مهتاب کرامتی یکی از هنرمندان دهه 40 ایرانی است که با وجود 52 سال سن، اما هنوز چهره جوان و جذابی دارد. این فرد تاکنون در فیلمها و سریالهای بسیار زیادی بازی کرده است و به عنوان سفیر صلح یونیسف از سال 1385 در حمایت از کودکان فعالیت دارد. در این مقاله با ما باشید تا به صورت کامل راجع به این هنرمند صحبت کنیم.
بیوگرافی مهتاب کرامتی
مهتاب کرامتی، از چهرههای متفاوت در سینمای ایران است که هم سن مریم کاویانی، دیگر بازیگر این خطه میباشد. این فرد در سال 1349 متولد شده است و اکنون علاوه بر بازیگری، به عنوان سفیر حسن نیت و نیز صلح از جانب یونیسف در ایران فعالیت میکند. بیوگرافی این هنرمند را میتوان در برخی عرصهها شبیه مریم کاویانی دانست. به عنوان مثال، او نیز رشته تحصیلی خود را در قسمت پزشکی با مطالعه میکروبیولوژی انجام دیده است ولی در سال 1375 یک دوره بازیگری را در کنار امیر تارخ نیز انجام داد. ابتدا به صورت خلاصه راجع به بیوگرافی این هنرمند میتوان گفت:
در خلاصه بیوگرافی این هنرمند آمده است که ایشان تا مقطع کارشناسی میکروبیولوژی خواندهاند. سپس به علت علاقهای که به این حوزه داشته است، توانست یک دوره بازیگری را گذرانده و در فیلم مردان آنجلس نقشی با عنوان “هلن” را در سال 1376 بازی کند. او توانست در کنار جعفر دهقان که نقش ماکسیمیلیانوس را داشت، یک هنرنمایی متفاوت را ارائه دهد که به سرعت در میان مردم شناخته شد.
همچنین اولین بازی که از او در سینما ثبت شده است، به فیلم سینمایی “مردی از جنس بلور” در سال 1377 میتوان اشاره کرد که با بازی ابوالفضل عرب نیا به عنوان نقش دوم همراه بود. او در این فیلم نقش فردی به نام “نیلوفر” را بازی کرد. همچنین از اولین نمایشهایی که این هنرمند بازی کرده است، میتوان به نمایشهای به کارگردانی مجید جعفری اشاره نمود (در سال 1381).
در این قسمت بیوگرافی مریم کاویانی و همسرش را مطالعه کنید.


مهتاب کرامتی اصالتاً اهل کجاست؟
یکی از سوالاتی که ممکن است در خصوص این بازیگر مطرح شود، اصالت او است. هرچند در برخی منابع، تهران به عنوان محل تولد ایشان بیان شده است، اما منابع دیگری گفتهاند او در شهر ملایر از استان همدان به دنیا آمده است و نام کاملش مهتاب کرامتی شیخ الاسلامی است. این هنرمند دارای خانوادهای بیگانه با هنر بوده است. به همین خاطر سابقه فعالیتهای او در دوره جوانی مربوط به کارهای دانشگاهی و تدریس خصوص میشود. پدر و مادرش به ترتیب یحیی کرامتی یک فرد ارتشی و مادرش استاد دانشگاه بوده است. بنظر میرسد او در یک خانواده 4 نفره به دنیا آمده است که یک خواهر بزرگتر با شغل داروسازی دارد.
عکس مهتاب کرامتی
یکی از موضوعاتی که به عنوان حاشیه برای این بازیگر وجود دارد، چهره شاداب و جوان او حتی با وجود پا گذاشتن در دوره 50 سالگیاش است. طبق آنچه در رسانهها منتشر شده است، او علت این چهره و جذابیتش در دوره میانسالی را دو عامل مهم میداند که عبارتند از خواب کافی و نیز تغذیه مناسب. این هنرمند در کنار بازیگری خود، فعالیتهایی را در حمایت از حقوق کودکان و نیز دغدغههای اجتماعی آنها به عنوان سفیر صلح یونیسف انجام میدهد. او این عنوان را اولین بار در سال 1385 بیان کرد و آقای کریستین سالازار فولکمن، نماینده یونیسف در ایران آن را تایید نمود. علت انتخاب او، تعهد مشتاقانهاش نسبت به کودکان در گذشته و حال بوده است.
همچنین یکی از شایعاتی که پیرامون او مطرح میشود، شایعه عمل کردن چهره و بینی این هنرمند است. در این رابطه تاکنون هیچ اظهارنظر و منبعی به تایید این عملها اشاره نکرده است و بنظر میرسد آداب و تغذیه و روش زندگی که دارد، سبب شده است تا چهره و فرم بدن جوانی داشته باشد. از نظر او، صورت طبیعی بهتر است. این هنرمند میگوید هیچ وقت تیپهای جنجالی و عملی را نمیپسندد و حتی موهایش را نیز رنگ نکرده است.
این هنرمند تاکنون نقشهای بسیار زیادی را بازی کرده است. به عنوان مثال میتوان به برخی موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
ماجان،ناخواسته،مزار شریف،ملاقات با طوطی.

فیلم های مهتاب کرامتی
مهتاب کرامتی تاکنون فیلمهای بسیار زیادی را در مجموعههای تلویزیونی و سینمایی بازی کرده است. او همچنین تهیه کنندگی یک فیلم ایرانی به نام اورکا در سال 1400 و یک مستند با عنوان صفر تا سکو را به عهده داشته است. همچنین به عنوان سرمایه گذار در ساخت فیلم تیک آف سال 1394 و نیز فیلم رقص روی شیشه در سال 1397 نیز کار کرده است. دیگر آثار این هنرمند عبارتند از:
نمایش خانگی:
رقص روی شیشه در سال 1397 به کارگردانی مهدی گلستانه در نقش رعنا درخشان،میدان سرخ در سال 1400 به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان در نقش اعلا،فیلم سینمایی:
فیلم مردی از جنس بلور در سال ۱۳۷۷ به کارگردانی سعید سهیلیفیلم مومیایی ۳ در سال ۱۳۷۸ به کارگردانی محمدرضا هنرمندفیلم مرد بارانی در سال ۱۳۷۸ به کارگردانی ابوالحسن داوودیفیلم بهشت از آن تو در سال ۱۳۷۹ به کارگردانی علیرضا داوودنژادفیلم ملاقات با طوطی در سال ۱۳۸۲ به کارگردانی علیرضا داوودنژادفیلم شاه خاموش در سال ۱۳۸۲ به کارگردانی همایون شهنوازفیلم هشتپا در سال ۱۳۸۳ به کارگردانی علیرضا داوودنژادفیلم رستگاری در ۸/۲۰ دقیقه در سال ۱۳۸۳ به کارگردانی سیروس الوندفیلم حس پنهان در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی مصطفی رزاق کریمیفیلم آدم در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی عبدالرضا کاهانیفیلم زنها فرشتهاند در سال ۱۳۸۶ به کارگردانی شهرام شاه حسینیفیلم آتش سبز در سال ۱۳۸۶ به کارگردانی محمدرضا اصلانیفیلم دوزخ، برزخ، بهشت در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی بیژن میرباقریفیلم بیست در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی عبدالرضا کاهانیفیلم تردید در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی واروژ کریم مسیحیفیلم شبانه روز در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدیفیلم آدمکش در سال ۱۳۸۸ به کارگردانی رضا کریمیفیلم اسب حیوان نجیبی است در سال ۱۳۸۹ به کارگردانی عبدالرضا کاهانیفیلم آلزایمر در سال ۱۳۸۹ به کارگردانی احمدرضا معتمدیفیلم زندگی خصوصی آقا و خانم میم در سال ۱۳۹۰ به کارگردانی روحالله حجازیفیلم رستاخیز در سال ۱۳۹۱ به کارگردانی احمدرضا درویشفیلم فرزند چهارم در سال ۱۳۹۱ به کارگردانی وحید موسائیانفیلم ناخواسته در سال ۱۳۹۲ به کارگردانی برزو نیک نژادفیلم اشباح در سال ۱۳۹۲ به کارگردانی داریوش مهرجوییفیلم مزار شریف در سال ۱۳۹۳ به کارگردانی عبدالحسن برزیدهفیلم عصر یخبندان در سال ۱۳۹۳ به کارگردانی مصطفی کیاییفیلم ارغوان در سال ۱۳۹۳ به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدیفیلم جامه دران در سال ۱۳۹۳ به کارگردانی حمیدرضا قطبیفیلم مرداد در سال ۱۳۹۶ به کارگردانی بهمن کامیارفیلم ماجان در سال ۱۳۹۵ به کارگردانی رحمان سیفی آزادفیلم بهت در سال ۱۳۹۶ به کارگردانی عباس رافعیفیلم شاید عشق نبود در سال ۱۳۹۶ به کارگردانی سعید ابراهیمی فرفیلم جاده قدیم در سال ۱۳۹۶ به کارگردانی منیژه حکمتفیلم اورکا در سال ۱۳۹۸ به کارگردانی سحر مصیبیفیلم پیتوک در سال ۱۳۹۸ به کارگردانی سید مجید صالحیفیلم صحنه زنی در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی علیرضا صمدیفیلم تیروئید در سال ۱۴۰۱ به کارگردانی معصومه بیاتسریالها:
سریال مردان آنجلس در سال ۱۳۷۶ به کارگردانی فرجالله سلحشورسریال خاک سرخ در سال ۱۳۷۹ به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیاسریال مریم مقدس در سال ۱۳۷۹ به کارگردانی شهریار بحرانیسریال روزهای بهیادماندنی در سال ۱۳۸۱ به کارگردانی همایون شهنواز و تورج منصوری

عکس دختر مهتاب کرامتی
ماجرای ازدواج بازیگران و فرزندانی که از آنها به جای مانده است، یکی از موضوعات مهمی است که همواره حاشیه سازی میکند. در این راستا اما لازم است بدانید مهتاب کرامتی یک بار در سنین کم ازدواج کرده بود که در انتها به طلاق منجر شد. او از آن زمان یک دختر دارد که با خود این هنرمند زندگی میکند. همسر ایشان بابک ریاحی پور بوده است. طبق آنچه که در رسانهها اعلام شده است، این هنرمند از سال 1365 الی 1381 در با هم دیگر زندگی مشترکی داشتهاند.
بابک ریاحی پور در سال 1348 در تهران متولد شده است. این هنرمند به عنوان نوازنده و آهنگساز فعالیت میکند و در سال 1387 اولین کنسرتش را در تهران برگزار کرده است. او تاکنون یک آلبوم به نام آزمون و خطا در سال 1382 منتشر کرده است. مهتاب کرامتی در مورد این ازدواج میگوید، او زندگی خوبی داشته اما به دلیل ازدواج در سنین پایین موفقیت آمیز نبوده است. او میگوید همچنان از حال همسر سابقش مطلع است. این هنرمند در فیلم “عصر یخبندان” با هم بازی کردهاند. این فیلم در سال 1393 منتشر شده است. آنچه در عکسها از دختر ایشان منتشر شده است، آنها در سال 1393 یک عکس در سالن برج میلاد با یکدیگر گرفته بودند. هرچند سن دختر ایشان به طور دقیق بیان نشده است اما اگر بخواهیم براساس ظاهر و تصاویر قضاوت کنیم، دختر او اکنون میبایست در بازی سنی نوجوانی و حوالی 14 سالگی خود قرار داشته باشد.
مهتاب کرامتی و مسعود کرامتی
یکی دیگر از هنرمندانی که در ایران فعالیت میکند، مسعود کرامتی نام دارد. این هنرمند به واسطه فامیلی مشابهی که با مهتاب کرامتی دارد، باعث شده است تا زمزمههایی از نسبت آنها در جامعه پخش شود. در این خصوص ابتدا باید گفت این دو تنها از نظر فامیلی با یکدیگر اشتراک دارند و هیچ نسبتی با هم نداشتهاند.
مسعود کرامتی یکی از هنرمندان دهه 50 و قدیمی سینمای ایران است که فعالیتهایش در زمینه هنری از صداپیشگی در سال 1364 در گلنار و 1366 در خونه مادربزرگ، عروسک گردانی در شهر موشها در سال 1364 شروع شد تا اینکه با فیلم “میهمان ناخوانده” در سال 1367 وارد سینما گشت. این هنرمند هنوز هم در سینما و صدا و سیما فعالیت میکند که در سال 1401 در نقش میزان پاک در مجموعه نمایش خانگی نوبت لیلی بازی کرده است. همسر ایشان فرخنده شادمنش (مرحومه) در سالهای 1370 تا 1393 بوده است.


مهتاب کرامتی و بهرام رادان
مجموعه عاشقانه رقص روی شیشه که در سال 1398 منتشر شد، از کارهای بیاد ماندنی مهتاب کرامتی است که در همراهی با بهرام رادان انجام شد. این سریال 12 قسمتی، راجع به زوجی به نام یغما (بهرام رادان) و رعنا (مهتاب کرامتی) است که زندگی عاشقانهای دارند. اما پنهانکاریها و رازهای ناگفته این زندگی را تهدید میکند. این فیلم با هدف ستایش خانواده و نیز در کم ارزش کردن مهاجرت ساخته شده است.
حاشیهای که در این سریال مطرح شد، پایان ناقص آن در فصل اول بود که به علت عدم پرداخت مطالبات بازیگران، بدون همراهی آنها در قسمت پایانی انجام شد. در نهایت از صحنههای قبلی فیلم برداری شده برای روایت داستان استفاده شده است. به طوریکه ادامه فیلم به صورت خوانش رادیویی و نریشن انجام شد. قسمت نهایی به صورت یک ماست مالی بسیار عجیب به علت متضرر شدن فیلم و عدم انجام تعهدات به پایان رسید.
پیج اینستاگرام مهتاب کرامتی
پیچ اینستاگرام، یکی از اصلیترین کانالهای ارتباطی او با دیگران است که حتی بعد از فیلتر شدن در سال 1401 نیز همچنان از آن فعالیت میکند. این هنرمند در اینستاگرام خود، محتواهای مختلفی را قرار میدهد که در مورد آن به طور کلی میتوان به چند دسته پست اشاره کرد. دسته بندی پستهای اینستاگرامی او شامل موارد زیر هستند:
دسته اول: پستهایی که از تصاویر او برای شرکت در مراسمهای مختلف ناشی میشود. این دسته از پستها میتواند شرکت در مراسمها و رویدادهای هنری و جشنوارهها باشد.دسته دوم: این دسته از پستها شامل تصاویر و پوسترهایی از اوست که مرتبط با فیلمها و آثار هنریاش میباشد. با این تصاویر، او مخاطبانش را برای دیدن به آثار مرتبط با خود و یا آثار جذاب دیگر همکارانش دعوت میکند.دسته سوم: تصاویری از این بازیگر به صورت اختصاصی و باکیفیت بالا منتشر میشوند که میتواند برای پخش در فضای مجازی بسیار مناسب باشد. این تصاویر معمولا در حالات مختلف و با کیفیت و ادیت شده هستند. در این قسمت همچنین تصاویری از او در هنگام کار و یا با سایر همکاران خود نیز گرفته شده است.دسته چهارم: تصاویری از کودکان به خصوص کودکان کار و در معرض آسیب از نظر تحصیلی و زندگی که این موارد مربوط به بخش زندگی بشردوستانه و یونیسف او است.دسته پنجم: او یکی از هنرمندانی است که نسبت به جامعه بیتفاوت نبوده و همواره نسبت به مسائلی به خصوص حوادث اجتماعی مرتبط با مردم و کودکان ایرانی پستهای اعتراضی و یادبود گذاشته است.این فرد حساب اینستاگرام خود را اولین بار در تاریخ 4 تیرماه سال 1394 ایجاد کرد و از آن زمان تاکنون در این پلتفرم فعالیت میکند. او تاکنون 487 پست اینستاگرامی در طول این 7 سال از خود منتشر کرده است که در مجموع 2.3 میلیون فالوور داشته و 410 نفر را نیز فالو کرده است.
لینک اکانت اینستاگرام مهتاب کرامتی

