مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
رمز وای فای رو فراموش کردم را از این سایت دریافت کنید.
اگر رمز عبور wifi خود را فراموش کرده اید کلیک کنید + آموزش
در صورتی که پس از قرار دادن پسورد بر روی مودم وای فای خود ، آن را فراموش کردهاید، با ما در ادامه همراه باشید تا نحوه بازیابی پسورد شبکه وایفای در دستگاههای مختلف را با یکدیگر مرور کنیم.
۱۱:۳۳ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۵۴۶۵۸۰۵ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
اگر رمز عبور wifi خود را فراموش کرده اید کلیک کنید + آموزش
در صورتی که پس از قرار دادن پسورد بر روی مودم وای فای خود ، آن را فراموش کردهاید، با ما در ادامه همراه باشید تا نحوه بازیابی پسورد شبکه وایفای در دستگاههای مختلف را با یکدیگر مرور کنیم.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ، پرواضح است که افراد برای جلوگیری از به خطر افتادن حریم خصوصی شبکه وایفا روتر منزل یا محل کار خود، پسوردهایی را بر روی آن اعمال میکنند. پس از این امر در صورتی که اگر یکبار پسورد را از طریق گوشی و یا لپتاپ برای اتصال به شبکه وارد کنید، دیگر در آن ذخیره خواهد شد؛ حالآنکه امکان وارد کردن دستی پسورد در هر سری نیز امکانپذیر است.
در صورتی که پس از قرار دادن پسورد بر روی روتر، آن را فراموش کردهاید، با ما در ادامه همراه باشید تا نحوه بازیابی پسورد شبکه وایفای در دستگاههای مختلف را با یکدیگر مرور کنیم.
هنگامی که پیسی به شبکه متصل است
اگر از سیستمی استفاده میکنید که به شبکه وایفای متصل است، با این حال رمز روتر آن را در اختیار ندارید، برای پی بردن به این موضوع در ویندوز 10 (برای ویندوز 7، 8 و 8.1 نیز کار ساز است) ابتدا کافی است بر روی منوی استارت کلیک راست کرده و سپس گزینه Control Panel را انتخاب نمایید. البته میتوان با تایپ کردن "Control Panel” در قسمت جستجوی ویندوز 10 یا همان فیلد کورتانا نیز به این بخش دسترسی داشته باشید.
در هر حال پس از ورود به کنترل پنل بایستی با دنبال کردن مسیر etwork and Internet > Network and Sharing Center به قسمت تنظیمات شبکه وایفای برید. در صفحه جدید باز شده بدون شک فهرستی از کانکشن هایی که تاکنون از طریق آنها به اینترنت متصل شدهاید خواهید یافت، با این حال تنها آن کانکشنی که در قسمت View your active networks” قرار دارد را انتخاب نمایید.
اگر از طریق وایفای به شبکه متصل شده باشید لااقل یک کانکشن در قسمت Wi-Fi Status خواهید یافت؛ آن را باز کنید و بدون هیچ تردیدی به سربرگ Wireless Properties و سپس Security tab بروید. کار تقریباً تمام است و تنها برای مشاهده پسورد فراموش شده شبکه وایفای خود که در فیلد "Network security key,” قرار دارد باید تیک Show characters را پُر نمایید.
هنگامی که اتصال از طریق پیسی در گذشته برقرار شده است
به همان سادگی که توانستیم پسورد شبکه متصل شده دستگاه را به دست آوریم، با بهرهگیری از یک نرمافزار متنباز به نام WirelessKeyView نیز قادر خواهید بود پسورد شبکههای وایفایی که پیشتر به آنها متصل بودهاید را بازیابی کنید.
بدین منظور برنامه مورد نظر را از طریق این لینک دانلود کنید. فایل دریافتی را از حالت زیپ خارج کرده و اجرا نمایید. شیوه کار با WirelessKeyView به سادگی نوشیدن یک قوطی نوشابه کوکاکولا میباشد؛ به طوری که پس از اجرا به صورت خودکار تمامی کانکشن های وایفایی که پیشتر با آنها به اینترنت متصل شدهاید نمایش داده خواهد شد و شما میتوانید رمز عبور را پس از انتخاب یکی از آنها در قسمت Key (Ascii) یا Key (Hex) مشاهده نمایید.البته لازم به ذکر است که در صورت تمایل برای انجام این کار همچنین میتوانید از برنامه متنباز دیگری به نام WiFi password revealer نیز کمک بگیرید.
بازیابی پسورد از طریق تنظیمات روتر
روش دیگر این است که پسورد شبکه را از طریق تنظیمات روتر بازیابی کنید.بر این اساس بهمنظور دسترسی به تنظیمات روتر، پیش از هرچیز نیاز به اتصال به شبکهای که قصد بازیابی گذرواژهاش را دارید خواهید داشت. اکنون که گذرواژه اتصال به شبکه، از طریق وایفای را در اختیار ندارید میتوانید از کابل اترنت بدینمنظور استفاده کنید. در صورتی که این کابل را در اختیار ندارید بهتر است از روشهای دیگر ارائه شده در این مطلب استفاده کنید و قید استفاده از این روش را بزنید.
با اتصال کابل اترنت به رایانه، منتظر اتصال باشید. مدنظر داشته باشید که این اتصال بهطور خودکار انجام خواهد شد. اکنون مرورگر اینترنتی خود را بازکرده و در نوار آدرس مرورگر، آدرس آیپی روتر خود را وارد کنید و کلید اینتر را بزنید. رایجترین آدرسهای آیپی 192.168.1.0 و 192.168.1.1 هستند.
در صورتی که این آدرس را در اختیار ندارید میتوانید بهطور آنلاین به جستجو برای یافتن این آدرس بر اساس مدل روتر خود اقدام کنید. به محض زدن کلید اینتر با صفحهای به منظور واردکردن نام کاربری و گذرواژه روبرو خواهید شد. نام کاربری بهطور پیشفرض عبارت admin بوده و گذرواژه نیز admin یا password خواهد بود. در صورتی که این ترکیبها کار ندادند فیلد مربوط به گذرواژه را خالی گذاشته و بار دیگر بر روی login کلیک کنید.
مدنظر داشته باشید که رابط کاربری در روترهای مختلف، متفاوت بوده و هیچ گزینه واحدی برای مشاهده و تنظیم گذرواژهها وجود ندارد. با این وجود مواردی که باید مدنظر قراردهید تقریبا مشابه هستند.
در رابط کاربری بهدنبال گزینههایی مانند Wireless Settings یا WiFi Settings باشید. در صورتی که این گزینهها را مشاهده نمیکنید بر روی مواردی مانند Settings یا Options کلیک کنید تا داخل آنها را مشاهده کنید. با یافتن این گزینه میتوانید به دنبال آپشنی بهمنظور مشاهده گذرواژه و البته نوع رمزگذاری مورد استفاده باشید. این احتمال وجود دارد که بهمنظور مشاهده گذرواژه مخفی، نیاز به کلیک بر روی گزینهای مانند Show Wireless Key یا Show WiFi Password داشته باشید.
در دستگاههای مبتنی بر iOS
در ابتدا این نکته را در نظر داشته باشید که این روش، صرفاً بر روی آیفونهای روت یا جیلبریک شده کار خواهد کرد. در صورتی که این پیشنیاز فراهم است ابتدا بایستی یکی از توییک ضروری Cydia به نام NetworkList from Cydia را دریافت و نصب نمایید. پس از انجام این کار تنها کافی است به بخش تنظیمات شبکه وایفای رفته تا گزینه جدید به نام Network Passwords را مشاهده نمایید. این دکمه در iOS 7 با نام Known Networks شناخته میشود.
منبع : www.yjc.news
آموزش پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) یا رمز عبور وای فای
در این مقاله به آموزش نحوه پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) بپردازیم و بگوییم که در صورت فراموش کردن رمز عبور وای فای باید چه کنید.
آموزش اپل
آموزش پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi)
برای هرگونه سوال در رابطه با این مطلب یا هر مشکل دیگری در زمینه نرم افزارهای موبایل، با شماره پشتیبانی ۹۰۹۹۰۷۱۰۱۵ از خط تلفن ثابت تماس بگیرید.
اگر بنا به هر دلیلی رمز عبور یا همان پسورد وای فای خود را فراموش کردهاید و حال نمیدانید که چگونه باید از این معضل بزرگ عبور کنید، این مقاله بهترین راهنمای ممکن را در اختیارتان قرار میدهد. در این مقاله قصد داریم که به آموزش نحوه پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) بپردازیم و بگوییم که در صورت فراموش کردن رمز عبور وای فای باید چه کنید. با موبایل کمک همراه باشید.
مقدمهای در رابطه با پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi)
این احتمال وجود دارد که بنا به هر دلیلی رمز عبور یا همان پسورد وای فای خود را فراموش کنید. طبیعی است که در این شرایط دیگر قادر به اتصال گجتهای هوشمند جدیدی نظیر گوشی، تبلت، لپتاپ به شبکه وای فای مورد نظر نخواهید بود. اما خوشبختانه آن دسته از گجتهایی که پیش از این آنها را به شبکه وای فای مورد نظر متصل کردهاید، بدون نیاز به وارد کردن دوباره رمز عبور یا پسورد قادر به اتصال به آن شبکه وای فای مورد نظر خواهند بود. بنابراین از طریق همین گجتها یا دستگاهها قادر به پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) خود خواهید بود. اما نحوه انجام این عمل و پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) در دستگاههای مختلف نسبت به یکدیگر متمایز است. به عنوان مثال برای پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) در ویندوز باید یک روند خاص طی شود که این روند با مراحل مورد نیاز در مک بوک های اپل تفاوت دارد.
بیشتر بخوانید: تعمیرات موبایلعلاوه بر روشهایی که میتوانید از آنها به منظور پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) استفاده کنید، روشها و ترفندهای دیگری هم وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید خود را مخمصهای که در آن گرفتار شدهاید نجات دهید. ما در این مقاله قصد داریم که به آموزش نحوه پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) در ویندوز و مکبوک اشاره کنیم و همچنین روشهایی را نام ببریم که با استفاده از آنها میتوانید خود را از وضعیت فعلی و مشکل فراموش شدن رمز عبور وای فای نجات دهید. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.
استفاده از پسورد اصلی حک شده بر روی مودم
بر روی بدنه اغلب مودمهای مدرن کنونی یک رمز عبور و SSID پیش فرض نوشته شده است که با استفاده از آن میتوانید بدون نیاز به پیدا کردن پسورد وای فای (WiFi) از مشکل اتصال خود به شبکه اینترنت مد نظر عبور کنید. این امکان وجود دارد که شما رمز عبور یا پسورد پیش فرض مورد نظر را بنا به دلایل امنیتی تغییر داده باشید. در این شرایط باید به دنبال آن پسورد پیش فرض خود بگردید. این پسورد در واقع برگ برنده یا بهتر بگوییم ناجی شماست. به منظور یافتن رمز عبور پیش فرض مودم کافیست که به پنل پشتی آن گاهی بیاندازید. احتمالا مانند عکس زیر دو بخش تحت عناوین SSID و Password در پشت مودم شما وجود دارند. شما میتوانید با استفاده از این SSID و رمز عبور به صفحه تنظیمات اصلی مودم خود مراجعه کنید و پسورد وای فای را ریست نمایید.
در برخی مودمها ممکن است که رمز عبور یا پسورد اصلی پیش فرض دستگاه در قالب برچسب خاصی ارائه شود که در جعبه مودم قرار میگیرد. در این شرایط شما باید جعبه مودم خود را بررسی کنید. شاید برچسبی که حاوی این اطلاعات باشد بر روی جعبه مودم شما نصب شده باشد یا در آن موجود باشد. بنابراین اگر رمز عبور یا پسورد وای فای خود را فراموش کردید، یکی از راه حلهای پیش رویتان مربوط به مراجعه به صفحه اصلی یا همان Admin مودم و ریست تنظیمات پسورد آن میشود. برای انجام این عمل نیاز به وارد کردن پسورد اصلی مودم دارید که احتمالا بر روی بدنه آن حک شده است.
اتصال با استفاده از دکمه Push
یکی از روشهایی که البته همیشه کاربرد ندارد اما با استفاده از آن میتوانید بدون نیاز به دانستن رمز عبور شبکه وای فای به آن متصل شوید مربوط به استفاده از دکمه خاصی تحت عنوان Push Button میشود. در برخی از روترها دکمه فیزیکی اختصاصی با این نام تعیین شده که با استفاده از آن میتوانید بدون نیاز به وارد کردن پسورد به مودم و شبکه وای فای آن متصل شوید.
اگر مودم شما این دکمه را به همراه داشته باشد، قادر خواهید بود که استفاده از یک کامپیوتر مجهز به سیستم عامل ویندوز بدون نیاز به وارد کردن رمز عبورتان به آن متصل شوید. دقت داشته باشید که برخی از دستگاههای اندرویدی هم از این قابلیت پشتیبانی میکنند، اما مک بوک های اپل، آیفون و همچنین آیپدهای این شرکت با این ویژگی سازگاری ندارند. برای استفاده از این ویژگی کافیست که به لیست شبکههای وای فای در دسترسی دستگاه که در این مثال یک کامپیوتر مجهز به ویندوز 10 است مراجعه کنید.
حال در لیست موجود شبکه وای فای مد نظرتان را انتخاب کنید. در این شرایط مانند عکس فوق از شما خواسته میشود که پسورد وای فای آن شبکه را به منظور تکمیل فرآیند اتصال وارد نمایید. اگر در این مرحله مانند عکس فوق عبارت ” You can also connect by pushing the button on the router” را در زیر فیلد وارد کردن رمز عبور وای فای مشاهده کردید، میتوانید بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور و با فشردن دکمه فیزیکی Push در روتر خود به آن شبکه وای فای متصل شوید. بنابراین روتر خود را برداشته و دکمه Push آن را بفشارید. مشاهده خواهید کرد که بعد از چند دقیقه کامپیوتر یا لپتاپ ویندوزی شما بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور وای فای به شبکه مد نظر متصل میشود.
منبع : mobilekomak.com