مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
گروه سنی ج را از این سایت دریافت کنید.
گروه سنی
گروه سنی
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
دختر بچه گروه سنی الف
دو کودک در گروه سنی ب در حال تمرینات ورزش رزمی
گروههای سنی کودک و نوجوان: یک ردهبندی خاص، برای تفکیک میان آثار مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان. بر پایهٔ این ردهبندی، کلیهٔ کتابهایی که در این سازمان برای کودکان به چاپ میرسند، بر اساس حجم کتاب و تعداد صفحات، میزان نقاشیها، نوع مطلب، و معیارهایی از این قبیل، به شش گروه مختلف تفکیک میشوند. شش گروه بدین شرح است:
گروه الف: سالهای قبل از دبستان.
گروه ب: سالهای آغاز دبستان (کلاسهای اول، دوم و سوم).
گروه ج: سالهای پایان دبستان (کلاسهای چهارم، پنجم و ششم).
گروه د: دورهٔ اول متوسطه (کلاسهای هفتم، هشتم و نهم)
گروه هـ: دورهٔ دوم متوسطه (کلاسهای دهم، یازدهم و دوازدهم)
گفتنی است که این طبقهبندی اندکی دچار تغییر و اصلاح شدهاست.[۱]
گروه الف: آمادگی و سال اول دبستان
گروه ب: سالهای دوم و سوم دبستان
گروه ج: سالهای چهارم، پنجم و ششم دبستان
گروه د: هفتم و هشتم و نهم راهنمایی
گروه ه: دهم و یازدهم و دوازدهم دبیرستان
هر کتابی که کانون چاپ کند، رو و پشت جلدش نوشته شده که متعلق به کدام گروه سنی است. بدین ترتیب، مربیان کانون ـ هر گاه خودشان هم کتاب را نخوانده باشند ـ میتوانند به سادگی دریابند که این کتابها هر یک برای چه مخاطبی مناسب و قابل توصیه است. مسئولان و برنامهریزان کانون هم میتوانند برآوردی از کار خویش به دست دهند که هر سال، برای هر گروه سنی، چه آثاری منتشر کرده، و چه نیازهایی را تأمین کردهاند.
این طبقهبندی بعدها توسط ناشران دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفت و البته، گهگاه نیز نقد شد. نقدها عمدتاً در این باره هستند که ممکن است کودکی ۷ ساله به وسیله آموزشهای مستقیم و غیر مستقیمی که دیده، کتابهای سختتری را بتواند بفهمد. از طرفی کودکی ده ساله به دلایل مختلف کتابهای سادهتری برای مناسب باشد. در واقع منتقدین این شیوه اعتقاد دارند، کودکان و نوجوانان کتابها را باید بر اساس سطح فکری و علمی خودشان انتخاب کنند.[۲]
گرچه گاه کلیگویانه گفتهاند این طبقهبندی بر اساس اصول روانشناسی کودکان صورت گرفتهاست، ظاهراً تا کنون مطالعهٔ دقیقی دربارهٔ اسباب و علل توجه به این طبقهبندی، یا کشوری که این شیوه از آن اقتباس شده، و مبنای نظری تفکیک کتابها صورت نگرفتهاست.
جستارهای وابسته[ویرایش]
سن قانونی
منابع[ویرایش]
↑ تعریف گروه سنی جدید برای کتابهای کودک و نوجوان
↑ «معرفی ردهبندی سنی کودک و نوجوان».
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
وبگاه www.kanoonparvaresh.com
ردهها: آمارگیری نفوستقسیمبندی بازار
منبع مطلب : fa.wikipedia.org
معنای گروه های سنی چیست؟
این مقاله به توضیح معنای گروه های سنی الف، ب، ج، د و ه در کودکان می پردازند.
ثبت نام ورود فراموشی کلمه عبور
معنای گروه های سنی چیست؟
خانهمقالات خانوادهمعرفی و نقد کتاب کودکمعنای گروه های سنی چیست؟
معنای گروه های سنی مختلف
گروه سنی الف – ( سالهای قبل از دبستان یعنی تا 6 سالگی)
برای این گروه سنی کتاب هایی مناسب است که دارای کلام آهنگ دار است و نیز قصه هایی که قطعات تکراری دارند . کتاب هایی که در آن از اشیای محیط کودک ، گیاهان و جانداران صحبت می شود .
گروه سنی ب – ( سالهای اول دبستان یعنی6 و7سالگی)
با توجه به مشخصات این دوره ، خواندن داستان های کوتاه و مجموعه داستان ها مناسب است . کودک خود قدرت خواندن دارد ولی حوصله داستان طولانی را دارد . داستان هایی که گرمای روابط خانوادگی را توصیف می کنند ، درباره همکاری های گروهی کودکان باشد ، به کودک به طور غیر مستقیم دل و جرات مقابله با مشکلات را بدهد ، مفید است ..
گروه سنی ج – ( سالهای میانه دبستان یعنی 8 و9 سالگی)
در این سنین کودکان می توانند داستان های بلند بخوانند ، اما کتاب های تک داستان نه کتاب های مجموعه داستان . کتاب هایی که به ماجراهای کودکان پرداخته ، درباره سرزمین های دیگر است و حتی می تواند قسمت هایی از کتاب های علمی و تاریخی باشد .
گروه سنی د – ( سالهای آخر دبستان یعنی 10و11 سالگی)
کتاب های مناسب برای این گروه سنی ، ماجراهای واقعی گذشته و حال ، شرح حال ها ، داستان های واقعی طولانی ، کتاب های ماجرایی و قهرمانی و نیز داستان های عاطفی – احساسی جذاب می شود . میل به افسانه کم می شود . به شخصیت داستان ها توجه دقیق می شود . مباحث علمی – تاریخی توجه این گروه سنی به ویژه پسران را جلب می کند .
گروه سنی هـ - ( سالهای نوجوانی یعنی 12و13و14و15 سالگی)
کتب مناسب ، کمک بسیار بزرگی به نوجوانان در این سنین است زیرا از تمرکز آنها در مسایل محدود و بی اهمیت جلوگیری می کند و مسیر درست دیدن ، درست اندیشیدن و درست احساس کردن را به آنها نشان می دهد . در واقع به بلوغ فکری ایشان مدد می رساند. شرح حال ها ، ماجراهای واقعی از زندگی مردم ، شخصیت های بزرگ تاریخ ، شرح اکتشافات ، اختراعات ، مبارزات اجتماعی به آنها کمک می کنند که صفات واقعی انسان را بشناسند.
گروه سنی الف کودکانمعنای گروه های سنی کودکانگروه های سنی کودکانکتاب کودکانگروه سنی ب کودکتمامی سنیننیما شاهین فرروانشناس کودک
چیستا در لغت به معنای دانش، آگاهی و فرزانگی است. چیستا کودک به دنبال افزایش فرزانگی و توانا ساختن کودکان به ابزار اندیشه است. در راه رسیدن به این مهم برای افراد و گروه های مختلفی که با کودکان در ارتباط اند مانند خانواده ها و مراکز آموزشی، با فراهم کردن مطالب علمی و وسایل آموزشی اقدام می نماید.
آخرین مقالات
تماس بدنی با کودک و رشد مغز
۱۳۹۶-۱۱-۰۹ سفر و خواب کودک ۱۳۹۶-۱۱-۰۹
دروغ گویی در سنین مختلف کودکان علل و ریشه ها
۱۳۹۶-۱۰-۱۶
نشانه های آمادگی برای بارداری
۱۳۹۶-۱۰-۰۳
دسترسی سریع
نقشه سایت کودک مدرسه خانواده
پزشکان و مراکز درمانی
معرفی و نقد کتاب کودک
فروشگاه
قوانین و مقررات ثبت شکایات
2022 © کلیه حقوق سایت محفوظ و متعلق به وبسایت چیستا کودک می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط ساناتک
منبع مطلب : chistakoodak.ir