و راهکارها و حرکات تمرینی مناسب را برای آب کردن این چربیها بررسی کنیم.
علت بنیادین افزایش چربیهای پهلو چیست؟
جدا از اینکه چربیهای پهلو جذاب نیستند، آنها میتوانند مشکلات گوناگون ناشی از چاقی را هم به دنبال داشته باشند. در جامعهی نوین امروزی افراد زیادی به اضافه وزن و چاقی دچار هستند و به همین دلیل آمار بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی، سکتهی مغزی و دیابت نوع ۲ افزایش پیدا کرده است.
برای سالها معیار استاندارد تشخیص چاقی این بود که شاخص تودهی بدنی (BMI) را اندازهگیری کنند. این شاخص به میزان چربی و ماهیچهی موجود در بدن اشاره دارد. این شاخص را با یک معادله و به کمک وزن، قد و چند متغیر دیگر اندازه میگیرند. مشکلی که در شاخص تودهی بدنی وجود دارد این است که متراکمتر بودن ماهیچه نسبت به چربی را در نظر نمیگیرد.
به معنای دیگر، شما ممکن است چربی بسیار کمی داشته باشید ولی به دلیل وجود ماهیچههای زیاد وزنتان بسیار بالا باشد. در نتیجه، با اندازهگیری قد و وزنتان به این سرانجام میرسید که شاخص تودهی بدنی شما بالا است و به همین دلیل اضافه وزن دارید. از آن رو، اگر شاخص تودهی بدنی شما عدد مناسبی باشد، همیشه هم به این معنا نیست که میزان چربیهای شما پایین است.
اکنون که میدانید ماجرای چاق بودن و اضافه وزن داشتن چیست، باید به سراغ دلایل ذخیرهسازی چربی در پهلو برویم. سلولهای چربیهای پهلو یا بهتر است بگوییم چربیهای سراسر بدن زمانی ذخیره و انباشته میشوند که بدن شما کالری بالایی دریافت میکند ولی به همان اندازه کالری نمیسوزاند. با گذشت زمان، این سلولها در سراسر بدن انباشته و نمایان شده و به طور معمول در بخشهای خاصی مانند دور کمر و باسن دیده میشوند.
چربی میتواند در هر جایی از بدن جمع شود، ولی عوامل ویژهای وجود دارند که احتمال چاق شدن ناحیهی لگن، کمر، پهلو و شکم را افزایش میدهند. عواملی که میتوانند در ذخیرهسازی چربیهای پهلو نقش داشته باشند، شامل گزینههای زیر میشوند.
دگرگونیهای هورمونی، بهویژه افزایش بیش از اندازهی کورتیزول
افزایش سن؛ به طور کلی ذخیرهسازی چربی با بالا رفتن سن افزایش پیدا میکند
کمتحرکی و نداشتن فعالیت بدنی
رژیمهای غذایی سرشار از چربی، قند و غذاهای پرکالری
کمبود خواب
بیماریهایی که درمان یا تشخیص داده نشدهاند. برای نمونه، کمکاری تیروئید میتواند سوختوساز و سوزاندن کالری را کاهش دهد.
خطر افزایش چربیهای پهلو
چربیهای پهلو خطرناک نیستند، ولی میتوانند نشاندهندهی احتمال ابتلا به بیماریها و مشکلات دردسرسازی باشند. به طور کلی، این چربیها میتوانند با بیماریهای زیر در ارتباط باشند.
فشار خون بالا کلسترول بالا بیماریهای قلبی
وقفهی تنفسی در خواب و سایر مشکلات تنفسی
سکته دیابت نوع ۲
سرطان، بهویژه سرطان رودهی بزرگ و سینه
بیماریهای کبدی آرتروز
شما با آب کردن چربیهای پهلو، جدا از پیشگیری از این بیماریها میتوانید سلامت کلی بدن را هم بهبود ببخشید.
چگونه چربی دور کمر را آب کنیم؟
۳ راهکار برای آب کردن چربیهای پهلو
۱. با رژیم غذایی به جنگ چربیهای پهلو بروید
از آنجایی که داشتن درصد بالایی از چربی بدن منجر به چاق شدن کمر و پهلو میشود، یکی از بهترین راهکارها برای خلاص شدن از شر این چربیها این است که حواستان به چیزی که میخورید باشد و رژیم غذایی سالمی را دنبال کنید. فرقی ندارد تا چه اندازه روی تقویت ماهیچههای شکم و کمر تمرکز کنید؛ در صورتی که با کمک یک برنامهی غذایی مناسب چربیهای بدن را کاهش ندهید، نمیتوانید چربیهای پهلو را از بین ببرید و به اندام دلخواهتان دست پیدا کنید.
یکی از نخستین چیزهایی که باید بهکلی کنار بگذارید، قند و شکر است. این کار در ابتدا ممکن است ساده به نظر برسد و گمان کنید تنها با کنار گذاشتن شیرینیها و کیکها میتوانید به نتیجه برسید. ولی قند کموبیش در همهی غذاها و نوشیدنیهای فرآوریشده وجود دارد.
سادهترین راه برای جلوگیری از مصرف شکر این است که از خوردن غذاهای فرآوریشده خودداری کنید و در عوض به سراغ سبزیجات و میوههای تازه، آجیلها و منابع پروتئینی بدون چربی از جمله ماهی و مرغ بروید. یکی از دیگر از راهکارهایی که به کاهش وزن کمک میکند این است که حتما وعدههای غذایی کوچکتری بخورید. باید یادتان باشد که برای کاهش وزن نباید «غذا نخورید!» در حقیقت، خیلیها نمیدانند دقیقا باید چه کاری انجام دهند. بنابراین، برای مدتی بهکلی غذا خوردن مناسب را کنار میگذارند.
منبع مطلب : www.digikala.com
درد پهلو چگونه است و علل مبتلا شدن به آن چیست؟
در این مقاله هر آنچه راجع به درد پهلو, علل و نشانه های بروز آن و راه های برطرف کردن پهلو درد نیاز است را باهم مرور میکنیم. عوامل مختلفی چون درد کلیه نیز ...
Telegram Aparat Instagram
درد پهلو چگونه است و علل مبتلا شدن به آن چیست؟
قبلی بعدی
در این نوشته می خوانید:
1 علت های پهلو درد چیست؟
2 بررسی چند علت درد در ناحیه شکمی و پهلوهای سمت راست
3 بررسی چند علت درد در ناحیه شکمی و پهلوهای سمت چپ
4 چگونه از دردهای پهلو پیشگیری کنیم؟
5 درمان پهلو درد در خانم های باردار
6 درمان درد پهلو در افراد معمولی و آقایان
در برخی موارد افراد در ناحیه پهلویشان دچار درد می شوند (درد پهلو). از آن جایی که تعداد زیادی از اندام ها گرد هم جمع شده اند، این درد می تواند علل متفاوتی داشته باشد، اما از شایع ترین بیماری ها در ناحیه پهلو می توان به بیماری های کلیوی اشاره کرد. در برخی موارد فرد در ناحیه کمرش درد شدیدی را متحمل می شود و نمی تواند تشخیص دهد درد کمر است یا درد پهلو و این دو را با یکدیگر اشتباه می گیرد. بهتر است بدانیم دردهایی که ناشی از کمر درد می باشد در دو طرف راست یا چپ پشت رخ می دهند؛ اما دردهای کمر دقیقاً در پشت کمر ظاهر می شوند. بیماری های کلیه را می توان به چند بخش تقسیم کرد که مهم ترین آن ها داشتن سنگ کلیه است. اگر درد پهلوها با تب و لرز، تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه بود می توان گفت کلیه ها دچار سنگ شده اند. در برخی موارد نیز درد ناشی از تورم آپاندیس در پهلوها رخ می دهد. در ای زمان پزشک باید با بررسی ها و معاینات لازم و هم چنین به کمک سونوگرافی نوع بیماری را تشخیص دهد.
علت های پهلو درد چیست؟
علت های فراوانی در دردهای پهلو دخیل هستند. در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
یکی از علل وجود دردهای شایع بارداری خانم ها می باشد.
بیماری های زنانگی مانند کیست تخمدان و عفونت نیز می تواند در دردهای پهلو دخیل باشد.
اگر دستگاه گوارش اعم از معده و روده عفونت کنند می تواند دردهای طاقت فرسایی را در پهلوها به وجود آورند.
بیماری های نظیر دیسک کمر و بیرون زدگی دیسک نیز یکی از عوامل دردهای پهلوست.
اگر ستون مهره ها براثر سانحه ای دچار مشکل شود و یا بشکند می تواند سبب دردهای شدیدی در ناحیه پهلوها شود.
بیماری های کلیوی مانند عفونت کلیه، سنگ کلیه و آبسه کلیه نیز در درد پهلو شریک هستند.
بیماری های کیسه صفرا اعم از وجود سنگ صفرا نیز پهلوها را به درد می آورد.
بیماری های کبدی نیز در درد پهلوها تأثیر گذار هستند.
اگر براثر سرماخوردگی یا به علت دیگر عضلات بدن بگیرد و منقبض شود ممکن است درد در ناحیه پهلوها رخ دهد.
درد پهلو
بررسی چند علت درد در ناحیه شکمی و پهلوهای سمت راست
آپاندیس: اگر فردی دچار تورم آپاندیس شود، در ابتدا دردی خفیف در سمت راست شکمش به وجود می آید. در کسری از ثانیه این درد شدیدتر می شود و به سمت پهلوها روانه می شوند. در اکثر مواقع این دردها همراه با حالت تهوع و استفراغ می باشد. گاهی اوقات آن قدر درد شدید می شود که فرد نمی تواند هیچ حرکتی داشته باشد.
سنگ کلیه: این درد در ناحیه پهلوها رخ می دهد و به سمت مجرای ادراری کشیده می شود. در برخی مواقع با مشاهده خون در ادرار می توان از وجود سنگ در کلیه ها و مجرای ادراری مطلع شد. این درد نیز می تواند خفیف یا شدید باشد. در بیشتر مواقع به هنگام ادرار سوزش نیز احساس می شود.
بیماری های مربوط به لگن در خانم ها: اگر فردی به هنگام رابطه جنسی دچار درد می شود و یا ترشحات غیر طبیعی از واژنش خارج می شود می توان گفت توسط باکتری های کلامیدیا و گونوره به بیماری های التهابی لگن دچار شده اند.
حاملگی های متعدد و حاملگی خارج از رحم یکی دیگر از عوامل درد شکم و پهلو می باشند.
بررسی چند علت درد در ناحیه شکمی و پهلوهای سمت چپ
کیست تخمدان: در خانم ها این دردهای مزمن در سمت چپ و شکم ممکن است از به وجود آمدن کیست تخمدان باشد.
تخمک گذاری: در دوران تخمک گذاری خانم ها دچار دردهای خفیفی در ناحیه زیر شکم می شوند که با کمی استراحت و گذراندن این دوره رفع می شود.
سنگ کلیه: دردهای ناشی از سنگ کلیه هم می تواند در ناحیه چپ هم راست پهلوها رخ دهند. این دردها در برخی موارد بسیار طاقت فرسا و دردناک می شوند.
سندروم روده تحریک پذیر: اگر فردی به این بیماری دچار شود نیز می تواند دردهایی را در ناحیه شکم و پهلوهای سمت چپش احساس کند.
دیورتیکولیت: درد شکمی که با حالت تهوع، تب و نفخ های شدید و اسهال یا یبوست همراه است. در برخی مواقع این بیماری احتیاج به جراحی دارد.
درد پهلو
چگونه از دردهای پهلو پیشگیری کنیم؟
همیشه و همه جا گفته شده است که در هر موردی پیشگیری به از درمان است. با رعایت نکاتی بسیار ساده و راحت می توانید از بروز دردهای پهلو جلوگیری کنید:
شما می توانید با نوشیدن روزانه حدود 8 لیوان آب از دردهای ناشی از کلیه درد در ناحیه پهلو جلوگیری کنید.
از خوردن و نوشیدن مشروبات الکلی به شدت حذر کنید.
سعی کنید تا حد امکان روابط جنسی تان را محافظت شده انجام دهید.
تغذیه سالم و مناسب می تواند در پیشگیری از این گونه دردها تأثیر بسزایی داشته باشید.
در میان وعده ها و وعده های غذایی از سبزیجات و میوه ها حتماً استفاده کنید.
درد پهلو
درمان پهلو درد در خانم های باردار
اگر خانمی باردار باشد و بر اثر حاملگی دچار درد پهلو شده باشد می تواند با رعایت نکات زیر از درد پهلوها بکاهد:
پوشیدن کفش های اسپرت و راحتی
بیش از حد ننشینند و یا بیش از حد سرپا نایستند. در همه حالات به اندازه کافی قرار گیرید و هیچگونه فشاری به خود وارد نکنید.
بهتر است در دوران بارداری از کمربند و یا شکم بند طبی استفاده کنید.
حمام با آب گرم آن هم نه به مدت طولانی بلکه کوتاه و مفید، می تواند کمک بسزایی به کاهش دردهای پهلو بکند.
از برداشتن و جا به جا کردن اشیاء سنگین اجتناب کنید.
همیشه سعی کنید بر روی پهلوها بخوابید و مدام از این پهلو به آن پهلو شوید. به پشت و روی شکم خوابیدن برای خانم های باردار عوارض خطرناکی در پیش دارد.
منبع مطلب : drkhayyamfar.com