
در گذشته، استعلام وضعیت نظام وظیفه فقط با مراجعه حضوری امکان پذیر بود اما امروزه می توان با استفاده از روش های متعددی این فرآیند را به صورت غیرحضوری و تنها با استفاده از تلفن همراه انجام داد. در بعضی از شرایط ممکن است نیاز به استعلام وضعیت خود داشته باشید، اما سوال اینجاست چگونه می توان به اطلاعات وظیفه عمومی دست پیدا کرد؟ فرد مشمول به منظور آگاهی از وضعیت دوره خدمت ضرورت خود می تواند از دو روش الکترونیکی و یا مراجعه حضوری، اطلاعاتی مربوط به نظام وظیفه از جمله میزان غیبت سربازی خود را مشاهده نماید. مراجعه غیرحضوری این فرآیند با استفاده از کد سخا و کد ملی از طریق مراجعه به سامانه vazifeh.police.ir و از طریق روش پیامکی که در مقاله ذکر شده می توانند وضعیت کنونی خود را مشاهده نمایند.
جهت استعلام وضعیت نظام وظیفه ملزم به دریافت کد سخا از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) می باشید.
اهمیت استعلام وضعیت نظام وظیفه عمومی 1401
خدمت سربازی یکی از مهم ترین دوره های آموزشی برای آقایان محسوب می شود چراکه این فرآیند برای عموم اجباری بوده و در صورت عدم ارائه دلیل موجه به منظور معافیت می بایست در موعد مقرر نسبت به شرکت در این دوره اقدام نمایند. برخی از فرآیندهای مربوط به نظام وظیفه از طریق استعلامات غیر حضوری با استفاده از روش پیامکی یا مراجعه به سامانه نظام وظیفه می توانند از وضعیت فعلی خود مطلع شوند. از جمله اطلاعات قابل استعلام به شرح زیر می باشد:
دریافت گواهی موثق از وضعیت خدمت مثل معافیت تحصیلی به منظور خروج از کشور و انجام معاملات و… مدت زمان باقی مانده تا اعذام به خدمت درخواست ارسال مجدد کارت پایان خدمت استعلام وضعیت معافیت و تاریخ آن آگاهی از شرایط معافیت مشاهده وضعیت پرونده اعزام به خدمت درخواست تمدید یا تعجیل در خدمت سربازی مشاهده وضعیت امریه و جذب اطلاع از روزهای غیبت و مرخصی دریافتی درخواست کارت پایان خدمت المثنی مشاهده مدت باقی مانده از خدمت سربازی، سابقه و زمان پایان خدمتنکته: آگاهی از وضعیت مشمولیت به منظور شرکت در کنکور،آگاهی از شرایط معافیت یا قصد خروج از کشور ضروری می باشد. چنانچه مایل به کسب اطلاع شرایط خروج از کشور مشمولین خدمت سربازی می باشید، می توانید بر روی لینک ذکر شده کلیک نموده و از جزئیات آن مطلع گردید.
نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه عمومی 1401
استعلام وضعیت نظام وظیفه به دو صورت مراجعه حضوری و استفاده از روش های غیرحضوری امکان پذیر می باشد. افراد پس از دریافت کد سخا از دفاتر پلیس +10 می توانند با مراجعه به سامانه سازمان نظام وظیفه و یا ارسال پیام درخواست به سامانه پیامکی، وضعیت خدمت خود را مشاهده نمایند.
استعلام از طریق سامانه
مشمولین خدمت وظیفه عمومی، برای اموری از جمله معافیت تحصیلی، خروج از کشور و انجام معاملات خود ملزم به ارائه گزارشی دقیق و مشخص از وضعیت خدمت ضرورت خود می باشند. همچنین در صورتی که فرد بخواهد از زمان پایان دوره سربازی و یا غیبت سربازی خود آگاه شود، نیاز به استعلام از وضعیت خدمت عمومی خواهد داشت. به همین منظور می بایست به سامانه الکترونیکی سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه و به کسب اطلاعات لازم بپردازند.
ابتدا، به سایت اختصاصی سازمان وظیفه عمومی ناجا به آدرس vazifeh.police.ir مراجعه کرده و از بخش خدمات الکترونیکی، گزینه استعلام را انتخاب نمایید.
استعلام از طریق پیامک
متقاضیان در صورت عدم درسترسی به سامانه فوق الذکر به هر دلیلی، این امکان را دارند که از طریق ارسال کد سخا و کد ملی خود به سامانه پیامکی 110206010 و یا تماس با تلفن گویای استعلامات نظام وظیفه به شماره 096480 درخواست خود را اعلام و پاسخ خود را دریافت نمایند. در استعلامات پیامکی نحوه دریافت وضعیت به شرح زیر می باشد:
دریافت آخرین وضعیت: ارسال عدد «1» را به همراه کد سخا به سامانه پیامکی اطلاع از وضعیت رسیدگی به پرونده: ارسال عدد «2» به همراه کد سخا و کدملی اطلاع از وضعیت رسیدگی به درخواست تعویض کارت: ارسال عدد «3» به همراه کد سخا و کدملیبازیابی کلمه عبور در سامانه استعلام وضعیت نظام وظیفه 1401
مراجعه کنندگان به منظور ورود به سامانه می بایست کلمه عبور خود را در کادر مربوطه درج نمایند. چنانچه در هر صورت امکان دسترسی به رمز عبور خود را نداشته باشند، می توانند با مراجعه به سامانه sakha.epolice.ir نسبت به دریافت مجدد کد اقدام نمایند.
ابتدا، به سامانه sakha.epolice.ir مراجعه نموده و و بر روی عبارت “فراموشی کلمه عبور” کلیک نمایید. در ادامه، کد ملی خود را به عنوان نام کاربری و شماره موبایل خود را در کادرهای مربوطه درج کرده و گزینه “ارسال پیامک” را انتخاب کنید. در انتها، کدی 5 رقمی به تلفن همراه شما ارسال می شود.
سوالات متداول
1- چگونه می توان از وضعیت نظام وظیفه 1401 اطلاع کسب کرد؟
با مراجعه به سایت سازمان وظیفه عمومی ناجا و وارد کردن کد سخا می توان وضعیت نظام وظیفه را استعلام نمود.
2- کد سخا برای استعلام وضعیت نظام وظیفه از چه طریقی قابل دریافت می باشد؟
کد سخا را صرفا می توان با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) اخذ کرد.
3- جهت ورود به سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا چه اطلاعاتی مورد نیاز می باشد؟
برای ورود به این سامانه نیازمند وارد کردن اطلاعات کاربری خود که به صورت کد ملی و کد سخا تعریف شده اند، هستید.
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage","mainEntity": [{"@type": "Question", "name": "چگونه می توان از وضعیت نظام وظیفه 1401 اطلاع کسب کرد؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "با مراجعه به سایت سازمان وظیفه عمومی ناجا و وارد کردن کد سخا می توان وضعیت نظام وظیفه را استعلام نمود." } },{"@type": "Question", "name": "کد سخا برای استعلام وضعیت نظام وظیفه از چه طریقی قابل دریافت می باشد؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "کد سخا را صرفا می توان با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) اخذ کرد." } },{"@type": "Question", "name": "جهت ورود به سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا چه اطلاعاتی مورد نیاز می باشد؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "برای ورود به این سامانه نیازمند وارد کردن اطلاعات کاربری خود که به صورت کد ملی و کد سخا تعریف شده اند، هستید." } }]}سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
.star svg{ background:#777; } .star svg:hover{ background:#FF0; } .postLike{ margin: 20px auto 50px auto; text-align: center; width: 157px; padding: 0px 0px 0px 6px; background: #F9F9F9; border: 1px solid #F1F1F1; border-radius: 13px; font-size: 14px; line-height: 30px; white-space: nowrap; background-color: #ff6464; color: #fff; box-shadow: 0 0 25px #ffce4961; } .postlike-text{ vertical-align: middle; color: #fff; } .sl-wrapper a { border-bottom: 0 !important; text-decoration: none !important; } .sl-button { font-size: 1em; line-height: 1; font-weight: normal; } /* Colors */ a.liked { color: #da1b1b; } a.liked:hover, a.liked:active, a.liked:focus { color: #666666; } a.liked span.sl-count, .sl-count { color: #fff; } /* Icon */ .sl-icon { margin-right: 4px; font-family: 'wpyar-BYekan',Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; vertical-align: middle; color: #fff; margin-top: 1px; font-size: 17px; } .sl-icon i { margin-top: 1px; margin-left: 5px; font-size: 17px; } .sl-icon svg { fill: currentColor; width: 1em; height: 1em; margin-left:5px; } .sl-icon svg:after { content: ""; position: absolute; top: 0; right: 0; bottom: 0; left:0; } /* Count */ .sl-count { font-size: 1em; font-family: 'wpyar-BYekan',Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; vertical-align: middle; display: none; } /* Loader */ .loader, .loader:before, .loader:after { background: rgba(0, 0, 0, 0.2); -webkit-animation: load1 1s infinite ease-in-out; animation: load1 1s infinite ease-in-out; width: .2em; height: .6em; } .loader:before, .loader:after { position: absolute; top: 0; content: ''; } .loader:before { left: -.375em; -webkit-animation-delay: -0.32s; animation-delay: -0.32s; } .loader { text-indent: -9999em; display: inline-block; position: relative; vertical-align: middle; font-size: 1em; -webkit-transform: translateZ(0); -ms-transform: translateZ(0); transform: translateZ(0); -webkit-animation-delay: -0.16s; animation-delay: -0.16s; } .loader:after { left: .375em; } @-webkit-keyframes load1 { 0%, 80%, 100% { box-shadow: 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.2); height: .6em; } 40% { box-shadow: 0 -.3em rgba(0, 0, 0, 0.2); height: 1em; } } @keyframes load1 { 0%, 80%, 100% { box-shadow: 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.2); height: .6em; } 40% { box-shadow: 0 -.3em rgba(0, 0, 0, 0.2); height: 1em; } }