نتیجه انتخابات اسراییل

نتیجه انتخابات اسراییل



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

نتیجه انتخابات اسراییل را از این سایت دریافت کنید.

تازه‌ترین نتایج از انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی

نتایج اولیه انتخابات کنست (پارلمانی) اسرائیل نشان می‌دهد که بلوک بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق این رژیم توانسته پیروز انتخابات باشد با این حال کسب اکثریت (۶۱ کرسی) امری است که نیاز به شمارش تمام آرا دارد.

چهارشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۳

دسته‌بندی: آسیا،خاورمیانه

کد خبر: 1401081107215

خبرنگار : 90057

تازه‌ترین نتایج از انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی

نتایج اولیه انتخابات کنست (پارلمانی) اسرائیل نشان می‌دهد که بلوک بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق این رژیم توانسته پیروز انتخابات باشد با این حال کسب اکثریت (۶۱ کرسی) امری است که نیاز به شمارش تمام آرا دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، کمیته انتخابات رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مشارکت عمومی رای‌دهندگان در انتخابات کنست ۷۱.۳ درصد بوده که بالاترین میزان از سال ۲۰۱۵ است.

نتانیاهو در مورد نتایج انتخابات اظهار داشته: شروع خوبی است و ما منتظر نتایج واقعی هستیم.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی رهبری حزب لیکود را بر عهده دارد که این حزب در ائتلاف با چند حزب دست راستی دیگر وارد انتخابات شده است. نتایج اولیه هم از پیروزی این بلوک راستگرا حکایت دارد، با این حال کسب اکثریت ۶۰ + ۱ کرسی‌ها در پارلمان ۱۲۰ نفره این رژیم امری است که با توجه به نتایج نزدیک انتخابات مورد مناقشه است و هر لحظه ممکن است با کسب یک کرسی از سوی یکی از احزاب کوچک مورد تردید قرار گیرد.

بر همین اساس رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرده حزب ملی دموکراتیک اسرائیل طبق نتایج اولیه به کسب حد نصاب لازم برای ورود به پارلمان نزدیک می‌شود که این امر می‌تواند بلوک نتانیاهو را با از دست دادن اکثریت خود در کنست تهدید کند.

یائیر لاپید، نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی پس از آنکه حزبش جایگاه دوم را در نتایج نظرسنجی‌های اولیه به دست آورد، خطاب به حامیان خود در تل‌آویو گفت: باید منتظر نتایج نهایی انتخابات پارلمانی باشیم.

لاپید اظهار کرد: تا زمانی که تمامی آراء شمرده نشوند، هیچ چیزی قطعی نشده، ما صبور خواهیم بود و به کار خود ادامه خواهیم داد، مبارزه ما برای ایجاد یک دولت "یهود، دموکرات، لیبرال و مدرن" است.

هم‌زمان نخست وزیر فلسطین به نوبه خود از ظهور احزاب راست «افراطی» در انتخابات کنست انتقاد کرد. وی در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه از سوی کابینه فلسطین منتشر شد، گفت: ظهور احزاب راست افراطی در انتخابات کنست نتیجه طبیعی تظاهرات رو به رشد نژادپرستی در جامعه اسرائیل است.

نتایج صندوق‌های نمونه آرای انتخابات اسرائیل که شامگاه روز سه‌شنبه دهم آبان در زمان بسته شدن حوزه‌های رای‌گیری از سوی شبکه‌های عمده تلویزیونی این رژیم منتشر شد، نشان می‌داد که جناح راست و مذهبی این کشور به رهبری حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، به احتمال زیاد برنده انتخابات است.

بر اساس این نتایج که ساعت ۱۰ شب به وقت محلی منتشر شد، یائیر لاپید، رهبر حزب «یش عتید» («آینده‌ای هست») که تنها چند ماه بعد از نفتالی بنت، نخست‌وزیر بود، احتمالا بازنده انتخابات است و جناح میانه و چپ به رهبری او، از کمترین بخت برای تشکیل ائتلاف دولت برخوردار است.

شبکه تلویزیونی اسرائیلی کان بر اساس ۷۰ صندوق نمونه اعلام کرد که ائتلافی از احزاب راست، راست افراطی و مذهبی به ۶۲ کرسی از ۱۲۰ کرسی مجلس دست یافته‌ در حالی که احزاب میانه و چپ ممکن است تنها ۵۴ کرسی را کسب کنند.

در حالی که حزب لیکود ۳۰ کرسی و حزب «یش عتید» ۲۲ کرسی بدست آورده‌اند، حزب رادیکال راست «صهیونیسم دینی» به رهبری دو سیاستمدار افراطی به نام‌های بتزال‌ال اسموت‌ریتس و ایتامار بن‌گویر با کسب ۱۵ کرسی به سومین حزب تبدیل خواهند شد.

در اردوگاه احزاب راست و مذهبی که به بنیامین نتانیاهو وفادار هستند، حزب مذهبی «شاس» ۱۰ کرسی و حزب «یهودیت تورات» ۷ کرسی را از آن خود کرده‌اند.

حزب راستگرا اما ضد مذهبی به رهبری آویگدور لیبرمن نیز ۵ کرسی را کسب کرده اما بعید است که لیبرمن که سابقه خصومت زیاد با بنیامین نتانیاهو دارد، حاضر به حمایت از دولتی به نخست‌وزیری او شود.

در طیف احزاب میانه و چپ، حزب «اردوگاه ملی» به رهبری بنی گانتس تنها ۱۳ کرسی بدست آورده، حزب کارگر ۵ کرسی، حزب چپ مرتز ۴ تا ۵ کرسی و دو حزب عرب‌های شهروند اسرائیل در بهترین حالت در مجموع ۹ کرسی را احراز کردند و در مقایسه با گذشته به میزان زیادی ضعیف شده‌اند.

دو شبکه تلویزیونی عمده دیگر اسرائیل نیز نتایج کمابیش مشابهی را منتشر کرده‌اند.

در روز برگزاری انتخابات کنست، کرانه باختری و نوار غزه را به طور کامل بسته بود. پلیس اسرائیل همچنین از استقرار حدود ۱۸۰۰۰ پرسنل امنیتی در سراسر سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

انتهای پیام خبرنگار فاطمه نبید دبیر فاطمه نبید

اخبار مرتبط

انتقاد نخست وزیر فلسطین از پیشی گرفتن احزاب راست‌گرا در انتخابات کنست

نظرات

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.isna.ir

پیشتازی نتانیاهو در نتایج اولیه انتخابات اسراییل

نتایج اولیه حاکی از پیشتازی حزب لیکود با کسب 32 کرسی پارلمان است و حزب نخست وزیر کنونی اسراییل تنها موفق به کسب 24 کرسی شده است.

پیشتازی نتانیاهو در نتایج اولیه انتخابات اسراییل

نتایج اولیه حاکی از پیشتازی حزب لیکود با کسب 32 کرسی پارلمان است و حزب نخست وزیر کنونی اسراییل تنها موفق به کسب 24 کرسی شده است.

نتایج اولیه انتخابات سراسری اسراییل حاکی از پیشتازی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق و رهبر حزب دست راستی لیکود است.

کانال عصر ایران در تلگرام

به گزارش عصرایران، بر اساس نتایج اولیه حزب لیکود با کسب 32 کرسی پیشتاز این انتخابات است و حزب "یائیرلاپید" نخست وزیر کنونی اسراییل تنها موفق به کسب 24 کرسی کنست (پارلمان اسراییل) خواهد بود.

نتانیاهو با کسب 32 کرسی و ائتلاف با دیگر احزاب دست راستی موتلف خود احتمالا بتواند با کسب دستکم 61 کرسی از پارلمان، موفق به تشکیل دولت آتی اسراییل شود.

پارلمان اسراییل 120 کرسی دارد که هر حزب یا ائتلافی که بتواند 61 کرسی آن را کسب کند، قادر به تشکیل دولت خواهد بود.

انتخابات دیروز پنجمین انتخابات متوالی در 4 سال گذشته رژیم اسراییل بود.

نتیجه این انتخابات در صورتی که به پیروزی قطعی یک ائتلاف سیاسی منجر شود، می تواند به 4 سال بحران و بن بست سیاسی اسراییل پایان دهد.

نتانیاهو و همسرش در حال رای دادن در انتخابات سراسری 1 نوامبر 2022 (دیروز) اسراییل/ گتی ایمجز

ناظران می گویند اگر احزاب عربی در این دوره از انتخابات بتوانند از حد نصاب کسب کرسی پارلمان عبور کنند، توازن سیاسی بین دو ائتلاف سیاسی رقیب در اسراییل، ممکن است تغییر کند و در این صورت این احزاب نقش تعیین کننده ای در تشکیل دولت ائتلافی آتی اسراییل خواهند داشت.

بر همین اساس هنوز بر اساس نتایج اولیه نمی توان بر پایان بن بست سیاسی اسراییل و تشکیل حتمی دولت از سوی ائتلاف دست راستی تحت رهبری نتانیاهو، رای قطعی داد و باید منتظر نتایج نهایی این انتخابات ماند.

تماشاخانه

انتقال آب چه بلایی سر اصفهان آورد؟/ «به نام اصفهان به کام ...»؛ باز هم قرار است آب منتقل شود! آیا چیزی از زاینده‌رود و اصفهان می‌ماند؟ (فیلم)

ببینید| استادیوم‌های ورزشی با شکل و شمایلی عجیب که برای جام جهانی قطر ساخته شده‌اند

فیلم های دیگر

عضویت در اینستاگرام عصر ایران

نظرات کاربران خبر بعد خبر قبل بیشتر بخوانید:

نتانیاهو: "نفتالی بنت" تسلیم خواسته‌های آمریکا درباره ایران می‌شود

نتانیاهو: از معترضان ایران حمایت می کنم

نتانیاهو: ایران رفتن من را جشن گرفته ولی به زودی برمی گردم

لینک کوتاه: asriran.com/003cuB

‌گزارش خطا در خبر

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.asriran.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب