بارکج ب منزل نمیرسد

بارکج ب منزل نمیرسد



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

بارکج ب منزل نمیرسد را از این سایت دریافت کنید.

انشاهای زیبا درباره ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد (پایه هفتم و یازدهم)

دو انشای کوتاه برای گسترش و بیان برداشت از ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد همراه با داستانی کوتاه از این موضوع برای دانش آموزان پایه هفتم و یازدهم

انشاهای زیبا درباره ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد (پایه هفتم و یازدهم)

انشا در مورد بار کج به منزل نمیرسد

دو انشای کوتاه برای گسترش و بیان برداشت از ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد همراه با داستانی کوتاه از این موضوع برای دانش آموزان پایه هفتم و یازدهم

مناسب پایه هفتم

بار کج به منزل نمی رسد یعنی نمی توان با استفاده از کارهای اشتباه به یک هدف خوب رسید زیرا اشتباهات باعث می شوند کار وضعیت بدتری پیدا کند و نه تنها به هدف نخواهیم رسید بلکه دچار مشکلات بیش تری هم خواهیم شد.

باید برای به دست آوردن و رسیدن به هر هدفی کارها را به درستی انجام دهیم و از رفتارهای ناپسند و نادرست خود داری کنیم زیر این کارها ما را بیش تر از هدفمان دور می کند.

این ضرب المثل نشان می دهد هدفی که با استفاده از کارهای ناپسند و دوز و کلک به دست بیاید ماندگار نیست و به زودی از دست خواهد رفت و همچنین مردم را تشویق می کند تا همیشه کارهای خوب و درست در زندگی انجام دهند.

خداوند متعال همیشه نظاره گر اعمال ماست و وعده داده است که همه ی ما نتیجه ی اعمال خوب و بد خود را خواهیم دید پس نتیجه ی انتخاب راه درست خوبی خواهد بود و نتیجه ی انتخاب راه اشتباه هم زیان دیدن خود شخص است.

برای مثال هیچ کس نمی تواند با دزدی کردن پول دار شود و پول دار بماند، شاید بعضی از افراد را ببینیم که با استفاده از راه های خلاف پول دار شده اند اما باید بدانیم که آن ها حتما نتیجه ی کارهایشان را خواهند دید و روزی متوجه اشتباه خودشان خواهند شد زیرا سرگذشت گذشتگان نشان داده هیچ رفتاری بدون نتیجه نیست و محال است که رفتار انسان ها بدون پاداش و جزا باشد.

مقصدی برای بار کج وجود ندارد زیرا این کار از همان ابتدا اشتباه است پس باید همواره بکوشیم تا بهترین و درست ترین کارها را انجام دهیم و دیگران را هم تشویق کنیم تا از انتخاب کارهای اشتباه بپرهیزنید زیرا ما در قبال دیگران هم مسئول هستیم.

مناسب پایه یازدهم

داستان های زیای درباره ی ضرب المثل بار کج به مقصد نمی رسد وجود دارد و همه ی این داستان ها در پایان یک نتیجه دارند و آن هم راستی و درستی در کارهاست.

در واقع این ضرب المثل ریشه در داستان مرد جوانی دارد که پدر درستکاری داشت اما خودش فرد فریب کاری بود و به شیوه های مختلف از مردم پول قرض می گرفت و به آن ها قول می داد این پول را پس بدهد اما قصد پس دادن آن ها را نداشت.

مردم به خاطر درستکاری پدر مرد جوان به او اعتماد کرده و پول قرض می دادند و پدر نیز همیشه پسرش را نصیحت می کرد اما متاسفانه مرد جوان گوش شنوایی برای حرف های پدر نداشت، تا این که بالاخره یک روز دزدی سراغ او آمد و پول هایش را دزدید و او که فریاد می زد پول هایم کو رسوا شد و همه فهمیدند که او فردی متقلب بوده و قصد فریب همه را داشته است.

این ضرب المثل به ما یاد آوری می کند که نتیجه ی بیراهه رفتن، نابودی خودمان است و اگر انسانی دزد باشد و قصد داشته باشد با پولی که متعلق به خودش نیست کار کند در نهایت کسی هم پیدا خواهد شد که از آن فرد دزدی کند.

ضرب المثل بار کج به مقصد نمی رسد مرا یاد ضرب المثل دیگری انداخت که باز هم معنی مشابهی دارد: “خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج”

درستکاری همیشه بهترین کار است حتی اگر بعضی مواقع کار سختی باشد و بار کج به منزل نخواهد رسید همان طور که اگر معماری خشت اول دیواری را کج گذاشته باشد هر چقدر هم در کارش پیشرفت کند باز هم بنای خوبی نخواهد داشت و در پایان باعث فرو ریختن دیوار و یا حتی کل بنا می شود.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.coca.ir

مفهوم و معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد اشاره به این موضوع دارد که اگر کاری از راه غلط و نادرست انجام شود، به نتیجه مورد نظر نخواهد رسید.

ستاره » ✍️ محتوای کمک درسی » پایه یازدهم » نگارش پایه یازدهم » مفهوم و معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

مفهوم و معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد اشاره به این موضوع دارد که اگر کاری از راه غلط و نادرست انجام شود، به نتیجه مورد نظر نخواهد رسید.

آخرین به روز رسانی: مهر 7, 1400

موتور جستجوی ضرب المثل ????ضرب المثل بر اساس حروف الفبا

الفآبپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفقکگلمنوهی

ستاره | سرویس محتوای کمک درسی – ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد یکی از ضرب المثل‌های مشهور فارسی است که شاید همه ما برای یک بار هم که شده آن را شنیده‌ایم. مفهوم و معنی این ضرب المثل (معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد) بسیار روشن است و منزلگه هر بار کج قطعا مقصد مورد نظر نیست.

معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

این ضرب المثل اشاره به این موضوع دارد که باری که از ابتدا کج باشد به مقصد و هدف نهایی نخواهد رسید. در اصطلاح اگر از اول کاری را درست انجام ندهیم به نتیجه دلخواه نخواهیم رسید. در واقع اگر کاری غلط و ناصحیح باشد نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. این ضرب المثل معمولا برای افرادی که عجولانه یا از راه غلط قصد رسیدن به هدف را دارند، استفاده می‌شود.

معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

برنامه ریزی و استفاده از روش‌های صحیح رمز رسیدن به نتیجه دلخواه است پس بیهوده وقت خود را صرف تقلب یا روش‌های نادرست مگردانید چراکه بار کج به منزل نمی رسد.

این ضرب المثل را می‌تون معادل ضرب المثل‌های زیر دانست:

خشت اول را چون نهد معمار کج / تا ثریا می رود دیوار کج

تیر اگر راست شود، بر هدف است.

از راه برو، بیراه نرو.

خواهی که رستگار شوی، راستکار باش.

راست شو تا به راستان برسی.

بِه از راستی در جهان کاری نیست.

راه راست، گم شدن ندارد.

هیچ تقلبی بهتر از راستی نیست.

به گیتی بِه از راستی پیشه نیست.

معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی‌ رسد

داستان و ریشه ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد

یکی از شاهزادگانی که به سعدی شیرازی ارادت داشت، محرمانه از شاهزاده خانم خویش به وی شکایت کرد که همه ساله برای من سه قلوی دختر می‌آورد و از او علاج خواست.

سعدی راه‌حلی نشان داد که شاهزاده خانم را سخت برآشفته ساخت و فرمان داد او را از شهر اخراج کنند. شیخ بار سفر بست و زاد و توشه سفر را در یکتای خورجین و تای دیگر را خالی گذاشت.

آن‌گاه خورجین را روی الاغ انداخت، ولی از هر طرف که خورجین را می‌انداخت، آن طرفی که پر بود، سنگینی می‌کرد و به زمین می‌افتاد. شاهزاده خانم که از پنجره قصر این ماجرا را می‌نگریست، به سعدی بانگ زد و گفت: بار کج به منزل نمی‌رسد. چرا وسایلت را مساوی در هر دو طرف خورجین نمی‌گذاری تا تعادل برقرار شود و بارت به زمین نیفتد؟

سعدی گفت: از ترس شما؛ زیرا من هم جز آنچه شما گفته‌اید، نگفتم ولی شما امر کردی مرا از شهر بیرون کنند.

انشا درباره ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد

با توجه به مفهوم و معنی ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد هم می‌توان آن را بازآفرینی و گسترش داد و هم می‌توان در قالب انشاهای مختلف بیان کرد. لینک زیر شامل ۴ انشا درباره ضرب المثل بار کج به منزل نمی رسد که می‌توانید به راحتی از آن‌ها ایده و الهام بگیرید.

برای آشنایی با انشاهای مرتبط با این ضرب المثل می‌توانید به مقاله با موضوع “۴ انشا در مورد بار کج به منزل نمی رسد!” رجوع نمایید.

کلام آخر

ضرب‌المثل گونه‌ای از بیان محسوب می‌شود که معمولاً تاریخچه و داستانی پندآموز در پس بعضی از آن‌ها نهفته است. بسیاری از این داستان‌ها از یاد رفته‌اند، و پیشینه برخی از امثال بر بعضی از مردم روشن نیست؛ بااین‌حال، در سخن به‌کار می‌رود. اگر تمایل به آگاهی از ریشه و معنای انواع ضرب المثل‌های ایرانی را دارید می‌توانید به صفحه اصلی ضرب المثل های فارسی در مجله ستاره رجوع نمایید.

چند درصد دانش‌آموزان یا پشت کنکور‌ی‌های موفق از مهر ماه شروع به خواندن درس‌های کنکور کرده‌اند؟

بیشتر داوطلبین موفق کنکور درس خواندن برای آمادگی کنکور را از مهر ماه شروع می‌کنند. اما توجه به چند نکته برای موفقیت ضروری است. اول داشتن یک برنامه مناسب، دوم داشتن پشتکار، سوم، حفظ روحیه و ایجاد انگیزه چهارم اگر ضعف‌هایی داریم و به‌تنهایی نمی‌توانیم از پس آن‌ها بر بیاییم از کلاس‌های کنکور و افراد با تجربه کمک بگیریم. برای شروع درس خواندن از مهر ماه فرصت زیادی نمانده برای شروع از مدرسه تاملند مشاوره رایگان بگیرید.

مشاوره رایگان کنکور

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

بر اساس رای 25 نفر از بازدید کنندگان

نظر شما چیست؟

3 نظر پاسخ محمدعلی قاسمی

آذر 8, 1399 at 2:28 ب.ظ

بارکج به منزل نمیرسدیعنی اینکه اگرکاری ازراه غلط برودبه نتیجه نمیرسد

پاسخ ریحانه قراۓ

آبان 19, 1399 at 2:28 ب.ظ

براے کلاس پنجم عالیه

پاسخ مائده میرقربانی

آبان 19, 1399 at 2:40 ب.ظ

عالیه به نظرم مخصوصا که من کلاس پنجم هستم

مطالب مرتبط

گسترش ضرب المثل و مثل نویسی عجله کار شیطان است

گسترش ضرب المثل و مثل نویسی آدم ترسو هزار بار میمیرد

انشا درباره گفتگوی صدف با دریا

شعر گردانی ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی

خلاصه نویسی درس پرورده عشق به زبان ساده

انشا با روش بارش فکری در مورد مادر

انشا درباره بازدید از مناطق جنگی به سبک سفرنامه

معنی و گسترش ضرب المثل آب ریخته جمع شدنی نیست

همچنین بخوانید

معنی گنج حکمت چو سرو باش از گلستان سعدی

معنی و گسترش ضرب المثل آب ریخته جمع شدنی نیست

مفهوم و معنی شعر زاغ و کبک

معنی حکایت مردان واقعی به زبان ساده و امروزی

خلاصه نویسی درس پرورده عشق به زبان ساده

پیشنهادات ستاره مخصوص همکاران ستاره تبلیغات اینترنتی درباره ستاره تماس با ستاره

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : setare.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب