یوسف اسلام

یوسف اسلام



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

یوسف اسلام را از این سایت دریافت کنید.

کت استیونز

کت استیونز

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

یوسف اسلام / کت استیونز

استیونز در ۲۰۱۵ اطلاعات پس‌زمینه

نام شناسنامه‌ای استیون دیمیتری جورجیو

نام(های) دیگر استیو ادامز کت استیونز یوسف

زاده ۲۱ ژوئیهٔ ۱۹۴۸ ‏(۷۴ سال)

لندن، انگلستان ژانر فولک پاپ راک اسلامی پیشه(ها) خواننده-ترانه‌سرا ساز(ها) آواز گیتار کیبورد سال‌های فعالیت

۱۹۶۵–۱۹۸۰ (با نام کت استیونز) ۱۹۹۵–اکنون (با نام یوسف اسلام یا یوسف) ۲۰۱۷–اکنون (با نام یوسف / کت استیونز)

ناشر(ان)

دریم آیلند ای-اند-ام منشن آو لایت جمل یا آتلانتیک لگسی

همکاری‌های مرتبط آلون دیویس

وبگاه catstevens.com

یوسف اسلام (زادهٔ استیون دیمیتری جورجیو؛ زادهٔ ۲۱ ژوئیهٔ ۱۹۴۸)[۱] که معمولاً با نام‌های کت استیونز، یوسف و یوسف / کت استیونز شناخته می‌شود، خواننده-ترانه‌سرای بریتانیایی است.[۲] سبک موسیقایی او شامل فولک، پاپ، راک و بعدها موسیقی اسلامی می‌شود. او در سال ۲۰۰۶ به ساخت موسیقی سکولار بازگشت.[۳][۴][۵] نام او در سال ۲۰۱۴ وارد تالار مشاهیر راک اند رول شد.[۶]

زندگی[ویرایش]

او در سال ۱۹۴۸ در لندن و از پدری یونانی و مادری سوئدی متولد شد.[۷] او خواننده، ترانه‌نویس، نوازندهٔ چندین ساز، مربی و اسلام‌گرایی برجسته[] است. از اواخر دههٔ ۱۹۶۰ تاکنون او تحت نام کت استیونس موفق به فروش بیش از ۶۰ میلیون آلبوم در سراسر دنیا شده‌است. از ترانه‌های معروف او می‌توان به دنیای وحشی اشاره کرد. کت استیونس با مطالعهٔ کتابی که برادر بزرگش از بیت‌المقدس برای او آورد به جواب بسیاری از سؤالاتش دست یافت. او از اعماق جان به این کتاب که قرآن نام داشت ایمان آورد و بعد از چندین سال مطالعه و تحقیق سرانجام در ۲۳ دسامبر ۱۹۷۷ به‌طور رسمی دین اسلام را پذیرفت و نامش را به یوسف اسلام تغییر داد؛ و در همین زمان آلبوم «بازگشت به زمین» را بیرون داد.[۸] او علاقه ای خاص و ارادتی قلبی به همه اعضا گروه حسن بن علی خان دارد. او پس از انتشار کتاب آیات شیطانی و صدور حکم ارتداد سلمان رشدی از جانب امام خمینی، طی بیانیه‌ای از حکم کشتن این نویسنده دفاع کرد. این اقدام او باعث شد توسط رسانه‌های اروپایی و آمریکایی تحریم شود و از پخش موسیقیهای وی تا مدت‌ها خودداری کنند.

ترانه‌شناسی[ویرایش]

نوشتار اصلی: ترانه‌شناسی کت استیونس

آلبومهای استودیویی[ویرایش]

به عنوان کت استیونس 1967: 1967: 1970: 1970: 1971: 1972: 1973: 1974: 1975: 1977: ۱۹۷۸: به عنوان یوسف اسلام ۲۰۰۶: 2009:

آلبوم‌های زنده[ویرایش]

نام آلبوم سال انتشار

۱. ۱۹۷۴ ۲. ۲۰۰۴

منابع[ویرایش]

↑ "Index entry". . ONS. Retrieved 2 March 2021.

↑ "Prince goes pop to praise school". . 10 May 2000. Retrieved 11 December 2012.

↑ Kelly Boyer Sagert (1 January 2007). . Greenwood Publishing Group. pp. 166–. ISBN 978-0-313-33919-6.

↑ Alfred William Cramer (2009). . Salem Press. pp. 1405–1406. ISBN 978-1-58765-516-6.

↑ Amghar, Samir; Boubekeur, Amel; Emerson, Michael (2007). . CEPS. pp. 71–. ISBN 978-92-9079-710-4.

↑ Locker, Melissa (17 December 2013). "A Guide To The Rock And Roll Hall of Fame's Class of 2014". .

↑ William Ruhlmann. "Cat Stevens" (به انگلیسی). وبگاه AllMusic. Retrieved 6 February 2011.

↑ یوسف اسلام کیست؟، اصلاح.

پیوند به بیرون[ویرایش]

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ کت استیونز موجود است.

وبگاه رسمی

کت استیونز در آل‌میوزیک

کت استیونز در IMDb نهفتن

داده‌های کتابخانه‌ای

عمومی

ISNI 1 ویاف 1 2 ورلدکت 2

کتابخانه‌های ملی

نروژ 2 اسپانیا 2 فرانسه (داده‌ها) کاتالونیا 2 آلمان 2 ایتالیا اسرائیل ایالات متحده آمریکا 2 لتونی جمهوری چک 2 3 استرالیا کره کرواسی هلند لهستان سوئد

واژه‌نامه‌های زندگی‌نامه‌ای

آلمان سایر

کاربرد چندوجهی اصطلاحات موضوعی 2 هنرمند موزیک‌برینز 2 3 ریرو (سوئیس) 1 سوداک (فرانسه) 1 تروو (استرالیا) 1

رده‌ها: کت استیونزافراد انگلیسی سوئدی‌تبارافراد انگلیسی یونانی-قبرسی‌تبارافراد زندهاهالی سوهو، لندناهالی ماریلبونبرندگان جایزه آیور نوولوبشردوستان اهل انگلستانچندنوازان اهل انگلستانخوانندگان پاپ اهل انگلستانخوانندگان راک اهل انگلستانخوانندگان سینث‌پاپخوانندگان فولک اهل انگلستانخواننده-ترانه‌سرایان مرد اهل انگلستانزادگان ۱۹۴۸ (میلادی)گیتارنوازان مرد اهل انگلستانمسلمانان اهل انگلستانمسیحیان سابق اهل انگلستانمسیحیان مسلمان‌شدهموسیقی‌دانان اهل لندننوازندگان پیانو مرد اهل بریتانیانوازندگان سافت راک اهل بریتانیانوازندگان کیبورد راک اهل انگلستاننوازندگان گیتار آکوستیکنوازندگان گیتار راک اهل انگلستاننوازندگان موسیقی اسلامینیکوکاران اهل انگلستانهنرمندان آتلانتیک رکوردزهنرمندان آیلند رکوردزهنرمندان ای-اند-ام رکوردزهنرمندان درام رکوردزهنرمندان دکا رکوردز

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : fa.wikipedia.org

یوسف ، چهره جدید کت استیونس/پسا یوسف اسلام

از وی نقل شده است مطالعه فتوای امام خمینی درباره موسیقی یکی از دلایل تصمیم گیری و کنار گذاشتن تردید هایش برای بازگشت نرم به دنیای موسیقی بوده است

یوسف ، چهره جدید کت استیونس/پسا یوسف اسلام

۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰:۰۱ کد خبر: ۴۸۵۲۲۹ دسته بندی: فرهنگی، موسیقی و سایر حوزه‌ها

از وی نقل شده است مطالعه فتوای امام خمینی درباره موسیقی یکی از دلایل تصمیم گیری و کنار گذاشتن تردید هایش برای بازگشت نرم به دنیای موسیقی بوده است

گروه فرهنگی میزان ، داستان کت استیونز برای همه افرادی که به موسیقی علاقه دارند و زندگی پاپ استار‌ها را دنبال می‌کنند، داستان آشنایی است: استیون دیمیتری جورجیو شهروند انگلستان از پدری یونانی و مادری سوئدی و خواننده محبوب پاپ دهه هفتاد میلادی، بر اثر افراط در مصرف الکل و مواد مخدر کارش به بیمارستان کشیده می‌شود و با ابتلا به بیماری سل خود را در آستانه مرگ می‌بیند. در بیمارستان به علت ترس از مرگ با ندایی درونی تصمیم می‌گیرد در صورت زنده ماندن سبک زندگی خود را تغییر دهد و در مورد روش صحیح زندگی مطالعه و آن را بین طرفدارانش ترویج کند.

او در نهایت پس از مطالعه ادیان یهود و بودا با راهنمایی برادرش با دین اسلام آشنا می‌شود و به قول خودش پاسخ سوالات خود را در آیات قرآن می‌بیند و با علاقه‌مند شدن به زندگی حضرت محمد (ص) تصمیم می‌گیرد در سال ۱۹۷۷ مسلمان شده و البته موسیقی را کنار بگذارد.

با اعلام مسلمان شدن نام یوسف اسلام را برمی گزیند و اهتمام خود را بر ترویج اسلام می‌گذارد. پس از آن با دستاری به سبک مجاهدان افغانستانی ضد شوروی در برنامه‌های تلویزیونی ظاهر می‌شود و به ترویج آموزه‌های اسلامی به سبک خودش می‌پردازد. اجتناب وی از موسیقی به حدی بود که در یک شوی تلویزیونی مجری بار‌ها از وی اصرار می‌کند به احترام علاقمندانش بخش‌هایی از ترانه‌های قدیمی اش را بخواند، اما وی طفره می‌رود و در نهایت سوره حمد را قرائت می‌کند. او در این ایام به دلیل فعالیت هایش از سوی دولت آمریکا متهم به کمک به گروه‌های تروریستی نیز می‌شود. با اینحال برخی اوقات در جشن‌های اسلامی و بدون ساز در مجامع حضور پیدا می‌کرد و به خواندن اناشید اسلامی می‌پرداخت.

پس از وقایع یازدهم سپتامبر تصمیم به تغییر استراتژی و بازگشت نرم به دنیای موسیقی برای ترویج آموزه‌های اسلامی می‌گیرد و در قالب آموزش‌های دینی به کودکان کلیپ‌های صوتی نشید‌هایی با پس زمینه ساز‌های سنتی شرقی و عربی از او منتشر می‌شود. کار طلع البدر علینا به دو زبان انگلیسی و عربی نیز در مورد پیامبر اکرم در آن ایام از او با استقبال مواجه شد تا اینکه در سال ۲۰۰۳ در آفریقای جنوبی و در کنار پیتر گابریل خواننده انگلیسی در تور مبارزه با ایدز نلسون ماندلا ترانه‌ای را در حضور وی و ده‌ها هزار نفر اجرا کرد.

از وی نقل شده است مطالعه فتوای امام خمینی(ره) درباره موسیقی یکی از دلایل تصمیم گیری و کنار گذاشتن تردید هایش برای بازگشت نرم به دنیای موسیقی بوده است.

در سال ۲۰۰۵ وی در سخنرانی جشن تولد پیامبر اسلام در ابوظبی سخنانی را بیان می‌کند که طلیعه‌ای است از دوران پسایوسف اسلام؛ و ورود به عصر جدیدی از این پدیده در موسیقی. او می‌گوید: اینکه قرآن دارای لحن و موسیقی است نشانه‌ای است که ما باید برای تاثیر گذاری و ارتباط با دیگر عقاید بخصوص جوانان از لحن و موسیقی استفاده کنیم؛ و در نهایت در سال ۲۰۰۶ نخستین آلبوم پاپ او پس از ۲۷ سال اینبار با نام هنری یوسف به نام “An Other Cup” منتشر می‌شود. او در مصاحبه هایش به نقش پسرش نیز در بازگشت گیتار به خانه اش اشاره می‌کند؛ و ترانه پرطرفدار پدر و پسر را با تقدیم به او دوباره بازخوانی کرده است. از وی پرسیده شد چرا یوسف و چرا یوسف اسلام نه؟ او پاسخ می‌دهد اسلام نیازی به اسم من ندارد.

یوسف در طی ده سال گذشته چندین تور مختلف موسیقی را در قالب آلبوم قطار صلح تلفیقی از ترانه‌های قدیمی و جدیدش برگزار کرده است. تیپ امروزی او پیرمردی است که گیتار در دست و با ظاهری مدرن و زمینه‌ای دینی اعتقادی در پی گسترش توجه به معنویات و انسان دوستی است و بر خلاف دیگر خواننده‌های مسلمان که عمده شرکت کنندگان آن‌ها را تیپ‌های مسلمان تشکیل می‌دهند، از طبقات مختلف اجتماعی فارغ از نژاد و مذهب را در برنامه‌های وی می‌توان مشاهده کرد که با سروده‌های او ارتباط برقرار می‌کنند و با ترانه‌های وی همراه می‌شوند.

فارغ از تمام فراز و نشیب‌هایی که یوسف در عمر ۷۰ ساله خود داشته است، سوالی که پیش می‌آید این است که درحالیکه در سال‌های اخیر چند خواننده و گروه موسیقی مطرح جهان در تهران اجرا داشته اند چرا از وی برای حضور در ایران و اجرای برنامه و همکاری‌های مشترک دعوت به عمل نمی‌آید؟! حضوری که می‌تواند ضمن اینکه تجربه متفاوتی را برای وی در مسیر خودشناسی اش ایجاد کند، اثرگذاری مناسبی را از لحاظ تبلیغاتی و رسانه‌ای برای کشور در شرایط کنونی خواهد داشت.

نمایشگر ویدیو

Media error: Format(s) not supported or source(s) not found

دریافت پرونده: https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/1954617_180.mp4?_=1

00:00 00:00 00:00

برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.

:ترجمه

وقتش نیست که تغییری ایجاد کنی/فقط آروم باش , ( سخت نگیر )  آسان بگیر/تو هنوز جوانی , ( تقصیرت  جوان بودنت هست ) تقصیرت همینه/خیلیترترترچم چیزهاست که که تو باید بدانی/ دختری را پیدا کن , سر و سامان بگیر/ اگر می خواهی می تونی ازدواج کنی/ بمن نگاه کن , من پیرم , ولی خوشحالم/ چرا,در مورد هرچیزی که داری فکر کن/ برای اینکه تو فردا هنوز اینجا خواهی بود ولی رویاهایت نخواهند بود چطور میتونم سعی کنم که بهش توضیح بدهم , وقی اینکار را میکنم او دوباره روبرمیگردونه/ از همان دقیقه ای که تونستم حرف بزنم , به من دستور داده شد که گوش بدهم/ الان راهی وجود دارد و آن این است که باید بروم/ میدانم  من باید بروم/ وقتش نیست که تغییری ایجاد کنی/ فقط آروم باش , ( سخت نگیر )  آسان بگیر/ تو هنوز جوانی , ( تقصیرت  جوان بودنت هست ) تقصیرت همینه/ خیلی چیزهاست که که تو باید بدانی/ دختری را پیدا کن , سر و سامان بگیر/ اگر می خواهی می تونی ازدواج کنی/ بمن نگاه کن , من پیرم , ولی خوشحالم/ تمام اوقاتی که گریه کردم , تمام اون چیزهایی را که میدانستم درونم نگه داشتم/ سخته , ولی نادیده گرفتنش سخت تره/ اگر آنها حق داشتند من موافقت میکردم  ولی  این اونها هستند که میدونند نه  من/ الان راهی وجود دارد و آن این است که باید بروم/ میدانم  من باید بروم/ وقتش نیست که تغییری ایجاد کنی/ فقط آروم باش , ( سخت نگیر )  آسان بگیر/ تو هنوز جوانی , ( تقصیرت  جوان بودنت هست ) تقصیرت همین/ خیلی چیزهاست که که تو باید بدانی/ دختری را پیدا کن , سر و سامان بگیر/ اگر می خواهی می تونی ازدواج کنی/ بمن نگاه کن , من پیرم , ولی خوشحالم/ من یک زمان مثل الان تو بودم و میدونم که کار آسانی نیست/ آروم باشی  موقعی که پی میبری یک چیزی داره اتفاق می افته/ ولی وقت بگذار , خیلی فکر کن/ چرا,در مورد هرچیزی که داری فکر کن/ برای اینکه تو فردا هنوز اینجا خواهی بود ولی رویاهایت نخواهند بود/ چطور میتونم سعی کنم که بهش توضیح بدهم , وقی اینکار را میکنم او دوباره روبرمیگردونه/ همیشه همینطور بوده , همان داستان قدیمی/ از همان دقیقه ای که تونستم حرف بزنم , به من دستور داده شد که گوش بدهم/ الان راهی وجود دارد و آن این است که باید بروم/ میدانم  من باید بروم/ وقتش نیست که تغییری ایجاد کنی/فقط آروم باش , ( سخت نگیر )  آسان بگیر/تو هنوز جوانی , ( تقصیرت  جوان بودنت هست ) تقصیرت همینه/خیلی چیزهاست که که تو باید بدانی/ دختری را پیدا کن , سر و سامان بگیر/ اگر می خواهی می تونی ازدواج کنی/ بمن نگاه کن , من پیرم , ولی خوشحالم/ تمام اوقاتی که گریه کردم , تمام اون چیزهایی را که میدانستم درونم نگه داشتم/ سخته , ولی نادیده گرفتنش سخت تر/ اگر آنها حق داشتند من موافقت میکردم  ولی  این اونها هستند که میدونند نه  من/ الان راهی وجود دارد و آن این است که باید بروم/

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.mizan.news

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب