آنفولانزا چند روز طول میکشه

آنفولانزا چند روز طول میکشه



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

آنفولانزا چند روز طول میکشه را از این سایت دریافت کنید.

درمان آنفلوانزا چقدر طول می‌کشد؟

علائم آنفلوانزا معمولاً فراتر از عطسه و سرفه و گرفتگی بینی‌اند که در یک سرماخوردگی معمولی آن‌ها را تجربه می‌کنید.

درمان آنفلوانزا چقدر طول می‌کشد؟

۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۰۶:۳۳:۲۱ |

خانه | اجتماعی | سلامت | کد خبر: ۹۳۱۷۹۷ ارسال به دیگران |

علائم آنفلوانزا معمولاً فراتر از عطسه و سرفه و گرفتگی بینی‌اند که در یک سرماخوردگی معمولی آن‌ها را تجربه می‌کنید.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ آنفلوانزا یک بیماری بسیار عفونی است که معمولا در فصول سرد سال دست به اعتصاب می‌زند! تخمین زده می‌شود که هر سال چیزی در حدود ۲۹۰ هزار تا ۶۵۰ هزار نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست می‌دهند. مانند همیشه پیشگیری بهترین و مهم‌ترین کاری است که باید انجام دهید چرا که ویروس به راحتی در اثر سرفه، عطسه و لمس چیزی که به ویروس آلوده است به فرد منتقل می‌شود.

آنفلوانزا ویروسی به شدت واگیردار است که می‌تواند حالتان را واقعاً بد کند. علائم آنفلوانزا معمولاً فراتر از عطسه و سرفه و گرفتگی بینی‌اند که در یک سرماخوردگی معمولی آن‌ها را تجربه می‌کنید.

علائم آنفلوانزا چیست؟

وقتی دچار آنفلوانزا می‌شوید، حالتان به سرعت بد و بدتر می‌شود و ممکن است تب بالا، سردرد و بدن‌درد، سرفه، گلودرد و احساس خستگی هم داشته باشید. همچنین شاید دچار گرفتگی بینی یا آبریزش بینی، لرز و حالت تهوع و استفراغ نیز شوید.

آنفلوانزا چقدر طول می‌کشد؟

بیشتر علائم آنفلوانزا بعد از پنج روز بهتر می‌شوند؛ اما گاهی ممکن است یک هفته یا بیشتر ادامه‌دار شوند. حتی ممکن است تب و بدن‌دردتان رفع شود؛ اما تا یکی دو هفته همچنان احساس بی‌حالی کنید.

ویروس آنفلوانزا چگونه منتشر می‌شود؟

وقتی فرد مبتلا به آنفلوانزا عطسه یا سرفه می‌کند، ذرات و ترشحات پُر از ویروس خود را وارد هوایی می‌کند که شما در آن تنفس می‌کنید. همچنین اگر ویروس آنفلوانزا روی سطحی باقی مانده باشد و شما این سطح را لمس کرده و دست آلوده‌تان را به دهان، بینی یا چشم‌هایتان بزنید هم دچار آنفلوانزا خواهید شد.

آنفلوانزا در ماه‌های سرد سال شایع‌تر است، زیرا افراد، زمان بیشتری را در تماس با هم هستند، بنابراین این ویروس راحت‌تر منتشر می‌شود.

راهکار‌های خانگی درمان آنفلوانزا

زیاد استراحت کنید و آب و مایعات زیاد بنوشید تا بدنتان دچار کم‌آبی نشود.

همچنین می‌توانید از یک دستگاه بخور یا اسپری آب‌نمک برای تسکین گرفتگی بینی‌تان استفاده کنید.

برای تسکین گلودردتان نیز محلول آب‌نمک غرغره کنید.

دارو‌های ضدویروس

دارو‌هایی وجود دارند که اگر در عرض ۴۸ ساعت اول که علائم بروز کردند آن‌ها را مصرف کنید، بیشترین تأثیر را می‌گذارند. این دارو‌ها می‌توانند از شدت علائمتان کم کرده و طول مدت بیماری‌تان را نیز کوتاه‌تر کنند. دارو‌های ضدویروس شامل اوسلتامیویر (Tamiflu)، پرامیویر (Rapivab) یا زانامیویر (Relenza) می‌شوند. حتی بعد از ۴۸ ساعت هم این دارو‌ها برای افرادی که دچار علائم شدید آنفلوانزا هستند، بالای ۶۵ سال دارند و یا سیستم ایمنی‌شان ضعیف است نیز مفید می‌باشد.

سایر دارو‌ها

دارو‌های مسکن مانند استامینوفن، ایبوپروفن و یا ناپروکسن می‌توانند تب و بدن درد را تسکین بدهند. ضداحتقان‌ها نیز می‌توانند برای رفع گرفتگی بینی مفید باشند. اما بهتر است طبق تجویز پزشکتان داروی مناسب مصرف کنید. یادتان باشد آنتی‌بیوتیک‌ها، ویروسی مانند آنفلوانزا را درمان نمی‌کنند. تنها زمانی که آنتی‌بیوتیک می‌تواند مفید باشد وقتی است که ویروس، منجر به عفونت باکتریایی مانند سینوزیت، عفونت گوش و یا سینه پهلوی باکتریایی شود.

واکسن آنفلوانزا بزنید

بهترین راه پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، واکسینه شدن در برابر آن است. واکسن آنفلوانزا به بدنتان کمک می‌کند آنفلوانزا را تشخیص داده و با آن مبارزه کند. ویروس آنفلوانزا به این دلیل که هر سال تغییر می‌کند، لازم است شما هر سال پیش از شروع فصل آنفلوانزا در پاییز، واکسینه شوید. زدن واکسن آنفلوانزا باعث نمی‌شود شما آنفلوانزا بگیرید، بلکه شما را از ابتلا به این ویروس دور نگه داشته و در صورت ابتلا نیز کمکتان می‌کند، علائمتان خفیف باشند.

چگونه از ابتلا به ویروس آنفلوانزا پیشگیری کنید؟

شما می‌توانید با چند راهکار ساده از خودتان در برابر آنفلوانزا محافظت کنید. سعی کنید چشم‌ها و دهان و بینی‌تان را لمس نکنید، زیرا میکروب‌ها و ویروس‌ها به این صورت پخش می‌شوند. دست‌هایتان را مکرراً با آب و صابون بشویید یا زمانی که به آب و صابون دسترسی ندارید از ضدعفونی‌کننده‌ی دست استفاده کنید.

اگر بیمار شُدید: در خانه بمانید و استراحت کنید و با دیگران تماس نداشته باشید. هنگام عطسه و سرفه، جلوی دهان و بینی خود را بگیرید. اگر دستمال در دسترستان نبود، از انحنای داخل آرنج‌تان برای پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه استفاده کنید تا میکروب و ویروس به دست‌هایتان سرایت نکند.

بیشتر مراقب بچه‌ها باشید

برای یک بزرگسال تحمل علائم آنفلوانزا به اندازه‌ی کافی سخت و ناراحت کننده است، چه برسد به بچه‌های کوچک. کودکان بیشتر مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ها هستند، زیرا سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند. در مورد واکسینه کردن کودکان و بچه‌های شش ماه به بالا در برابر آنفلوانزا حتماً با پزشک مشورت کنید. آنفلوانزا برای بچه‌ها خیلی خطرناک‌تر از سرماخوردگی معمولی می‌تواند باشد.

عوارض ناشی از آنفلوانزا

بیشتر افراد در عرض چند روز بدون هیچ مشکلی درمان می‌شوند، اما عده‌ای ممکن است دچار عوارضی مانند سینه پهلو، برونشیت یا عفونت سینوس یا گوش شوند. افرادی که در حال حاضر دچار مشکلاتی مانند آسم یا نارسایی قلبی‌اند، ممکن است عوارض شدیدتری را تجربه کنند.

چه زمانی نیاز به اقدام فوری پزشکی دارید؟

در صورت علائم زیر هر چه زودتر به اورژانس مراجعه کنید:. مشکل در تنفس یا احساس تنگی نفس. احساس فشار یا درد در قفسه سینه یا معده. دهیدراته شدن بدن. احساس گیجی و اختلال حواس. عدم توقف استفراغ

زودتر به پزشک مراجعه کنید

در مورد آنفلوانزا خیلی مهم است که در عرض ۴۸ ساعت که اولین علائم را مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید تا جلوی انتشار عفونت گرفته شود. دانستن تفاوت میان سرماخوردگی و آنفلوانزا نیز بسیار اهمیت دارد. در سرماخوردگی، علائم کم‌کم بروز می‌کنند مثلاً دو روز گلودرد دارید و سپس دچار گرفتگی بینی می‌شوید و بعد سرفه و ...، اما در مورد آنفلوانزا شما خیلی ناگهانی و به سرعت ناخوش می‌شوید و این درست زمانی است که باید به پزشک مراجعه کنید.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.borna.news

آنفولانزا چیست و چگونه درمان می شود؟

آنفولانزا یک بیماری شایع است.در این متن با تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی آشنا شده و در مورد علائم آنفولانزا و درمان آن صحبت می‌کنیم.

آنفولانزا چیست و چگونه درمان می شود؟

نویسنده: تیم تحریریه درمانکده

دسته: بیماری‌های عفونی

انتشار: ۰۹/۰۲/۱۳۹۹ تعداد نظرات: 39 نظر 61,119 بازدید زمان مطالعه 27 دقیقه

تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:

بیماری آنفولانزا معمولاً  از پاییز تا اوایل بهار مشاهده می­‌شود. آنفلوانزا همراه با عطسه، سرفه، احساس خستگی است. شدت این بیماری در میان افراد مختلف متفاوت است، اما به علت پاندمی کوید-۱۹ باید در این ماه‌­ها بیش­تر مراقب خودمان باشیم.

تزریق واکسن آنفولانزا همیشه مهم بوده است، اما اهمیت این واکسن امسال برای حفاظت از افراد مختلف، علی الخصوص گروه­‌های آسیب­پذیر بیشتر شده است، چرا که ابتلابه بیماری کوید-۱۹ هنوز هم تهدید کننده است.

با درمانکده همراه شوید تا تفاوت بین آنفولانزا و سرماخوردگی و همچنین تفاوت آنفولانزا و کرونا را بررسی کرده و بیشتر درباره واکسن آنفولانزا بدانید.

آنفولانزا چیست؟

آنفولانزا یک بیماری معمول است، عفونت این بیماری از طریق قطرات وارد بدن فردی دیگر می­‌شود. این ویروس داخل بدن تکثیر شده و رشد می‌­کند.

در زمستان علائم آنفولانزا مشاهده می­شود و اوج آن در ماه بهمن است. اما احتمال دارد هر زمانی از سال به بیماری آنفولانزا مبتلا شوید.

سویه‌­هایی مختلفی از این بیماری وجود دارد. هرساله پزشکان و محققان سویه مربوط به بیماری را مشخص می‌کنند. پس از شناسایی سویه‌­ها از آن‌ها برای تهیه واکسن آنفولانزا استفاده می­‌شود. واکسن آنفولانزا یکی از ساده­‌ترین و موثرترین راه­‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا است.

آنفولانزا یک بیماری معمول است. این ویروس داخل بدن تکثیر شده و رشد می‌­کند. آنفولانزا انواع مختلفی دارد، مثل آنفولانزای مرغی یا آنفولانزای پرندگان و آنفولانزای خوکی. واکسن آنفولانزا می‌تواند از بسیار از بیماری‌ها و مرگ‌های ایجاد شده توسط آنفولانزا فصلی جلوگیری کند.

خلاصه ویژگی‌های بیماری آنفولانزا

دوره کمون آنفولانزا در حدود ۴-۱ روز است.

آنفولانزا مسری است و علائم آنفولانزا می‌تواند تا ۱۴-۷ روز باقی بماند.

پزشکان برای تشخیص بیماری آنفولانزا، سابقه بیمار را چک کرده، وضعیت بیمار را معاینه کرده و چند آزمایش انجام می‌دهند.

آنفولانزا به صورت مستقیم و غیرمستقیم گسترش پیدا می‌کند، این بیماری از فردی به فرد دیگر و به وسیله قطرات هوایی ایجاد شده توسط عطسه و سرفه جا به جا می‌شود. و به صورت غیرمستقیم نیز از طریق لمس قطراتی که روی سطح آلوده قرار گرفته‌اند منتقل می‌شود.

ویروس‌های آنفولانزا سه نوع هستند، این انواع با A، B و C مشخص می‌شوند و معمولاً آنفولانزا نوع A بیشترین مشکلات را برای انسان‌ها به وجود می‌آورد.

بیشتر افرادی که به آنفولانزا فصلی و نوع مرسوم آن مبتلا می‌شوند طی ۱ الی ۲ هفته بهبود پیدا می‌کنند، اما برخی از افراد با مشکلات جدی مانند ذات‌الریه روبه‌رو می‌شوند که می‌تواند زندگی آن‌ها را نیز تهدید کند.

آنفولانزا می‌تواند مشکلات مزمن سلامتی را بدتر کند.

واکسن آنفولانزا می‌تواند از بسیار از بیماری‌ها و مرگ‌های ایجاد شده توسط آنفولانزا فصلی جلوگیری کند.

آنفولانزا نوع A می‌تواند تغییرات آنتی‌ژنی متعددی داشته باشد، از این رو باید واکسن جدیدی برای آن تهیه شود و افراد مختلف نیز باید این واکسن را به صورت سالیانه دریافت کنند. محققان در حال توسعه تکنولوژی جدید تهیه واکسن هستند.

در آوریل سال ۲۰۰۹ سویه جدیدی از ویروس آنفولانزا که با عنوان H1N1 جدید یا آنفولانزای خوکی شناخته می‌شود در مکزیک مشاهده و سریعاً در سراسر جهان انتشار پیدا کرد و سازمان بهداشت جهانی نیز اعلامیه‌ای برای وضعیت اضطراری پاندمی آنفولانزا ارائه کرد. با گذشت زمان، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که این پاندمی در سال ۲۰۱۰ به پایان خواهد رسید. در سال ۲۰۱۲ سویه جدیدی از این بیماری، H3N2v منتشر شد اما وضعیت انتشار آن تا به امروز خطرناک نبوده است.

تاثیرگذاری واکسن آنفولانزا هر سال متفاوت است. چرا که سویه‌هایی مختلف این بیماری سالیانه تغییر می‌کند.

برخی از روش‌های درمانی خانگی می‌توانند علائم آنفولانزا را تسکین دهند.

مانند ویروس آنفولانزا، روش‌های درمانی با دارو نیز در حال تغییر و بهبود هستند، اما در حال حاضر واکسیناسیون بهترین راه دفاعی در برابر آنفولانزا است.  اگرچه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) داروهای آنتی ویروس را به عنوان مکملی مهم برای ساخت واکسن و کنترل روند بیماری می‌شناسند.

مردم باید این مساله را در نظر بگیرند که پاندمی آنفولانزا می‌تواند علائم شدیدی داشته باشد و در برخی از افراد که نسبت به پاندمی آنفولانزا ضعف دارند می‌تواند منجر به مرگ شود. با این حال واکسن ویروس پاندمی آنفولانزا قبلی (H1N1) در دسترس بوده است و این ویروس نیز بخشی از چرخه ویروس مرسوم آنفولانزا است.

آنفولانزای پرندگان (H5N1) معمولاً پرندگان را درگیر می‌کند، اما ویروس آنفولانزای پرندگان می‌‌تواند انسان‌هایی که با پرندگان در تماس هستند را نیز درگیر کند.

افراد مختلف باید با پزشک خود صحبت کرده و تحت معاینه آن‌ها قرار بگیرند تا متوجه شوند علائم آنفولانزا برای آن‌ها چگونه خواهد بود.

واکسیناسیون آنفولانزا نمی‌تواند از ابتلا به کروناویروس جلوگیری کند.

احتمال دارد به صورت همزمان به هر دو بیماری کوید-۱۹ و آنفولانزا مبتلا شوید.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.darmankade.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب