برج ایران

برج ایران



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

برج ایران را از این سایت دریافت کنید.

فهرست بلندترین سازه‌ها در ایران

فهرست بلندترین سازه‌ها در ایران

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکی‌پدیا برای ارجاع به منابع، با ارایهٔ منابع معتبر این مقاله را بهبود بخشید. مطالب بی‌منبع را می‌توان به چالش کشید و حذف کرد.

بلندترین سازه‌های تکمیل‌شده در استان‌های ایران در سال ۱۳۹۹

+۴۰۰متر +۳۰۰متر +۲۰۰متر +۱۰۰متر +۵۰متر

فهرست سازه‌های بلند ایران به ترتیب ارتفاع. این مقاله شامل انواع سازه‌هاست. بلندترین سازه‌های ایران در کلانشهرهای تهران ، اصفهان ، مشهد ، تبریز، وشیراز متمرکز شده‌اند.

فهرست[ویرایش]

سازه‌های بلندتر از ۱۰۰ متر در ایران:

رتبه نام سازه مکان ارتفاع (متر) تصویر

۱ برج میلاد[۱] تهران ۴۳۵

۲ دکل تلویزیونی زیباکنار گیلان ۳۶۵

۳ سد کارون ۴[۲] اردل ۲۳۰

۴ سد کارون ۳ ایذه ۲۰۵

۵ سد دز اندیمشک ۲۰۳

۶ دودکش نیروگاه شازند[۳] شازند ۲۰۰

۷ سد امیرکبیر کرج ۱۸۰

سد سیمره بدره ۱۸۰

۹ برج بین‌المللی تهران[۴] تهران ۱۶۲

۱۰ مرکز تجارت جهانی تبریز تبریز [۵]۱۵۲

۱۱ سد چم شیر گچساران ۱۵۱

۱۲ برج آرمیتاژ گلشن[۶] مشهد ۱۵۰

هتل فارس[۷] شیراز ۱۵۰

مجتمع تجاری الماس قو خاورمیانه[۸] سلمان شهر ۱۵۰

برج‌های خنک‌کنندهٔ نیروگاه شهید رجایی قزوین ۱۵۰

۱۶ ساختمان مرکزی شرکت مخابرات ایران[۹] تهران ۱۴۹

۱۷ برج زرافشان[۱۰] تهران ۱۴۳

۱۸ برج تجاری اداری باران[۱۱] تهران ۱۴۰

گلدسته‌های مصلای تهران تهران ۱۴۰

برج کوه نور[۱۲] مشهد ۱۴۰

۲۱ سد شهید رجایی ساری ۱۳۸

۲۲ برج آناهید[۱۳] تهران ۱۳۵

۲۳ برج سفید[۱۴] تهران ۱۳۴

سد جیرفت جیرفت ۱۳۴

۲۵ برج آسمان[۱۵] تهران ۱۳۰

برج زرین هرمزان[۱۶] تهران ۱۳۰

۲۷ برج افرا[۱۷] تهران ۱۲۸

۲۸ سد کرخه اندیمشک ۱۲۷

۲۸ برج جهان کودک[۱۸] تهران ۱۲۵

ساختمان مرکزی بانک آینده[۱۹] تهران ۱۲۵

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : fa.wikipedia.org

بلندترین برج های ایران به ترتیب

سازه‌های مرتفع نماد پیشرفت علم و فناوری هستند. در ایران نیز با توجه به دانش مهندسان و فناوری روز، برج‌های بلند زیادی ساخته شده است. - کجارو

خانهگردش

بلندترین برج‌ های ایران به ترتیب ارتفاع

زهرا مهری نیاری

دوشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۶

اشتراک گذاری

سازه‌های مرتفع نمادی از پیشرفت علم و تکنولوژی در ساخت‌وساز هستند. در ایران نیز با استفاده از دانش مهندسان و فناوری‌های روز، برج‌های بلند زیادی طراحی و ساخته شده‌اند.

با پیشرفت علم و تکنولوژی روز دنیا در زمینه معماری و عمران، در سراسر دنیا برج‌های مرتفع زیادی طراحی و ساخته شده‌اند که نه‌تنها به صنعت گردشگری، بلکه به کمبود زمین مناسب برای ساخت‌و‌ساز کمک می‌کنند. از نظر برنامه‌ریزان و طراحان شهری اکثر ساختمان‌های ۱۰ طبقه به بالا ساختمان‌های مرتفع محسوب می‌شوند.

در دهه‌های گذشته کمتر ساختمانی با ارتفاع بیش از ۱۰ طبقه در ایران ساخته شده است و تا قبل از سال ۱۳۰۰، ساخت ساختمان‌های بلند بیشتر به‌صورت نمادین و با کاربری مذهبی و فرهنگی انجام می‌شد. از سال‌های ۱۳۰۹ تا ۱۳۱۶ شمسی اولین اقدامات مرتفع‌سازی با کاربری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف در تهران آغاز شد. ساخت‌و‌سازهای مرتفع به‌منظور تحولات اقتصادی، افزایش قیمت زمین‌های شهری، استفاده بهینه از زمین و جلوگیری از توسعه افقی شهرها در چند سال اخیر آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد.

با بلندترین برج های ایران آشنا شوید:

برج میلاد برج بین‌الملل برج تجارت جهانی

برج الماس قو خاورمیانه

برج آرمیتاژ گلشن برج سفید برج آسمان برج افرا برج بانک آینده برج B3 مهستان برج پاژ برج سپهر برج نگار برج باران ۲ برج چمران برج جام بانک ملت برج میلاد، تهران

ارتفاع: ۴۳۵ مترآدرس: تهران، بزرگراه‌ حکیم غرب، بعد از بزرگراه چمران (مشاهده روی نقشه)

منبع عکس: wikipedia.org

برج میلاد تهران با ۴۳۵ متر ارتفاع، بلندترین سازه در ایران و ششمین برج بلند مخابراتی در دنیا است. ساخت این برج در سال ۱۳۷۹ آغاز شد و در سال ۱۳۸۶ به پایان رسید. این برج به مهندسی «دکتر رضا حافظی» در زمینی با مساحت تقریبی ۶۲ هکتار و در ۱۲ طبقه طراحی شده است. محل قرارگیری آن غرب تهران و از بزرگراه‌های حکیم، همت، شیخ فضل‌الله و چمران قابل دسترسی است.

برج میلاد به‌عنوان یکی از نمادهای شهر تهران شناخته می‌شود و از جاهای دیدنی تهران است که سالانه بازدیدکنندگان زیادی از آن دیدن می‌کنند. این برج به‌دلیل کاربری‌ها و بخش‌های متنوع به یکی از قطب‌های گردشگری در ایران تبدیل شده است. برج میلاد کاربری‌های مختلفی مانند اداری، تجاری، گردشگری را شامل می‌شود و در خود موزه، سالن همایش، رستوران، سینما و... را در بر می‌گیرد. همچنین از کاربری‌های اصلی آن به تامین نیاز‌های مخابراتی و تلویزیونی می‌توان اشاره کرد.

برج بین‌الملل، تهران

ارتفاع: ۱۶۲ مترآدرس: تهران، منطقه ۶، بزرگراه حکیم (مشاهده روی نقشه)

منبع عکس: homtick.com

برج بین‌المللی تهران بلندترین ساختمان‌ مسکونی ایران به شمار می‌آید که ‍۱۶۲ متر ارتفاع دارد. این برج مسکونی ۵۶ طبقه،۵۷۲ واحد مسکونی را در خود جای داده است. ساخت برج بین‌المللی تهران در سال ۱۳۷۵ توسط شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان (سهامی عام) آغاز شد و در سال ۱۳۸۶ به پایان رسید. مساحت زیربنای این برج ۲۲۰ هزار مترمربع در نظر گرفته شده است و تمام امکانات رفاهی مورد نیاز زندگی، مانند بخش‌های تجاری، ورزشی، خدماتی و... در آن یافت می‌شود. مدیریت انرژی مصرفی، شبکه کامپیوتری داخلی، دوربین‌های مداربسته، سیستم اطفا حریق، آنتن مرکزی تلویزیون و سیستم کنترل ترافیک آسانسور از دیگر خدمات این برج برای ساکنان است.

برج بین‌المللی تهران بر اساس استانداردهای معتبر و روز دنیا طراحی و ساخته شده است و مقاوم‌ترین برج ایران در برابر زلزله شناخته می‌شود. دیوارهای بتنی مسلح و سقف‌های دال بتنی به کار رفته در این برج سازه آن را مقاوم ساخته است. این برج شامل سه بال در سه جهت مختلف است که از هرکدام از آن‌ها مناظر متفاوتی از تهران را می‌توان شاهد بود. موقعیت برج مسکونی بین‌الملل به‌گونه‌ای است که می‌توان از بزرگراه‌های حکیم، کردستان و خیابان شیخ بهایی به‌راحتی به آن دسترسی پیدا کرد.

برج تجارت جهانی، تبریز

ارتفاع: ۱۵۲ مترآدرس: تبریز، شهرک ولیعصر، بلوار شفیع‌زاده، پشت پارک یاس، لیدای جدید (مشاهده روی نقشه)

منبع عکس:eneshat.com

برج تجارت جهانی تبریز مرتفع‌ترین برج اداری، خدماتی و گردشگری کشور است که در شهرک ولیعصر تبریز قرار دارد. ساخت این برج در تاریخ ۱۳۸۶ آغاز شد و سال ۱۳۹۵ به پایان رسید. طراحی این برج در ۳۷ طبقه و ارتفاع ۱۵۲ متر انجام شده است. سازه اصلی برج از نوع سوپر فریم است و در ساخت آن از فناوری‌های روز دنیا به‌منظور کاهش اثرات زلزله بهره گرفته‌اند. نمای آن توسط پانل‌های سرامیکی ویژه آج‌دار تزئین شده است.

می‌توان گفت برج تجارت جهانی تبریز اولین ساختمان با پلان آزاد در ایران است و علاوه بر بخش‌های اداری، بخش‌های دیگری از جمله سالن‌های همایش، استودیو پخش برنامه‌های تلویزیونی، هتل، رستوران گردان و پارکینگ را شامل می‌شود.

برج الماس قو خاورمیانه، سلمانشهر

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.kojaro.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب