شیر برای آنفولانزا خوب است

شیر برای آنفولانزا خوب است



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

شیر برای آنفولانزا خوب است را از این سایت دریافت کنید.

آیا شما هم به نقش لبنیات در سرماخوردگی مشکوکید؟

اگر نمی‌توانید یا نمی‌خواهید پیش پزشک بروید و قصد دارید هر چه سریع‌تر تکلیفتان را با مصرف لبنیات در سرماخوردگی روشن کنید، با ادامه مقاله همراه باشید.

سلامت

آیا شما هم به نقش لبنیات در سرماخوردگی مشکوکید؟

زمان مطالعه 5 دقیقه 1400-11-20

شاید در جایی از فضای مجازی خوانده‌اید که مصرف لبنیات در سرماخوردگی باعث افزایش مخاط می‌شود و باید از آن پرهیز کرد؛ یا روز دیگر با مطلبی روبه‌رو شده‌اید که از فواید مصرف لبنیات در سرماخوردگی صحبت می‌کند. احتمالا پیش خودتان می‌گویید که پزشکان و دانشمندان اصلا تکلیفشان با خودشان مشخص نیست، شما را هم گیج کرده‌اند و مثل توپ فوتبال مدام به این‌سو و آن‌سو پرتابتان می‌کنند!

اگر واقعا گیج شده‌اید و نمی‌دانید کار درست چیست، قبل از آن که ناسزایی نثار کسی کنید، کمی صبر داشته باشید و ببینید راهکار ما به شما درمورد مصرف لبنیات در سرماخوردگی چیست؟ بهترین کار از نظر ما گوش‌کردن به حرف دکترتان است. او از جزئیات حال شما خبر دارد و توصیه‌های بهتری از خاله و عمویتان یا اینترنت به شما می‌کند.

اما اگر به هر دلیلی نمی‌توانید یا نمی‌خواهید پیش پزشک بروید و قصد دارید هر چه سریع‌تر تکلیفتان را با موضوع لبنیات در سرماخوردگی روشن کنید، با ادامه مقاله در بلاگ اسنپ مارکت همراه باشید.

خوردن لبنیات در سرماخوردگی: شیر

ممکن است بعضی از افراد این‌طور فکر کنند که با مصرف شیر، میزان مخاط آن‌ها افزایش می‌یابد. اما علم این موضوع را تایید نمی‌کند. در برخی از مطالعات، هیچ ارتباطی بین افزایش مخاط و نوشیدن شیر دیده نشده است. از طرف دیگر دانشمندان در تحقیقاتی نشان داده‌اند که کودکان مبتلا به آسم، چه شیر گاو بخورند چه شیر سویا، تفاوتی در علائم تنفسی‌شان ایجاد نمی‌شود.

درواقع شیر و بزاق، یک مایع غلیظ در دهان ایجاد می‌کنند که می‌توانند برای مدت کوتاهی دهان و گلو را بپوشانند. این مسئله می‌تواند به این حس منجر شود که مخاط شما افزایش پیدا کرده است.

اگرچه مصرف لبنیات در سرماخوردگی باعث افزایش تولید مخاط نمی‌شود، اما ممکن است مخاط موجود را ضخیم‌تر و گلو را تحریک کند. بهترین راه برای مقابله با غلیظ‌شدن مخاط، نوشیدن مقدار زیادی آب است که به رقیق‌شدن و حرکت راحت‌تر آن کمک می‌کند.

حتما بخوانید: لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه

خوردن لبنیات در سرماخوردگی: ماست

اگر از گلودرد یا آبریزش بینی رنج می‌برید، دوست دارید چیزی بخورید که به‌راحتی از گلوی شما پایین برود و نیازی به تلاش‌کردن زیاد نداشته باشد، ماست می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. ماست نرم است و به‌راحتی از گلوی شما به سمت پایین سر می‌خورد. این ماده غذایی حاوی پروتئین است و به بدن شما کمک می‌کند تا قدرت و انرژی خود را حفظ کند.

برای مصرف لبنیات در سرماخوردگی، یک ماست پروبیوتیک انتخاب کنید تا مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را در طول سرماخوردگی تامین کند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند در تقویت ایمنی بدن موثر باشند.

اگر جزو افرادی هستید که بعد از مصرف لبنیات در سرماخوردگی، احساس می‌کنید مخاطتان غلیظ‌تر شده است، مجبور نیستید ماست بخورید. قطعا کسی برای مصرف ماست در این دوران چاقو زیر گلویتان نمی‌‌‌گذارد! برای استفاده از پروبیوتیک‌ها می‌توانید به‌جای ماست از مکمل‌های پروبیوتیک استفاده کنید.

خوردن لبنیات در سرماخوردگی: بستنی

شما هم با شنیدن این جمله که مصرف بستنی می‌تواند گلودرد را درمان کند، خوشحال شده‌اید و به بهانه درمان گلودرد خود، رژیم‌های سفت و سخت خود را شکسته‌اید؟ متاسفانه باید بگوییم که بستنی به‌هیچ‌عنوان یک دارو محسوب نمی‌شود و نمی‌تواند گلودرد را درمان کند. ما هم از شنیدن این خبر ناراحتیم؛ اما می‌توانیم یک خبر خوب نصفه‌ونیمه را با شما به اشتراک بگذاریم. به‌هرحال کاچی به از هیچی‌ست!

اگرچه گلودرد ناشی از بیماری‌های باکتریایی یا ویروسی با خوردن بستنی درمان نمی‌شوند؛ اما غذاهای سرد مثل بستنی می‌توانند در کاهش درد موثر باشند. البته باید از خوردن بستنی‌های خیلی شیرین و بستنی‌های دارای افزودنی اجتناب کنید. بنابراین اگر سرما خورده‌اید و می‌خواهید با خوردن انواع بستنی جشن بگیرید، خیلی سریع این فکر شوم را از ذهن خود پاک کنید.

اگر به لاکتوز حساسیت دارید، می‌توانید از سوربت یا بستنی بدون لبنیات استفاده کنید. درمواردی که گلودرد شدید یا تب دارید، خودتان را با توصیه‌های مصرف لبنیات در سرماخوردگی یا خوردن انواع دسر مثل سوربت یا بستنی مشغول نکنید؛ الان وقت خوشگذرانی نیست! هرچه سریع‌تر پیش پزشک بروید.

نقش لبنیات در سرماخوردگی: نسخه مادربزرگ‌ها

مصرف لبنیات در سرماخوردگی چه مضر باشد و چه مفید، همیشه یکی از گزینه‌های روی میز مادرها و مادربزرگ‌ها برای کمک به درمان سرماخوردگی بوده، هست و احتمالا تا ابد خواهد بود. مگر می‌شود روی مادربزرگ‌ها را زمین انداخت و از خوردن لبنیات در سرماخوردگی اجتناب کرد؟ در ادامه دو نوشیدنی با شیر را به شما معرفی می‌کنیم که می توانید از خواص آن‌ها بهره ببرید.

شیر عسل برای سرماخوردگی

شیر گرم با یک قاشق چای‌خوری عسل باعث می‌شود خواب راحتی داشته باشید. همچنین این نوشیدنی می‌تواند به درمان سرفه و سرماخوردگی کمک کند. در نظر داشته باشید که عسل نباید در درجه‌حرارت خیلی بالایی قرار بگیرد.

شیر زردچوبه برای سرماخوردگی

برای مصرف لبنیات در سرماخوردگی می‌توانید کمی خلاقیت به خرج دهید. ممکن است با خود بگویید که چه کسی حاضر است ترکیب زردچوبه و شیر را امتحان کند؟ اما باید بدانید که این نوشیدنی خواص زیادی دارد. زردچوبه یکی از بهترین داروهای خانگی‌ست که برای بهبود سیستم ایمنی بدن استفاده می‌شود و در مواقع سرفه و سرماخوردگی بهترین عملکرد را دارد.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : snapp.market

آیا نوشیدن شیر برای درمان سرماخوردگی خوب است؟

نوشیدن شیر در زمان سرماخوردگی می‌تواند سبب تحریک علامت‌های بیماری و تاخیر در درمان شود.

۱۴:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۶۷۱۵۴۷۵ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

آیا نوشیدن شیر برای درمان سرماخوردگی خوب است؟

نوشیدن شیر در زمان سرماخوردگی می‌تواند سبب تحریک علامت‌های بیماری و تاخیر در درمان شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند مصرف شیر در زمان ابتلا به سرما خوردگی می‌تواند سبب تشدید علامت‌های بیماری شود.

شیر نوعی آمولیسیون است که در ترکیبات با بزاق دهان حالتی چسبنده پیدا کرده و سبب تشدید علامت هایی، چون گلو درد و افزایش مخاط دربینی و گلو می‌شود.

البته این علامت‌ها در همه افراد یکسان نبوده و درافرادی که سابقه ترشح میزان زیاد موکوس درپشت حلق را دارند بیشتر مشاهده می‌شود.

موکوس شامل آب، نمک وپروتئین است که به وسیله سلول‌های داخل بینی، سینوس و ریه‌ها تولید شده و ذره‌های میکروب و گرد و خاک را به دام می‌اندازد.

آنزیم‌های ضد باکتری موجود درموکوس سبب کشته شدن میکروب‌ها و محافظت ازانسان دربرابر انواع عفونت‌ها می‌شود.

موکوس به سمت عقب گلو به وسیله مو‌های میکروسکوپی مشهور به Cilia هدایت می‌شود و از آنجا به وسیله بلع به درون مری راه می‌یابد.

موکوس معمولاً به میزان استاندارد دربدن انسان تولید می‌شود، اما در مواردی ازجمله بروز عفونت در بدن یا ایجاد حساسیت به میزان زیاد ترشح می‌شود. این مشکل می‌تواند سبب ایجاد آبریزش بینی، سرفه، گلو درد و گرفتگی صدا شود.

برای بررسی اثرگذاری مصرف شیر در زمان سرما خوردگی بر افزایش میزان موکوس و تشدید علامت‌های بیماری، دانشمندان به بررسی ۲۶ مرد و ۸۲ زن داوطلب در بیمارستان لیستر پرداختند که دچار افزایش ترشح‌های مخاط بینی بودند. پزشکان برای یک بازه زمانی ۶ روزه به آن‌ها رژیم خوراکی فاقد لبنیات ازجمله شیر، ماست، پنیر و کره تجویز کردند و پس از این مدت میزان ترشح‌های مخاط آن‌ها را بررسی کردند.

از روز ۶ آزمایش داوطلبان در دو گروه روزانه شیر گاو و شیر سویا مصرف کردند. این نتیجه به دست آمد که آن دسته از داوطلبان که شیرنوشیدنی حیوانی مصرف کرده بودند دوباره دچارافزایش میزان موکوس و ترشح‌های پشت حلق شده اند.

محققان بنا بر نتیجه‌های به دست آمده به افرادی که دچار علامت‌های سرما خوردگی و آنفلوآنزا هستند توصیه می‌کنند درصورتی که ترشح‌های پشت حلق آن‌ها زیاد است تا زمان کاهش علامت‌های بیماری مصرف مواد لبنی دررژیم خوراکی خود را کاهش دهند.

بنا بر یک تئوری، شیر حاوی نوعی پروتئین به نام بتاکائین A۱ است که می‌تواند ژن‌های مسئول تولید موکوس در بینی را فعال و تحریک کند.

البته محدود کردن مصرف مواد لبنی، به ویژه شیر برای بازه زمانی طولانی نیز می‌تواند سبب کاهش ویتامین‌ها و کلسیم مورد نیاز برای استخوان سازی بدن به ویژه درکودکان شود.

همزمان با بهبود علامت‌های بیماری مصرف شیر می‌تواند سبب تقویت بدن و کاهش دوران نقاهت از بیماری شود.

نتیجه این پژوهش درمجله (Laryngoscope) منتشر شده است.

منبع:Dailymail انتهای پیام/

تشدید سرما خوردگی با مصرف زیاد شیر

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.yjc.news

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب