پرورش حلزون آچاتینا

پرورش حلزون آچاتینا



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

پرورش حلزون آچاتینا را از این سایت دریافت کنید.

راهنمای پرورش حلزون و درآمدزایی از آن با درآمدی ماهانه 30 میلیون تومان

میزان درآمد پرورش حلزون و معرفی نکات پرورش حلزون و درامد زایی از آن و میزان هزینه های پرورش حلزون و معایت و مزایای آن

منو

راهنمای پرورش حلزون و درآمدزایی از آن با درآمدی ماهانه 30 میلیون تومان

راهنمای پرورش حلزون و درآمدزایی از آن با درآمدی ماهانه 30 میلیون تومان میزان درآمد پرورش حلزون

خانه اقتصاد

میزان درآمد پرورش حلزون

در این مطلب قصد داریم به شما نکات پرورش حلزون را ارائه داده و روش های پرورش آن را به شما آموزش دهیم و شما را یکی از سودآورترین شغل های آشنا نماییم.

همان طور که می دانید حلزون یکی از موجودات شگفت انگیز است که می تواند بسیار سود آور باشد و علاوه بر سود آور بودن می تواند اغلب مردم دنیا به دلیل خاصیت آن مشتاق هستند که از ان استفاده کنند . توصیه می شود که پیش از انکه روی به پرورش حلزون آورده و از آن درآمد زایی نمایید ابتدا درامدزایی در از آن را در مقیاس زیاد دربازار های محلی و عرضه کننده حلزون بسنجید و حتما قوانین و نکات مربوط به آن را یاد داشته باشید. در این مطلب ما قصد داریم تا شما در این زمینه راهنمایی کنیم و نکات مهمی را در زمینه ی پرورش حلزون و میزان درآمد آن به شما خاطر نشان شویم پس با ما در این مطلب اقتصاد در مجله والی همراه باشید .

آشنایی با پرورش حلزون

به طور کلی حلزون نوعی نرم تن بوده که در رده نرم تننان شکم پایین می باشد و به دلیل انکه تمام قسمت های زیزین بدن آن ها به جر پاهایشان نرم بوده و بدون مهره می باشددر نتیجه جزوه این دسته قرار میگیرند . زیست شناسان تاکنون از بیش از 30 هزار گونه حلزون را شناسانایی کرده اند و اکثریت ان ها در باغ ها و اب های شیرین زندگی میکنند و جالب است بدانید این موجودات از انواع گیاهان مختلف تغذیه می کنند . و در واقع بدن ان ها دارای قسمت هاییی است که از جمله : سر آن ها که دارای یک جفت بازوی حسی می باشد و یک پای شکمی و پهن و عضلانی دارند که که توسط آن عمل خزیدن را انجام میدهند و در نهایت یک توده احشایی پشتی و بندی مانند دارند که بیشتر اندام های داخلی این موجود در درون این توده قرار گرفته است .

جالب است بدانید که حلزون ها معمولا صدف دارند اما برخی از ان نیز بدون صدف بوده و هنچنین چشم های آن ها بر روی شاخک های آن ها قرار دارد و به طور کلی مرحله لاروی حلزون ولیگر نام دارد که مجهز به یک کمربند مژکی است و آن را به عنوان عضو شنا به کار می برد.

اصول پرورش و نگهداری حلزون

در واقع نگهداری حلزون اصلا کار دشواری نبوده و برخلاف باور تمام عموم این کار بسیار اسان می باشد . این حیوان معمولا در طبیعت 10 سال عمر می کند ولی در محیط قفس تنها می تواند 3 الی 7 سال زندگی می کند البته که حلزون های بومی می تواندد حدود 15 سال نیز عمر نمایند . این حیوانات بسیار بی خطر بوده و به ندت پیش می آید که دچار بیماری شوند و همچنین اگر بیمار شوند علائم بیماری انها خودشان را به سرعت نشان داده و شما وقت کافی خواهید داشت تا برای درمان آن ها کاری انجام دهید . توجه داشته باشید که برای نگهداری حلزون لازم است که به ان بسیار توجه نمایید زیرا بدون توجه کردن به انها باعث میشوید تا آنها عمر خود را به سرعت از دست بدهند و بمیرند . همچنینی پرورش حلزون نیاز به شرایط و ابزار خاصی دارید به عنوان مثال ایجاد لوکیشن طبیعی همراه با هایگرومتر شما نیازمند یک دستگاه اندازه گیری میزان رطوبت دارید همچنین تمبرومتر، دستگاه اندازه گیری دما ی هوا، وزنه و دستگاه اندازه گیری سایز حلزون ها، خاک مرطوب ، نور کافی و.. از جمله ابزار هایی هستند که به شما کمک می کند شرایط لازم برای نگهداری حلزون را ایجاد کنید .

تغذیه حلزون ها

به طور کلی حلزون ها برای تجزیه غذا دارای هزاران ساختار دندان میکروسکوپی بر روی زبان تسمه مانندشان دارند که با آن سوهانک یا رادولا می گویند . در واقع رادولا به صورت سوهان عمل کرده و غذا را برای حلزون های گرنسنه به قطعات بسیار کوچک تبدیل میکند حال بهتر است بدانید که معمولا حلزون ها گیاهان خوار می باشد و در اصل از سبلزیجاتی مانند برگ ها، ساقه ها و گل های تغذیه میکنند . اما با این حال ممکن است برخی از انها از گون ها بزرگ تر بوده و شکارچی حیوانا باشند این حلزون ها گوشت خوار بوده .

حلزون ها اغلب دارند اندازه نسبتا کوچکی بوده و دارای حرکتی آهسته می باشند و اغلب توسط بسیاری از حیوانت از جمله دوزستان همچون قورباغه، وزغ و.. شکار می شوند و علاوه بر این برخی از حلزون هایی که در کنار دریا زندگی می کنند شکار ماهی ها می شوند.

مکان و شرایط زندگی حلزون ها

مکانی که برای نگهداری حلزون در نظر میگیرید باید دارای آب و هوایی مناسب باشد این بازه دمایی باید در حدود 15 الی 25 درجه سانتی گراد باشد همچنین رطوبت محیط باید حدود 75 الی 95 درصد باشد . خاک مناسب برای نگهداری حلزون به هیچ عنوان نباید از مقدار زیادی رس و شن و ماسه تشکیل شده باشد زیرا باعث می شود تا حلزون ها صدمه دیده و بمیرند . اگر حلزون ها در شرایط نامناسب پرورش یابند به تدریج صدفشان کوچک شده و یا از بین میرود . رشد این موجودات در این شرایط باعث بازشدگی شده و توده احشایی تا حدودی و حتی به طور کامل به جایگاه نوزادی خود برمیگردد . اغلب حلزون های ساکن خشکی برای جلوگیری از رخ دادن این اتفاق باید در نقاط مرطوب  زندگی کنند . این موجودات اغل در طول تاریکی از جایگاه خود خارج شده و ازگیاهان اطراف  خود تغذیه میکنند در نتیجه خسارت زیادی به محیط وارد می کنند.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : vally.ir

پرورش حلزون طبی و خوراکی یک طرح توجیهی – دانشکده ها

کارآفرینی و اشتغالزایی

پرورش حلزون طبی و خوراکی یک طرح توجیهی

پرورش حلزون برای استفاده در طب سنتی، ساخت لوازم آرایشی و همچنین به عنوان خوراکی رواج دارد.

آشنایی با حلزون Snail

دانشکده ها حَلَزون یا لیسَک نوعی نرم‌تن در ردهٔ شکم‌پایان است. علت اینکه حلزون را در رده شکم‌پایان قرار داده‌اند؛ این است که در حقیقت تمام قسمت زیرین بدنش، پای آن به‌شمار می‌رود.

زیست‌شناسان تا به امروز بیش از ۳۰ هزار گونه حلزون را شناسایی کرده‌اند. حلزون از محیط زیست بسیار متنوعی برخوردار می‌باشد. محل زندگی بعضی از گونه حلزونها در دریا بوده و بعضی از گونه‌های آن در آبهای شیرین یا در باغ‌ها زندگی می‌کنند. حلزون از انواع گیاهان تغذیه می‌کند.

ظاهر حلزون

بدن شامل قسمت‌های زیر است: سر که دارای یک جفت بازوی حسی است، یک پای شکمی و پهن عضلانی که نوعی عمل خزیدن را انجام می‌دهد و یک توده احشایی پشتی و گنبد مانند که بیشتر اندامهای داخلی در آن جای داشته‌اند

(حلزونها معمولاً صدف دارند اما برخی از گونه‌های بی‌صدف آن نیز مشاهده شده‌است. چشم حلزون معمولاً بر روی دو تا شاخک بر روی سر آن قرار گرفته‌است) مرحله لاروی حلزون ولیگر نام دارد که مجهز به یک کمربند مژکی ظریف است و آن را به عنوان عضو شنا بکار می‌برد. قسمت پشتی ولیگر بعداً کاملاً بزرگ می‌شود و توده احشایی در حال رشد به سمت پشت برآمدگی می‌یابد. اما این رشد رو به بالا در طرف راست و چپ بطور یکسان صورت نمی‌گیرد و نتیجه آن پیچ‌خوردگی توده احشایی و صدفی است که روی این توده را می‌گیرد.

راه رفتن حلزون

حلزون را حتماً دیده‌اید و حتماً به راه رفتن این جانور توجه کرده‌اید. دیده‌اید با آنکه پا ندارد ولی خیلی راحت بر روی زمین جابجا می‌شود. حلزون را نرمتنی شکمپا می‌نامند چرا که در حقیقت تمام قسمت زیرین بدنش، پای آن به‌شمار می‌رود. پس حلزون پایی دارد بسیار پهن و صاف و به کمک عضلات آن خود را بر روی زمین می‌لغزاند و به این گونه روی زمین راه می‌رود. این جانور برای آنکه حرکات خود را آسان‌تر انجام دهد، از غده‌هایی که در پا-شکم خود دارد ماده‌ای چسبناک می‌تراود و جاده خود را لیز و هموارتر می‌کند. این مادهٔ چسبناک باعث می‌شود تا حتی اگر حلزون از روی یک لبه تیغ عبور کند بدنش آسیبی نبیند و در صورت عبور از یک سطح خیلی لیز می‌تواند سر بخورد.

رشد

رشد رو به بالا همچنین سبب می‌شود که لوله گوارشی به شکل U درآید و مخرج کاملاً به دهان نزدیک شود. مجموعه توده احشایی ولیگر نسبت به بقیه بدن معمولاً معادل ۱۸۰ درجه در خلاف جهت حرکت عقربه‌های ساعت می‌چرخد. در نتیجه فضای جبه در جلو و در بالای سر قرار می‌گیرد، آبششها جلویی می‌شوند، مخرج سوراخهای دفعی و تناسلی همه همگی در جلو قرار می‌گیرند و به فضای جبه باز می‌شوند. لوله گوارشی از شکل U به صورت یک قطعه درمی‌آید و قلب می‌چرخد.

تحول به صورت تابیدگی بدون تردید نوعی سازگاری با روش زندگی در حال بلوغ است. حلزونها با عقب کشاندن بدن به درون صدف از خود محافظت می‌کنند و چون صدف یک دهانه بیشتر ندارد، باز شدن دهان و مخرج در یک جا نوعی مزیت محسوب شده و دهان نزدیکتر به زمین خواهد بود. در عین حال با این پیچیدگی قسمت‌های سنگین بدن از سر راه دور شده، در روی قسمت عقبی بدن واقع می‌شوند. در نتیجه مرکز ثقل طوری جابجا می‌شود که حرکت شکم پای صدف‌دار آسانتر شود.

نگهداری و پرورش حلزون

نگهداری از لیسک‌ها آسان است. لیسک‌ها معمولاً در طبیعت حدود ۱۰ سال عمر می‌کنند. اما در قفس حدود ۳ تا ۷ سال. لیسک‌های بومی منطقه حتی تا ۱۵ سال هم عمر می‌کنند.

آنها برای انسان و سایر جانوران بی‌خطرند. نگهداری آن‌ها بسیار کم خرج است و به ندرت به بیماری مبتلا می‌شوند. اگر هم بیمار شوند علایم بیماری را به موقع نشان می‌دهند و شما وقت کافی دارید تا برای آن‌ها کاری کنید.

حداقل توجه برای نگهداری آن‌ها لازم است. آن‌ها بدون توجه می‌میرند.

لازم به ذکر است که پرورش حلزونها نیاز به شرایط و ابزار خاصی دارد، برای مثال: ایجاد لوکیشنی طبیعی همراه با هایگرومتر ( دستگاه اندازه گیری میزان رطوبت)، تمپرومتر ( دستگاه اندازه گیری دمای هوا)، خاک مرطوب و نور کافی ( شمع)، وزنه و دستگاه اندازه گیری سایز حلزون، کیت آنالیزگر ترکیبات خاک و شیشه های مخصوص برای مشاهده ی تخم ها از جمله این وسایل مورد نیاز می باشد.

تغذیه حلزون

بیشتر حلزون‌ها، برای تجزیه غذا، هزاران ساختار دندان مانند میکروسکپی در روی زبان تسمه مانندشان دارند که به نام سوهانک یا رادولا شناخته می‌شود. رادولا همانند یک سوهان عمل کرده و غذا را برای حلزون گرسنه به قطعات کوچکتر اره می‌کند.

حلزون‌ها معمولاً گیاهخوار هستند و در اصل از سبزیجاتی مانند برگ‌ها، سافه ها و گلها تغذیه می‌کنند. اما برخی از گونه‌های بزرگتر حلزون حیوانات شکارچی بوده و همه چیز خوار یا در برخی موارد کاملاً گوشتخوار هستند. به علت اندازه نسبتاً کوچک حلزون و حرکت آهسته آن، حلزون توسط بسیاری از حیوانات از جمله جوندگان، پرندگان، دوزیستانی مانند قورباغه و وزغ شکار می‌شوند. علاوه بر این، حلزون‌هایی که در محیط آبی و دریایی زندگی می‌کنند، توسط ماهی‌ها شکار می‌شود.

مکان و شرایط زندگی حلزون

آب و هوا مناسب برای پرورش حلزون: دمای ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتیگراد با رطوبت بالا (۷۵ تا ۹۵ درصد)

خاک مناسب برای پرورش حلزون: نباید مقدار زیادی شن و ماسه و یا خاک رس داشته باشد، محتوای ۲۰-۴۰٪ مواد آلی باشد، pH حدود ۷ باشد.

در بعضی شکم پایان به ویژه لیسه‌های خشکی و دریازی، صدف کوچک شده یا از بین رفته است. رشد در این موارد شامل بازشدگی است که در نتیجه توده احشایی تا حدودی یا بطور کامل به جایگاه نوزادی خود برمی‌گردد. لیسه‌های ساکن خشکی برای جلوگیری از خشک شدن باید در نقاط مرطوب بسر برند. این جانوران معمولاً شبها از جایگاه خود خارج می‌شوند و از سبزیها تغذیه می‌کنند. لیسه‌ها خسارات زیادی به باغها وارد می‌آورند. فضای جبه همه حلزونهای ساکن خشکی از محفظه آبششی به محفظه ششی تغییر یافته است و این حلزونها از هوا تنفس می‌کنند. پاره‌ای از این جانواران، سازگاری مجدد با محیط آب یافته‌اند اما هنوز هم با شش تنفس می‌کنند و برای گرفتن هوا باید گاهگاهی به سطح آب بیایند.

دشمنان حلزون

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.daneshkadeha.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب