نرم افزار پرزی

نرم افزار پرزی



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

نرم افزار پرزی را از این سایت دریافت کنید.

پرزی چیست؟ امکانات و مقایسه نرم افزار Prezi با پاورپوینت

نرم افزار پرزی (Prezi) چیست؟ پرزی بهتر است یا پاورپوینت؟ آشنایی با برنامه Prezi و امکانات آن در مقایسه با پاورپوینت را در این مقاله بخوانید.

این روزها ساخت پرزنتیشن به یک کار کلیشه‌ای با پاورپوینت تبدیل شده است. قطاری از اسلایدهای یک شکل که در تلاشند مفهومی را بدون هیچ هیجانی به مخاطب برسانند. نرم افزار پرزی (Prezi) در سال ۲۰۰۷ متولد شد تا به این روند تکراری و خسته‌کننده پایان بدهد و درهای جدیدی را در دنیای ارائه حرفه ای باز کند.

در ادامه خواهیم دید که نرم افزار Prezi چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد.

فهرست مطالب

پرزی چیست (Prezi) ؟

پرزی (Prezi) چگونه کار می‌کند؟

امکانات و ویژگی های پرزی

مزایای ساخت اسلاید (اسلایدسازی) با پرزی

کاربردهای اصلی نرم افزار پرزی

چرا از پرزی استفاده کنیم: یک مطالعه موردی

مزایای پرزی نسبت به پاورپوینت (پرزی بهتر است یا پاورپوینت؟)

آموزش ساخت یک اسلاید ساده با پرزی

نمونه ارائه آماده‌شده با نرم افزار پرزی (Prezi)

سوالات متداول پرزی پرزی چیست؟

از پرزی استفاده کنم یا پاورپوینت؟

آیا استفاده از پرزی رایگان است؟

پرزی از چه ورودی‌هایی پشتیبانی می‌کند؟

پرزی در چه مرورگرهایی باز می‌شود؟

@[email protected]#=img=#

پرزی چیست (Prezi) ؟

پرزی (prezi) یک نرم افزار مدرن است که کمتر از ۱۰ سال از عمر آن می‌گذرد. این نرم افزار که رقیب سرسخت و جدی نرم افزارهای سنتی اسلاید محور همچون پاورپوینت است این روزها به شدت مورد استقبال افرادی قرار گرفته است که قصد دارند ارائه ای مدرن، حرفه ای و متفاوت داشته باشند.

در Prezi قرار نیست که اسلاید های متعدد داشته باشید. بلکه پرزی شامل یک صفحه سفید نامحدود است. شما قادر هستید اطلاعات را در هر کجای صفحه که تمایل دارید قرار دهید. تنها کافیست برای هرکدام از اطلاعات ارائه خود به ترتیب نمایش، مسیرحرکت و جابه جایی تعریف کنید. در واقع نرم افزار پرزی همانند نرم افزار پاورپوینت  به قصد کمک رسانی در ارائه ها و سخنرانی های ما به میدان آمده است و همانطور که از نام آن پیداست هدفی جز ارائه ندارد. اما ویژگی های مثبتی در این نرم افزار وجود دارد که حساب آن را از پاورپوینت کاملا جدا می‌کند.

امروزه بسیاری از برنامه هایی هایی که برای ارائه مقاله در زمینه های آموزش، تجارت، کنفرانس ها استفاده می شوند به روش اسلاید به اسلاید هستند. ارائه اسلاید به اسلاید، مانند آنچه در نرم‌افزار پاورپوینت انجام می‌گیرد بسیار خسته‌کننده است چون یک روند خطی ساده را دنبال می‌کند.

پرزی (Prezi) چگونه کار می‌کند؟

پرزی اصطلاحاً ۲/۵ بعدی است، به این معنا که علاوه بر جابجایی عمودی و افقی، حرکت در عمق را نیز فراهم می نماید و تفاوت آن با نرم افزار های ۳ بعدی این است که نمای پرسپکتیو را را به نمایش نمی‌گذارد.

برای شرکت در دوره‌ آموزش پرزی کلیک کنید

Prezi بر اساس طرح بندی نقشه (Map Layout) است به شکلی یک تخته سفید بزرگ در اختیار شما می‌گذارد و شما همه مطالبی که می‌خواهید ارائه کنید (از تصویر و متن گرفته تا فیلم و انیمیشن و صدا) را داخل این صفحه قرار می‌دهید و پس از تعریف مسیر آیتم های محتوا می توانید یک انیمیشن ضمنی ایجاد نمایید. شروع ارائه شما با این تصویر بزرگ است که کلیت مطالب شما را به صورت کامل نشان می‌دهد سپس می‌توانید مشخص کنید که با یک افکت زیبای فلش، این تصویر بزرگنمایی یا کوچک نمایی شود و با طی یک مسیر دلخواه (مثلاً یک خط راست، یک منحنی، یک چرخش ۱۸۰ درجه یا هر چیزی که به ذهنتان می‌رسد) به سراغ اولین آیتمی که می‌خواهید درباره آن توضیح دهید برود… و همین‌طور الی آخر.

امکانات و ویژگی های پرزی

عدم ایجاد محدودیت های اجرایی به نسبت پاورپوینت

قابلیت زوم روی موضوع دلخواه و حرکت در عمق تصاویر

حرکات آزادنه

امکان طراحی صفحه به دلخواه

امکان ایجاد خلاقیت در ارائه و سخنرانی

یکپارچگی کلام

ایجاد رابطه عمیق تر با مخاطب و درک بهتر ارتباطات

ایجاد تمایز نسبت به سایر ارائه‌ها

دسترسی به آرشیو بزرگ پرزی

قابلیت استفاده از نسخه رایگان

مزایای ساخت اسلاید (اسلایدسازی) با پرزی

هنگام اسلایدسازی با پاورپوینت، مشکل از اینجا شروع می شود که این نرم افزار یک مسیر خطی را برای ارائه موضوع طی می کند، ولی این در حالی است که مغز انسان بصورت خطی فکر نمی کند و این موضوع باعث می شود تا مخاطب نتواند در زمان ارائه مطلب تمرکز خوبی داشته باشد و جابجایی سریع بین اسلاید ها کلیت مطلب ارائه را از بین می برد.

@[email protected]#=img=#

یکی از اصلی ترین مشکلات روش اسلاید به اسلاید، از دست رفتن کلیت مطلب(زمینه) است، یعنی مخاطب شما به آسانی ممکن است سررشته مطالب را از دست بدهد و خیلی زود خسته شود. اگر تا حالا موقع ارائه‌هایی که داشته‌اید به مخاطبان خود توجه کرده باشید بدون تردید خستگی و بی حوصلگی آن ها را خواهید فهمید!

امکانات پرزی این قابلیت را به وجود می‌آورد که از این شیوه اسلایدسازی کلیشه‌ای استفاده نکنید. با استفاده از پرزی می‌توانید اسلایدسازی را از وسط صفحه شروع کنید، سپس به گوشه بپرید، به عمق بروید و دوباره به مرکز صفحه برگردید. این حرکت غیرخطی باعث می‌شود که مخاطب نیز بیشتر با شما همراه باشد. به علاوه این امکان برای ترسیم نقشه ذهنی منعطفتر است.

یکی دیگر از مزایای پرزی به پاورپوینت این است که در نرم افزار پرزی، اسلایدها الزاما قالب مستطیلی ندارند! بلکه بسته به تمی که انتخاب می‌کنید می‌توانند در قالب‌های مختلفی قرار بگیرند. این موضوع نیز به جذابیت ارائه شما می‌افزاید.

کاربردهای اصلی نرم افزار پرزی

آموزش: پرزی به دلیل حالت اینتراکتیو و تعاملی که ایجاد می‌کند، نسبت به پاورپوینت ابزار جذاب‌تری برای آموزش (مخصوصا برای کودکان) است.ارائه گزارش: اگر می‌خواهید گزارشی درباره سازوکار یک شرکت یا یک ابزار تهیه کنید پرزی گزینه مناسبی برای شماست.ساخت موشن گرافیک: ساخت موشن گرافیک به کمک prezi کار راحتی است. این نرم افزار خروجی نهایی را به صورت ویدیو به شما ارائه می‌دهد.

چرا از پرزی استفاده کنیم: یک مطالعه موردی

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : infogramacademy.com

پرزی چیست؟ آموزش نصب و ساخت اسلاید با پرزی

پرزی چیست؟ پرزی چیست؟ پرزی (Prezi) یکی از نرم افزارهای جدید و حرفه‌ای اسلاید سازی و ارائه مطلب و سخنرانی است که در این مقاله به توضیح کامل آن می‌پردازیم. با توجه به افزایش سرعت اینترنت، در همه جای دنیا (به جز کشور ما) این موضوع بسیار متداول است که بسیاری ازز نرم افزارها به … پرزی چیست؟ آموزش نصب و ساخت اسلاید با پرزی Read More »

پرزی چیست؟

پرزی چیست؟ پرزی (Prezi) یکی از نرم افزارهای جدید و حرفه‌ای اسلاید سازی و ارائه مطلب و سخنرانی است که در این مقاله به توضیح کامل آن می‌پردازیم. با توجه به افزایش سرعت اینترنت، در همه جای دنیا (به جز کشور ما) این موضوع بسیار متداول است که بسیاری ازز نرم افزارها به صورت نسخه ابری ارائه می‌شوند به این صورت که شما از طریق مرورگر خود به محیط نرم افزار دسترسی خواهید داشت و همچنین ارائه نیز به صورت آنلاین اتفاق می‌افتد! نرم افزار پرزی که در مجارستان زاده شد، دقیقاً یکی از همین دست نرم افزارهاست که البته بعداً به مرور زمان نسخه‌های کامپیوتر دسکتاب و مک بوک آن نیز ارائه شد.

نرم افزار پرزی درست مثل نرم افزار پاورپوینت  نرم افزاری است که قصد دارد به ارائه ها و سخنرانی های ما کمک کند و تفاوت اصلی آن با نرم افزار پاورپوینت این است که به جای این که ما صفحات مختلفی داشته باشیم، یک صفحه بزرگ داریم که درون آن حرکت می‌کنیم و به بخش‌های مختلف آن زوم می‌کنیم.

پرزی سرویسی است که در آن می توانید به صورت آنلاین اسلاید شو یا فیلم آموزشی بسازید بزرگترین تفاوت پرزی با نرم افزار های دیگر مثل پاورپوینت متحرک بودن دوربین به جای متحرک بودن اسلاید هاست! شما یک طرح کلی آماده می کنید و سپس مسیر path دوربین را مرحله به مرحله به مشخص می کنید در نهایت یک ارائه ی زیبا و جذاب خواهید داشت.

پیشنهاد می‌کنم همین الان به سایت prezi.com مراجعه کنید تا با دیدن نمونه فیلم‌های آن به صورت کامل با نرم افزار پرزی آشنا شوید.

متاسفانه اکثر نوشته‌های فارسی که در مورد پرزی وجود دارد (در فضای مجازی) صرفاً جنبه ترجمه دارند و عموماً نویسنده تجربه ارائه سخنرانی با آن را نداشته است و خوشحالم که از سه سال گذشته در برخی از سخنرانی‌هایم (بسته به شرایط) از پرزی استفاده کرده‌ام که در تصویر زیر که در سالن سینمایی برج میلاد تهران است.

چرا این مقاله نوشته شد؟

وقتی نرم افزار پرزی را باز کرده بودم که برای سمینار مدرسه استادی 2 فایل پرزی را آماده کنم، به فکرم افتاد که چرا اصلاً نوشته‌ای با این مضمون در سایت ندارم و به همین دلیل تصمیم گرفتم که فوراً چنین نوشته‌ای در رابطه با پرزی در سایت قرار دهم.

امیدوارم این نوشته برای شما و تمام کسانی که ارائه های خود را با این نرم افزار انجام می دهند مفید باشد.

آموزش اسلاید سازی با پرزی؟!

آموزش اسلاید سازی با پرزی؟! کاربرد اصلی نرم‌افزارهای اسلاید سازی چیست؟

به عنوان یک تکنولوژیست آموزشی و کسی که تحصیلاتش در رشته تکنولوژی آموزشی (Educational Technology) است باید به مقوله اسلاید سازی (Slide Making) با دید تخصصی‌تری نگاه کنم.

معمولاً وقتی صحبت از اسلاید و اسلاید سازی به میان می‌آید همه ذهنشان به سمت نرم افزار پاورپوینت می‌رود (که مقالات بسیار زیادی در سایت در مورد آن نوشته شده است. مانند فیلم آموزشی اصول ساخت پاورپوینت حرفه ای) اما واقعیت این است که اسلاید‌ها هر چیزی می‌توانند باشند و اسلاید و اسلاید سازی بسیار بسیار فراتر از یک نرم افزار است. در حقیقت اسلاید سازی یک فلسفه است و نرم افزارهای مثل پاورپوینت و … فقط و فقط یک ابزار هستند.

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که من در یک کارگاه 8 ساعته در دانشگاه تهران، 8 ساعت در مورد اسلاید سازی فوق حرفه‌ای صحبت کردم بدون این که کوچکترین حرفی در مورد نرم افزارهایی مثل پاورپوینت به میان بیاورم.

در تصویر زیر نمونه ای از سخنرانی من در دانشگاه تهران با موضوع اسلاید سازی فوق حرفه‌ای را مشاهده می کنید:

اما اجازه بدهید که از بحث دور نشویم و به این موضوع بپردازیم که کاربرد اصلی مقوله اسلاید سازی چیست؟ و اصلاً چرا باید اسلاید بسازیم؟

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که باعث می‌شود ما تصمیم بگیریم به سراغ استفاده از اسلاید (فرقی نمی‌کند که با پاورپوینت باشد یا هر چیز دیگری) برویم. در ادامه چند دلیل را با یکدیگر مشاهده می‌کنیم:

نیازی به حفظ کردن مطالب توسط سخنرانی نخواهد بود.

امکان استفاده از تصاویر وجود دارد.

مطالب بسیار منسجم و پیوسته ارائه می‌شود.

درک گزینشی کمتر اتفاق می‌افتد (در مقاله‌ای به صورت مفصل باید در این رابطه صحبت کرد)

شما حرفه‌ای تر به نظر می‌رسید

و….

چرا از پرزی استفاده می‌کنیم؟

همانطور که در متن بالا، در بند سوم مشاهده کردید، یکی از مهم‌ترین کارکردهای استفاده از ابزارهای اسلاید سازی، ارائه مطالب به صورت منسجم و پیوسته است که این موضوع معمولاً در ابزارهای ارائه سخنرانی همچون پاورپوینت به سادگی قابل رعایت کردن نیست و مخاطب معمولاً‌ صفحاتی ارا مشاهده می‌کند که عموماً نمی‌تواند ارتباطی بین اجزای آن پیدا کند و اما پرزی این موضوع را تا حد زیادی رفع کرده و با یک ایده خلاقانه که تمام مطالب بر روی یک صفحه ارائه می‌شوند و ما فقط بین اجزای آن Zoom زوم می کنیم و حرکت خواهیم داشت ارائه اتفاق می‌افتد.

 نکات کاربردی درمورد پاورپوینت برای سخنرانی

همچنین دلایل زیادی وجود دارد که بگویم چرا از این نرم افزار باید استفاده کنیم که در ادامه برخی از این دلایل را مشاهده می‌کنید:

امکان بروز خلاقیت در ارائه و سخنرانی

یکپارچگی کلام و درک بهتر ارتباطات

ایجاد تمایز نسبت به سایر ارائه‌ها

دسترسی به آرشیو بزرگ پرزی

امکان حرکت در عمق تصاویر

قابلیت استفاده از نسخه رایگان

قابلیت به اشتراک گذاری آسان (عموماً برای خارج از ایران!)

نیاز به نصب هیچ نرم افزاری وجود ندارد و به صورت آنلاین شما می توانید پرزی خود را بسازید

نمایش و ارائه ی اسلاید شو به صورت آفلاین بدون نیاز به هیچ نرم افزاری

زمانی که به صورت آنلاین پرزی را می سازید، پروژه ی شما به صورت خودکار دائما ذخیره می شود. پس امکان پاک شدن و از بین رفتن زحمات های شما وجود ندارد و هر کجا که خواسته باشید می توانید وارد حساب کاربری خودتان بشویدو ارائه خودتان را ببینید

حدود 100 مگابایت فضای رایگان برای ساخت پرزی در اختیار دارید و فایل هایی تا حجم 50 مگابایت را می توانید در آن آپلود کنید. برای استفاده از حجم بیشتر با ید نسخه های پولی آن را خریداری کنید.( البته نگران نباشید با همین مقدار هم می شود کارهای زیبا انجام داد)

شما می توانید تا 100 برابر روی یک نقطه زوم کنید . نرم افزار وکتور هایی (عکس هایی با فرمت خاص ) در اختیار شما قرار می دهد که هرچه قدر روی آنها زوم کنید از کیفیت آن ها کم نخواهد شد

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.bishtarazyek.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب