
برای دریافت آخرین اخبار در زمینه برنامه شاد و اطلاعیه های آموزش و پرورش در خصوص مدارس می توانید در کانال تلگرام ایران مشاوره و یا پیج اینستاگرام ایران مشاوره عضو شوید.
این روزها شاهد شرایط متفاوتی هستیم که به علت شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم می باشد و تمامی فعالیت ها و چرخه های اقتصادی، آموزشی و… کشور را با مشکلات جدی رو به رو نموده است. اما سیستم آموزشی کشور، برای فعالیت های آموزشی مدارس و دانشگاه ها راه حل های مختلفی را در نظر گرفته است تا بتواند آسیب های ناشی از تعطیلی مدارس و تعطیلی دانشگاه ها را به حداقل رساند.
در پی استقبال دانش آموزان و والدین آن ها از پخش کلاس دانش آموزان در تلویزیون، وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت دامنه آموزش از راه دور مدارس را گسترش دهد. از همین رو سامانه ای با عنوان “شاد” را به منظور برگزاری کلاس های مجازی ایجاد کرده است. در آپدیت جدید این اپلیکیشن، کاربران به ویژه دانش آموزان نابینا و کم بینا با استفاه از ابزار eSpeakNG می توانند از امکانات شاد به صورت صوتی استفاده کنند.
دانلود مستقیم نسخه جدید اندروید اپلیکیشن شاد 2.9.9

لینک مستقیم ورود به سامانه شاد آموزش و پرورش
لینک مستقیم ورود به سامانه شاد – نسخه تحت وب

امکان وورد به نسخه تحت وب شاد و همچنین دانلود این برنامه از طریق سامانه شاد آموزش و پرورش به آدرس shad.ir امکان پذیر می باشد.
سامانه شاد چیست؟
عنوان شاد، برگرفته از عبارت “شبکه آموزشی دانش آموزی” می باشد. پس می توان دریافت که سامانه ای تخصصی برای دانش آموزان و فعالیت های مربوط به آن ها به شمار می آید.
سامانه آموزش الکترونیکی از سال ها پیش در دانشگاه ها وجود داشت اما در مدارس چنین امکانی فراهم نبود. از همین رو آموزش دروس پایه های مختلف، ابتدا از طریق رسانه ملی صورت گرفت. این شیوه آموزش از راه دور، بسیار مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار گرفت و موجب شد که مسئولین به فکر یک سامانه آموزش مجازی پیشرفته بیافتند.
سامانه شاد، همان بستری است که برای آموزش مجازی دانش آموزان در نظر گرفته شده است. در این سامانه آموزش به صورت آنلاین انجام می شود و دانش آموزان موظف هستند در ساعات مقرر، در کلاس های مجازی شرکت کنند. چنان چه امکان حضور در کلاس های آنلاین برای دانش آموز وجود نداشته باشد، می تواند از فایل های ذخیره شده آن ها استفاده نماید اما باید این موضوع را با معلم و مدیر مدرسه خود مطرح کند.
ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که اگر دانش آموز در کلاسی شرکت نکند، مسئولین مدرسه چگونه متوجه می شوند؟ ورود و خروج دانش آموزان در این شبکه آموزشی ثبت می گردد، یعنی حضور و غیاب آن ها کاملا تحت کنترل قرار دارد. همچنین اگر دانش آموزی بدون هماهنگی، کلاس درس خود را ترک کند، برای او غیبت در نظر گرفته می شود.
راهنمای ورود به شبکه آموزشی دانش آموزی شاد
پیش از این که معلمان و دانش آموزان وارد سامانه شاد شوند و فرآیند ثبت نام خود را انجام دهند، مدیر مدرسه باید از طریق سامانه سناد اطلاعات مربوط به آن ها را ثبت و در صورت وجود، بررسی و تایید نماید. به طور کلی فرآیند ورود به سامانه شاد از سوی مدیر مدرسه، معلم ها و دانش آموزان انجام می شود که در ادامه نحوه ورود به این سامانه به صورت کامل توضیح داده شده است.
ابتدا به سامانه شاد آموزش و پرورش به آدرس shad.ir مراجعه نموده و روی گزینه “ورود به نسخه وب” کلیک نمایید. همچنین می توانید مستقیما با ورود به برنامه شاد تحت وب به آدرس web.shad.ir به مرحله بعد هدایت شوید.البته شما می توانید جهت دسترسی به تمامی امکانات این شبکه، نسبت به دانلود نسخه جدید برنامه شا د و نصب آن بر روی گوشی تلفن همراه هوشمند خود اقدام نمایید.
اگر برنامه کلاس های سامانه شاد با پخش دروس از رسانه ملی تداخل داشت باید چه کرد؟
راه اندازی سامانه شاد، مانع پخش دروس از تلویزیون نخواهد شد اما اگر ساعت کلاس های این دو با یکدیگر تداخل داشتند چه کار باید کرد؟ آیا برای دانش آموز غیبت محسوب می شود؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که تمامی مدارس موظف هستند، برنامه آموزشی کلاس هایی که ساعت آن ها با آموزش تلویزیونی تداخل دارند را دانلود کنند و با بارگذاری آن ها در سامانه شاد، دسترسی را برای تمامی دانش آموزان سهولت ببخشند. در نتیجه می توان گفت برای دانش آموزی غیبت محسوب نمی شود اما او باید در مهلت معینی نسبت به دریافت و مشاهده محتوای آموزشی موجود در شبکه آموزشی دانش آموزی، اقدام کند.
چنان چه تاخیر یا عدم شرکت دانش آموز در کلاس های مجازی از قبل به اطلاع معلم و مدیر رسیده باشد، برای او غیبت ثبت نمی شود. دانش آموزان باید بدانند که فعالیت های آن ها در فضای مجازی و نیز ارزشیابی هایی که در این مدت انجام شود، به منزله نمره مستمرشان خواهد بود.
سوالات متداول
1- اتباع خارجی چگونه می توانند وارد سامانه شاد شوند؟
این افراد باید به جای کد ملی، کد هویتی اتباع خود را وارد کنند و نیازی نیست که قسمت های مربوط به اطلاعات شناسنامه ای را تکمیل نمایند.
2- آیا امکان ذخیره سازی کلاس و محتوای آموزشی در سامانه شاد وجود دارد؟
بله، تمامی محتوایی که در این سامانه ارائه می شود قابل ذخیره سازی می باشد.
3- هنگام مواجهه با پیغام های خطای سامانه شاد باید چه کنیم؟
اکثر خطاها به علت مراجعه مستقیم به سایت شبکه اجتماعی دانش آموزی بروز می دهند. بنابراین اپلیکیشن شاد را نصب کنید و یا از طریق نسخه تحت وب آن وارد سامانه مذکور شوید.
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage","mainEntity": [{"@type": "Question", "name": "اتباع خارجی چگونه می توانند وارد سامانه شاد شوند؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "این افراد باید به جای کد ملی، کد هویتی اتباع خود را وارد کنند و نیازی نیست که قسمت های مربوط به اطلاعات شناسنامه ای را تکمیل نمایند." } },{"@type": "Question", "name": "آیا امکان ذخیره سازی کلاس و محتوای آموزشی در سامانه شاد وجود دارد؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "بله، تمامی محتوایی که در این سامانه ارائه می شود قابل ذخیره سازی می باشد." } },{"@type": "Question", "name": "هنگام مواجهه با پیغام های خطای سامانه شاد باید چه کنیم؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "اکثر خطاها به علت مراجعه مستقیم به سایت شبکه اجتماعی دانش آموزی بروز می دهند. بنابراین اپلیکیشن شاد را نصب کنید و یا از طریق نسخه تحت وب آن وارد سامانه مذکور شوید." } }]}سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
.star svg{ background:#777; } .star svg:hover{ background:#FF0; } .postLike{ margin: 20px auto 50px auto; text-align: center; width: 157px; padding: 0px 0px 0px 6px; background: #F9F9F9; border: 1px solid #F1F1F1; border-radius: 13px; font-size: 14px; line-height: 30px; white-space: nowrap; background-color: #ff6464; color: #fff; box-shadow: 0 0 25px #ffce4961; } .postlike-text{ vertical-align: middle; color: #fff; } .sl-wrapper a { border-bottom: 0 !important; text-decoration: none !important; } .sl-button { font-size: 1em; line-height: 1; font-weight: normal; } /* Colors */ a.liked { color: #da1b1b; } a.liked:hover, a.liked:active, a.liked:focus { color: #666666; } a.liked span.sl-count, .sl-count { color: #fff; } /* Icon */ .sl-icon { margin-right: 4px; font-family: 'wpyar-BYekan',Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; vertical-align: middle; color: #fff; margin-top: 1px; font-size: 17px; } .sl-icon i { margin-top: 1px; margin-left: 5px; font-size: 17px; } .sl-icon svg { fill: currentColor; width: 1em; height: 1em; margin-left:5px; } .sl-icon svg:after { content: ""; position: absolute; top: 0; right: 0; bottom: 0; left:0; } /* Count */ .sl-count { font-size: 1em; font-family: 'wpyar-BYekan',Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; vertical-align: middle; display: none; } /* Loader */ .loader, .loader:before, .loader:after { background: rgba(0, 0, 0, 0.2); -webkit-animation: load1 1s infinite ease-in-out; animation: load1 1s infinite ease-in-out; width: .2em; height: .6em; } .loader:before, .loader:after { position: absolute; top: 0; content: ''; } .loader:before { left: -.375em; -webkit-animation-delay: -0.32s; animation-delay: -0.32s; } .loader { text-indent: -9999em; display: inline-block; position: relative; vertical-align: middle; font-size: 1em; -webkit-transform: translateZ(0); -ms-transform: translateZ(0); transform: translateZ(0); -webkit-animation-delay: -0.16s; animation-delay: -0.16s; } .loader:after { left: .375em; } @-webkit-keyframes load1 { 0%, 80%, 100% { box-shadow: 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.2); height: .6em; } 40% { box-shadow: 0 -.3em rgba(0, 0, 0, 0.2); height: 1em; } } @keyframes load1 { 0%, 80%, 100% { box-shadow: 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.2); height: .6em; } 40% { box-shadow: 0 -.3em rgba(0, 0, 0, 0.2); height: 1em; } }