واکسن انفولانزا فرانسوی

واکسن انفولانزا فرانسوی



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

واکسن انفولانزا فرانسوی را از این سایت دریافت کنید.

واکسن آنفولانزا فرانسوی چهار ظرفیتی

واکسن آنفولانزا فرانسوی چهار ظرفیتی وقتی به فصل سرما نزدیک می شویم آمادگی مقابله با سرما از هر لحاظ برایمان مهم می شود . به دنبال پوشش گرم بودن و محل سکونت را برای مقابله با سرما تجهیز کردن جزو مواردی است که همه با شروع سرما به دنبال آن…

واکسن آنفولانزا فرانسوی چهار ظرفیتی

محتوا نمایش

واکسن آنفولانزا فرانسوی چهار ظرفیتی

وقتی به فصل سرما نزدیک می شویم آمادگی مقابله با سرما از هر لحاظ برایمان مهم می شود . به دنبال پوشش گرم بودن و محل سکونت را برای مقابله با سرما تجهیز کردن جزو مواردی است که همه با شروع سرما به دنبال آن هستند . یکی از مواردی که با شروع سرما همه را نگران می کند بیماری های مخصوص این فصل است . آنفولانزا نام آشنایی که با وجود اینکه عموما کم خطر هستند اما خانواده ها از آن فراری هستند .

آنفولانزا

بیماری آنفولانزا نوعی بیماری ویروسی واگیردار است که روی پرندگان و پستانداران تاثیر می گذارد . انسانها نیز به عنوان یک پستاندار از ویروس آنفولانزا در امان نیستند و امکان ابتلا در آن ها وجود دارد . این بیماری باعث عفونت های تنفسی و تب و ضعف بدن می شود . آنفولانزا سه نوع A , B , C وجود دارد و در بین کودکان می تواند باعث ایجاد سینه پهلو شود .

علائم انفولانزا

آنفولانزا شبیه سرماخوردگی است و علائم آن نیز مانند همین بیماری است که از شایع ترین آن عبارتند از تب ، سرفه های خشک ، اسهال ، آبریزش بینی ، گلو درد ، بیحالی و درد عضلات . البته ممکن است همه این علائم ها به طور همزمان خود را نشان ندهند و تنها بخشی از آن در بیمار مشاهده شود .

پیشگیری از آنفولانزا در کودکان

درمان برای این گونه از بیماری ها تنها در مدت زمانی رخ می دهد که دوره نقاهت آن به پایان برسد . به این خاطر بهترین راه برای والدین پیشگیری است تا کودکان خود را در امان نگه دارند. در ادامه به برخی از این پیشگیری ها می پردازیم .

از تماس با افرادی که ویروس آنفولانزا دارند دوری شود تا دوره نقاهت خود را طی کنند .

رعایت بهداشت و شستشوی دست ها

استفاده از ویتامین ها به خصوص ویتامین C

استفاده از واکسن آنفولانزا

دکتر فرجی متخصص اطفال در شمال تهران هستند . شما می توانید برای تماس با دکتر فرجی بهترین متخصص اطفال با شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید :3 – 02 54 61 22 [021]

واکسن آنفولانزا

تزریق این نوع واکسن ها چند سالی است که نتیجه بخش بوده و والدین با شروع سرما به دنبال تزریق این واکسن ها هستند . واکسن آنفولانزا هر ساله با آغاز فصل پاییز با مدیریت وزارت بهداشت انجام می شود . در حال حاضر بعد از واکسن سه ظرفیتی که تزریق می شد هم اکنون واکسن چهار ظرفیتی آن نیز موجود است و می تواند 4 نوع ویروس حاد آنفولانزا را پوشش دهد . تزریق واکسن باعث می شود پیشگیری لازم در مقابل ابتلا به بیماری انجام شود . لازم به ذکر است در مطب دکتر علی فرجی از نوع واکسن آنفولانزا فرانسوی چهارظرفیتی موجود بوده که آماده تزریق است .

همچنین باید یادآوری شود واکسن آنفولانزا به گونه ای است که نمی تواند آن را برای سال بعد ذخیره نمود پس دقت نمایید در اماکن معتبر و قابل اعتماد این تزریق را انجام دهید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید . دانشتن انقضا در اثر بخشی این واکسن تاثیر دارد و باید مورد توجه قرار گیرد .

دکتر علی فرجی

دکتر علی فرجی متخصص کودکان و نوزادان می باشند و دارای مدرک تحصیلی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.

مطالب مرتبط

آنفولانزا در کودکان آنفولانزا و آنچه باید راجع به آن بدانید انواع واکسن هایی که به کودکان باید تزریق شود پیشگیری از دیابت در کودکان

پاسخ

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : dr-faraji.com

واکسن انفلوانزا 4 ظرفیتی ( Influvac tetra )

واکسن انفلوانزا 4 ظرفیتی ( Influvac tetra )

واکسن

واکسن انفلوانزا 4 ظرفیتی ( Influvac tetra )

ABBOTT

پیشگیری از بیماری آنفولانزا به خصوص در افرادی که درصورت ابتلا به آنفولانزا در معرض خطر بروز عوارض مرتبط با بیماری در آنها بیشتر است. اینفلووک تترا در بالغین و کودکان بالای 6 ماه مجوز مصرف دارد. استفاده از اینفلووک تترا باید بر اساس تجویز پزشک صورت بگیرد. واکسیناسیون به ویژه برای این دسته از بیماران با در نظر گرفتن سیاستهای ملی ایمن سازی توصیه می گردد .

مشخصات دارو

برگه راهنمای مصرف: اطلاعات مورد نیاز برای مصرف کنندهواکسن اینفلوواک      2022-2023       اینفلوواک ( 4 ظرفیتی )شکل دارویی:  سوسپانسون تزریقی در سرنگ آماده مصرفماده موثره:  آنتی ژن های سطحی (همآگلوتینین و نورآمیداز ) از سوش های مختلف ویروس آنفولانزا

واکسن اینفلوواک تترا 2022/2023 حاوي 1 حــاوی  آنتی ژن هــای ســطحی ویــروس آنفلوانــزا (غیــرفعال)  (هماگلوتینیــن و نورآمینیــداز) از ســوش های زیــر مــی باشــد:

A/Victoria/2570/2019 (H1N1) pdm09-like strain

(A/Victoria/2570/2019, IVR-215) (15 μg haemagglutinin/dose)

A/Darwin/9/2021 (H3N2)-like strain

(A/Darwin/9/2021, SAN-010) (15 μg haemagglutinin/dose)

 B/Austria/1359417/2021-like strain

(B/Austria/1359417/2021, BVR-26) (15 μg haemagglutinin/dose)

B/Phuket/3073/2013-like strain

(B/Phuket/3073/2013, wild type) (15 μg haemagglutinin/dose)

* تکثیر داده شده بر روی  تخم مرغ های جنین دار بدست آمده از دسته های سالم مرغ محتــوای ایــن واکســن بــا توصیــه ســازمان بهداشــت جهانــي (بــرای نیمکــره شــمالی) و توصیــه اتحادیــه اروپــا بــرای فصــل 2022/2023 مطابقــت داردپیش از شروع مصرف این دارو، تمام برگه راهنما را به دقت مطالعه کنید زیرا این برگه راهنما حاوی اطلاعات مهمی برای شما می باشد. این برگه راهنما را نزد خود نگه دارید، ممکن است به مطالعه مجدد آن نیاز پیدا کنید.  اگر سوالات بیشتری دارید از پزشک یا داروساز خود بپرسید. این دارو فقط برای شما تجویز شده است. آن را به شخص دیگری ندهید. ممکن است برای آنان مضر باشد، حتی اگر علائم بیماری آنهامشابه با شما باشد. اگر دچار هر گونه عارضه جانبی شدید، با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید. این امر شامل تمام عوارض جانبی احتمالی می باشد حتی مواردی که در این برگه راهنما ذکر نشده است. بخش 4 را ببینید.  این برگه راهنما شامل چه مواردی است: 1. واکسن اینفلوواک چیست و برای چه مواردی مصرف می شود2. پیش از مصرف واکسن اینفلوواک بايد به چه نكاتي توجه داشت؟3. چگونه بايد  واکسن اینفلوواک را مصرف كرد؟4. عوارض جانبی احتمالی ناشی از مصرف این دارو كدامند؟5. چگونه بايد داروی واکسن اینفلوواک را نگهداري كرد؟6. محتویات بسته بندی و سایر اطلاعات1. اینفلوواک چیست و برای چه مواردی مصرف می شوداین دارو برای چه مواردی مصرف می شود

پیشگیری از بیماری آنفولانزا به خصوص در افرادی که درصورت ابتلا به آنفولانزا در معرض خطر بروز عوارض مرتبط با بیماری در آنها بیشتر است.

اینفلوواک تترا در بالغین و کدکان بالای 6 ماه مجوز مصرف دارد.

استفاده از اینفلووک تترا باید بر اساس تجویز پزشک صورت بگیرد.

واکسیناسیون به ویژه برای این دسته از بیماران با در نظر گرفتن سیاستهای ملی ایمن سازی توصیه می گردد:

2. پیش از مصرف اینفلوواک  بايد به چه نكاتي توجه داشت؟در موارد زیر  واکسن اینفلوواک را مصرف نکنید

درصورت داشتن حساسیت به ماده موثره دارو یا هر یک از مواد جانبی دارو نباید مصرف شود.

در صورت حساسیت به مقادیر کم تخم مرغ (اووآلبومین یا پروتیئن تخم مرغ) ، فرمالدهید، پلی سوربات 80، استیل تری متیل آمونیوم برومید و یا جنتامایسین.

اگر شما و یا کودک شما عفونت فعال و یا بیماری با تب بالا دارید، واکسیناسیون تا زمان بهبود کامل باید به تعویق بیوفتد.

هشدارها و اقدامات احتیاطی

هشدارهای ویژه حین مصرف دارو:

به منظور افزایش قابلیت ردیابی فراورده بیولوژیک می باست نام و سری ساخت محصول تجویز شده به دقت ثبت گردد.

همانند سایر واکسن های تزریقی هنگام تزریق ،امکانات درمانی مناسب  و نظارت های لازم درصورت بروز شوک آنافیلاکتیک به دنبال تجویز دارو باید در دسترس باشد.

اینفلوواک تترا 2022/2023 را تحت هیچ شرایطی نباید به صورت وریدی تزریق کرد.

همانند کلیه واکسن هایی که به صورت داخل عضلانی تزریق می گردند تجویز اینفلوواک تترا 2022/2023  نیز در مبتلایان به ترومبوسایتوپنی و یا سایر اختلالات انعقادی با توجه به احتمال بروز خونریزی به دنبال تزریق عضلانی در این افراد می باست با احتیاط انجام شود.

واکنش روانی  (سایکولوژیک) به ورود سوزن تزریق ممکن است بعد و یا حتی قبل از واکسیناسیون در قالب واکنش های مرتبط با اضطراب، شامل واکنش های وازو واگال (سنکوپ)،  هایپر ونتیلاسیون یا واکنش های وابسته به استرس بروز کند.  این واکشن می تواند با علائم متعدد نورولوژیک مانند اختلال گذرای بینایی، پاراستنزی و حرکات تونبک-کولونیک اندام ها در حین ریکاوری همراه باشد. بنابراین داشتن روندهای اجرایی جهت پیشگیری از بروز اسیب های احتمالی ناشی از بی حال شدن ( غش کردن) بیمار حائز اهمیت است.

اینفلوواک تترا 2022/2023 در مقابل همه سویه های ویروس آنفولانزا موثر نیست.

اینفلوواک تترا 2022/2023 با هدف اجاد ایمنی علیه سویه هایی از ویروس که در تهیه واکسن به کار گرفته شده اند و نیز سوهی های مرتبط نزدیک به آنها در نظر گرفته شده است. همانند هر واکسن دیگری، ممکن است پاسخ ایمنی محافظت کننده در همه افراد تحت واکسیناسیون به دست نیاید.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : behestandarou.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب