مجله ساینس

مجله ساینس



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

مجله ساینس را از این سایت دریافت کنید.

ساینس

ساینس

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

برای معنی کاربردی واژهٔ ساینس در فارسی افغانستان علم و دانش را ببینید.

جلد مجله در سال ۱۸۸۳

ساینس یا مجلهٔ ساینس (به انگلیسی: Science) تأسیس ۱۸۸۰[۱] یک نشریه هفتگی جامع علمی آمریکایی و یکی از برترین مجلات دانشگاهی جهان است.[۲]

اولین بار در سال ۱۸۸۰ منتشر شد، در حال حاضر به صورت هفتگی منتشر می‌شود و تعداد مشترکین آن حدود ۱۳۰۰۰۰ نفر است. از آنجایی که اشتراک‌های سازمانی و دسترسی آنلاین به مخاطبان بیشتری خدمت می‌کنند، تعداد خوانندگان آن بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.[۳] این نشریه چاپ انجمن پیشبرد علوم آمریکا می‌باشد.

Science در واشینگتن، دی سی، ایالات متحده مستقر است و دفتر دوم آن در کمبریج، انگلستان است.

منابع[ویرایش]

↑ Science/AAAS | Site Help: About Us: About Science & AAAS

↑ Lemonick, Michael D. (March 7, 2011). "Alien Life Discovered in a Meteorite! Or Maybe No". Time magazine online. Archived from the original on March 9, 2011. Retrieved October 3, 2011. The paper, meanwhile, had been published in Science, one of the world's top scientific journals, which gave it even more apparent gravitas.

↑ "Print Advertising Products & Services". . AAAS. Retrieved November 1, 2021. 129,558 qualified weekly circulation; 400,000+ readers each week

پیوند به بیرون[ویرایش]

وبگاه رسمی

این یک مقالهٔ خرد نشریات است. می‌توانید با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

رده‌ها: آثار منتشرشده در مجله ساینسبنیان‌گذاری‌های ۱۸۸۰ (میلادی) در ایالات متحده آمریکاژورنال‌های هفتگیمجله‌های علمی انگلیسی‌زباننشریه‌های بنیان‌گذاری‌شده در ۱۸۸۰ (میلادی)نشریه‌های دانشگاهی بین‌رشته‌اینشریه‌های علمی بین‌رشته‌اینشریه‌های علمی در ایالات متحده آمریکا

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : fa.wikipedia.org

معرفی مجلات نیچر (Nature) و ساینس (Science)

نشریاتی که چاپ مقاله در آن ها مثل بمب صدا می کند و گاهی در صفحه اول پایگاه اینترنتی دانشگاه های معتبر با تیتر درشت اعلام می شود.

معرفی مجلات نیچر (Nature) و ساینس (Science)

ارسال شده در 2017-11-27 by مسعود

بی شک تا کنون نام دو مجله نیچر و ساینس به گوشتان خورده است. نشریاتی که چاپ مقاله در آن ها مثل بمب صدا می کند و گاهی در صفحه اول پایگاه اینترنتی دانشگاه های معتبر با تیتر درشت اعلام می شود.

دانشگاه ها در ایران و اکثر کشورهای دیگر حمایت مالی و تسهیلات قابل توجهی برای چاپ مقاله در این نشریات در نظر می گیرند. برای مثال در چین پاداش چاپ مقاله در مجلات «نیچر» و «ساینس» به ۲۰ برابر حقوق سالانه یک استاد دانشگاه می رسد. شریف پلاس برای اولین بار این دو نشریه را برای فارسی زبانان معرفی می کند.

نشریه ساینس (Science Magazine)

نشریه ساینس، نشر انجمن پیشرفت علم آمریکا (AAAS) و یکی از برترین مجلات دانشگاهی جهان است. این مجله برای اولین بار در سال ۱۸۸۰ میلادی (۱۲۵۹ شمسی) منتشر شد و اکنون به صورت هفته ای چاپ می شود. گرچه تمرکز اصلی مجله بر انتشار تحقیقات و مقالات مروری علمی محض است، اما خبرهای علمی و به طور کلی هر آنچه مورد توجه دانشمندان باشد را نیز شامل می شود. بر خلاف اکثر مجلات علمی که بر شاخه خاصی تمرکز می کنند، ساینس و رقیب آن نیچر تمامی رشته های علمی را پوشش می دهند. این مجله به انگلیسی نوشته می شود و ضریب تأثیر (Impact factor) آن در سال ۲۰۱۶ میلادی حدود ۳۷ بود.

آدرس پایگاه اینترنتی ساینس : www.sciencemag.org

دانلود رایگان مجلات ساینس از سایت گیزپر

مجله نیچر (Nature magazine)

نیچر نیز مجله ای به زبان انگلیسی است که از سال ۱۸۶۹ میلادی (۱۲۴۸ شمسی) منتشر می شود. در سال های اخیر این نشریه هفتگی بیش ترین ارجاع را به خود اختصاص داده است و در سال ۲۰۱۶ میلادی ضریب تأثیر حدود ۴۰ داشت. این مجله نیز علاوه بر مقالات علمی شامل خبرهای علمی در زمینه پیشرفت های حاصله، حمایت های مالی و مسائل اقتصادی می شود. به علت محدودیت در طول مقاله، معمولاً مقالات چاپ شده حجم زیادی از اطلاعات را به صورت خلاصه ارائه می دهند و جزئیات به صورت «مواد تکمیلی» (supplementary material) در پایگاه اینترنتی مجله قرار می گیرد. این مجله توسط گروه نشر نیچر در بریتانیا منتشر می شود. شما می توانیداز طریق این لینک ” دانلود رایگان مجلات نیچر ” این محله را به صورت رایگان و یا با هزینه ای بسیار اندک دانلودکنید.

آدرس پایگاه اینترنتی نیچر: www.nature.com

همچنین این سایت افتخار برگزاری دوره های آموزش جستجوی اینترنتی در سال های اخیر را دارد که بسیار موفقیت آمیز بوده است. بازخوردهای دریافت شده از سوی شرکت کنندگان در این دوره ها نشان داده است که بعد از چند ماه تمرین مطالب آموزش داده شده، به جستجوگران بسیار حرفه ای تبدیل شده اند و بعضاً به واسطه این مهارت ها شغل پردرآمدی یافته و یا موفق به ترفیع رتبه در شرکت خود شده اند. این دوره ها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار می شود. در سطح  مقدماتی، تمام مهارت های لازم برای یافتن و دریافت مطالب و فایل ها به صورت رایگان آموزش داده می شود. در سطح پیشرفته به مهارت هایی پرداخته می شود که برای پیدا کردن لایه های نهان وب و درهای پشتی سایت ها لازم است.

برای شرکت در دوره های آموزش جستجوی اینترنتی شریف پلاس یا کسب اطلاعات بیشتر از طرق ذیل تماس حاصل فرمایید:

شماره تلفن: ۰۹۳۷۴۸۴۰۵۱۱

ایمیل: admin [at] mfakouri.ir

این دوره ها توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز بخوانید: ایجاد DOI رایگان برای مقاله، کتاب و پایان نامه

جایگاه ایران در مجلات الزویر از لحاظ تعداد مقاله

سطح بندی پژوهشگران در اتحادیه اروپا R1 تا R4

این نوشته در مطالب علمی ارسال و Impact factor, Nature magazine, Science Magazine, امتیاز, ایمپکت فکتور, دانلود رایگان, دانلود رایگان مجلات ساینس, دانلود رایگان مجلات نیچر, رتبه, ساینس, لئش, لئشهم, لخخ, لخخلمث, نشریه ساینس, نیچر برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.sharifplus.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب