مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
سن پردیس احمدیه را از این سایت دریافت کنید.
پردیس احمدیه
پردیس احمدیه
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
پردیس احمدیه
پردیس احمدیه
زادهٔ ۸ تیر ۱۳۷۱ (۳۰ سال)
تهران، ایران ملیت ایرانی پیشه بازیگر
سالهای فعالیت ۱۳۸۵-اکنون
پردیس احمدیه (زادهٔ ۸ تیر ۱۳۷۱) بازیگر ایرانی است.[۱] او از سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم وارد عرصه بازیگری شد. از مشهورترین فیلمهایی که او در آنها بازی کرده، است که خود او نقش اول فیلم را بازی کردهاست. او در ششمین جشنواره فیلم شهر در سال ۱۳۹۶ برای به عنوان بهترین بازیگر زن دست یافت.[۲] وی همچنین نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در نوزدهمین جشن سینمای ایران اعلام شد.[۳]زندگی هنری[ویرایش]
پردیس احمدیه ۸ تیر سال ۱۳۷۱ در تهران متولد شد. در سال ۱۳۸۶ توسط حمید نعمتالله برای بازی در فیلم به افشین صادقی معرفی شد.[۴] او فارغالتحصیل رشتهٔ(سنتور)نوازندگی ساز ایرانی است.[۵]
وی در شهریور سال ۱۳۹۸ به جمع بازیگران فیلم به کارگردانی داریوش مهرجویی پیوست.[۶]
فیلمشناسی[ویرایش]
سینما[ویرایش]
سال نام فیلم کارگردان
۱۳۹٨ داریوش مهرجویی
[۷] رضا درمیشیان
۱۳۹۷ [۸] مرتضی فرشباف
[۹] رضا گوران ۱۳۹۵ فریدون جیرانی ۱۳۹۴ جمال سیدحاتمی ۱۳۹٣ رضا کریمی شهرام شاه حسینی
۱۳۹۲ بهمن فرمان آرا
۱۳۹۰ علیرضا داوودنژاد
١٣٨٩ [] ناصر رفایی ۱۳۸۵ افشین صادقی
تلویزیون[ویرایش]
سال نام سریال کارگردان
۱۳۹۲ حجت قاسمزاده اصل
نمایش خانگی[ویرایش]
سال نام سریال کارگردان
۱۴۰۱ جمشید محمودی
١۴٠١ روح الله حجازی
١۴٠٠ مهدی آقاجانی
تئاتر[][ویرایش]
سال نام نمایش کارگردان
۱۳۹۴ رضا حداد ۱۳۹۲ سیما تیرانداز
منابع[ویرایش]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ پردیس احمدیه موجود است.
↑ "پردیس احمدیه". . Retrieved 27 August 2019.
↑ «برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم شهر معرفی شدند/ پردیس احمدیه و ناصر هاشمی؛ برترین بازیگران زن و مرد». . ۱۴ مرداد ۱۳۹۶.
↑ «جشن خانه سینما نامزدهایش را شناخت». . ۱۲ شهریور ۱۳۹۶.
↑ ««لاک قرمز» تجربه لازم و خوبی برای کارنامه من محسوب میشود». . ۴ بهمن ۱۳۹۴.
↑ «جشن تولد ۲۷ سالگی پردیس احمدیه». . ۵ شهریور ۱۳۹۸.
↑ «پردیس احمدیه در «لامینور»». . ۴ شهریور ۱۳۹۸.
↑ «پردیس احمدیه به «مجبوریم» پیوست». . ۱۸ آبان ۱۳۹۷.
↑ «ارائه فیلم سینمایی «تومان» به جشنواره فجر و برلین». . ۵ شهریور ۱۳۹۷.
↑ «در جامعهای که ناشایستهها جایگاهها را پرکنند، خشونت رایج میشود». . ۱۵ مرداد ۱۳۹۸.
ردهها: افراد زندهاهالی تهرانبازیگران زن اهل ایرانبازیگران زن اهل تهرانبازیگران زن سده ۲۰ (میلادی) اهل ایرانبازیگران زن تلویزیونی اهل ایرانبازیگران زن فیلم اهل ایرانزادگان ۱۳۷۱زادگان ۱۹۹۲ (میلادی)مانکنهای زن اهل ایرانبازیگران تئاتر زن اهل ایران
منبع مطلب : fa.wikipedia.org
بیوگرافی پردیس احمدیه و همسرش +عکسها و گفتگو
بیوگرافی و زندگینامه پردیس احمدیه بازیگر زن جوان سینما متولد 8 تیرماه سال 1371 در تهران می باشد و 25 سال سن دارد. تحصیلات : وی فارغ التحصیل نوازندگی
بیوگرافی پردیس احمدیه و همسرش +عکسها و گفتگو
موضوع :بازیگران زن ایرانی ، بیوگرافی بازیگران زن
بیوگرافی و زندگینامه
پردیس احمدیه بازیگر زن جوان سینما متولد 8 تیرماه سال 1371 در تهران می باشد و 25 سال سن دارد.تحصیلات : وی فارغ التحصیل نوازندگی موسیقی است.
نحوه ورود به دنیای بازیگری
من در هیچ کلاس بازیگری دوره نگذراندم. سال 86 حمید نعمت الله مرا برای ایفای یک نقش در فیلم «مقلد شیطان» به افشین صادقی معرفی کرد و البته این فیلم توقیف شد.
وی تاکنون در چند اثر سینمایی از جماله فیلمهای خانه دختر , لاک قرمز و خفگی ایفای نقش کرده است.
وی گفته است قصد حضور در هیچ کار تلویزیون و سریالی را ندارد و قرار است .فقط در سینما و تئاتر کار کند.
ازدواج و همسرش
پردیس احمدیه مجرد می باشد و تاکنون ازدواج نکرده است .
آدرس پیج اینستاگرام : instagram / pardisahmadiyeh
بین اولین کار تا دومین حضور سینمایی شما 4 سال فاصله افتاد. چه اتفاقی موجب شد دوباره در سینما بازی کنید؟
پس از بازی در «مقلد شیطان» من دیگر به دنبال بازیگری نبودم و مشغول تحصیل بودم. تا اینکه در سال ۹۰ برای نقش نیکی در »کلاس هنرپیشگی» انتخاب شدم. نقش نیکی و فیلم را خیلی دوست داشتم و از این فیلم به بعد بود که به بازیگری علاقمند و در دنیای سینما شناخته شدم.
در طول این سالها کدام نقش را بیشتر دوست داشتید و فکر می کنید در کدام نقش بهتر ظاهر شدید؟
نقش نیکی در «کلاس هنرپیشگی» را خیلی دوست داشتم و دارم. اگر باز هم چنین نقشی به من پیشنهاد شود می پذیرم. البته نقش ستاره در فیلم «خانه دختر» هم نقشی غیر کلیشه ای و متفاوت بود. امسال هم با نقش اکرم در فیلم «لاک قرمز» سیدحاتمی حضور دارم که فکر می کنم نقش بسیار خوبی است و هر بازیگری آرزو دارد چنین نقشی را تجربه کند.
امسال دومین حضور متوالی شما در جشنواره فیلم فجر است. در خصوص فضای کلی جشنواره و نقش آن در سینمای کشور چه نظری دارید؟
تا سال گذشته جشنواره برایم اتفاقی ناراحت کننده بود. برای موفقیت «خانه دختر» امیدوار بودم ، اما در جشنواره از بخش داوری کنار گذاشته شد و فرصت اکران عمومی پیدا نکرد و به همین دلیل سال ۹۳ برایم خوب نبود ، اما در کل جشنواره فیلم فجر اتفاق مهمی در سینمای ماست که تاثیر مستقیم بر جریان اکران سالانه ما دارد و من هم در این دوره با نگاهی مثبت پا در این عرصه گذاشتم.
با توجه به بازی در فیلم «لاک قرمز» نتیجه حضور خود در سی و چهارمین دوره جشنواره فجر را چطور پیش بینی می کنید؟
امسال با« لاک قرمز» فکر می کنم سال خوبی باشد. در بخش نگاه نو هم فیلم های خوبی داریم. هرچند این فیلم به سودای سیمرغ نرفت ، اما شاید این اتفاق به صلاحش بود.
نقشی که در «لاک قرمز» برای شما درنظر گرفته شد چه ویژگی ها و چه تفاوتهایی داشت که شما را ترغیب به پذیرش آن کرد؟
من این نقش را پذیرفتم که خودم را در آن محک بزنم. آقای سیدحاتمی می خواست این نقش باورپذیر ایفا شود و من برای ایفای آن بسیار فیلم و عکس زیادی دیدم و لحن صحبت کردن و راه رفتن و رفتار دختران آن سن و سال را مطالعه و تماشا کردم. من برای ارتباط گرفتن بیشتر با نقشم یک هفته در یک مدرسه رفت و آمد کردم و سر کلاس حضور پیدا کردم. جالب اینجاست که نه همکلاسی ها ، نه معلم و هیچ کس متوجه اختلاف سنی من با بچه های دیگر نشد. من طرز حرف زدن و حتی خنده ها و قهقهه زدن های دختران ۱۶ ساله را زیرنظر گرفتم تا بتوانم بهتر لحن صحبت کردن و خنده و راه رفتن و…. را در نقشم لحاظ کنم. من برای ایفای این نقش فیلم های خارجی زیادی دیدم. این نقش خیلی خوب بود.
از تجربه همکاری با سید جمال سید حاتمی بگوئید. کار با ایشان و کارگردانی سیدحاتمی چگونه بود؟
سید حاتمی به معنای واقعی انسان ترین و مسلط ترین آدمی بود که هم از نظر اخلاقی و هم کاربلدی در حرفه سینما دیدم. من حتی روز آخر فیلمبرداری به ایشان گفتم در هر شرایطی و در سختی و سرمای هوا و در جریان مشکلات تولید، من اخم در چهره شما ندیدم. ایشان رفتار و اخلاق بسیار خوبی با من و همه عوامل داشتند. سید حاتمی خوش اخلاق ترین کارگردانی بود که دیده ام. تجربه بازی در نقش اکرم و حضور در فیلم «لاک قرمز» تجربه آنقدر خوب و عجیب بود که من دوست دارم در آینده باز هم در فیلم سیدحاتمی بازی کنم.
طبیعی است که هر بازیگری با ایفای هر نقشی تاثیراتی از آن می گیرد و به اصطلاح تبادل حسی و ذاتی با آن دارد. رابطه شما با شخصیت اکرم چگونه بود؟
من آنقدر نقشم را باور کردم و در آن فرو رفتم که در سکانس هایی که بازی نداشتم هم در حس و حال و فضای نقش اکرم بودم و در همان حس و حال بودم. آنقدر این نقش را دوست داشتم که در روزهای پایانی فیلمبرداری ناراحت بودم. جا دارد در اینجا سپاسگزار سیدحاتمی باشم که به من اطمینان کرد و فضایی ایجاد کرد که بتوانم نقش را آن طور که باید اجرا کنم. از آقای سکوت مدیر فیلمبرداری نیز تشکر می کنم که به شدت به من انرژی داد و بمن محبت پدرانه داشت. ایشان در مواقعی که ناراحت بودم محبت زیادی داشت.عمده نقش من در مقابل خانم پناهی ها بود که از ایشان هم تشکر می کنم. ایشان هم کمک زیادی به من کرد. بی شک نقش اکرم و «لاک قرمز» را هیچ وقت فراموش نمی کنم.
شماتجربه حضور در تئاتر را هم داشتید و امسال در جشنواره تئاتر هم حاضر خواهید بود ، کمی در این خصوص صحبت کنید و از تفاوت های این دو تجربه بگویید.
من تا قبل از اجرای «کشتن کفتر چاهی» فقط یک اجرا در نمایش «ناتمام » سیما تیرانداز داشتم. در آن نمایش برای نقشم حدود ۸،۷ ماه تمرین داشتیم. باید بگویم که اتفاقی که در تئاتر می افتد در سینما نمی افتد. اجرای تئاتر به فیزیک بازیگر کمک می کند و انگار در تئاتر رهاتر هستی. ولی برای من نمایش «ناتمام» سیما تیرانداز و فیلم «کلاس هنرپیشگی» داود نژاد یک ورک شاپ عالی بود. تئاتر مکمل خوبی برای بازیگری در سینماست.
منبع مطلب : ariapix.net