فرشته ملک فرنود

فرشته ملک فرنود



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

فرشته ملک فرنود را از این سایت دریافت کنید.

فرشته ملک فرنود

فرشته ملک فرنود گویندگی را در شبکه استانی صدای مرکز گیلان ،رادیو ایران ، رادیو پیام ، شبکه تلویزیونی جام جم ، رادیو تهران ، رادیو سلامت ,...

فرشته ملک فرنود

فرشته ملک فرنود، متولد ۱۱ شهریور سال ۱۳۴۹ شهرستان رشت، فارغ التحصیل کارشناسی زبان و ادبیات فارسی. گویندگی را از مرگز گیلان آغاز کرد و در سال ۱۳۷۹ برای ادامه فعالیتهای هنری اش به تهران آمد . طی سالیان فعالیتش در شبکه استانی صدای مرکز گیلان ،رادیو ایران ، رادیو پیام ، شبکه تلویزیونی جام جم ، رادیو تهران ، رادیو سلامت ، رادیو صدای اشنا و بعنوان گوینده نریشن، در شبکه های مختلف تلویزیونی فعالیت کرد.

نمونه صدای مستند دانلود نمونه صدای شاعرانه دانلود نمونه صدای خبری دانلود نمونه صدای تیپ سازی دانلود سفارش نریشن​ قبلی قبلی اکرم خویینی بعدی حسن همایی بعدی

گویندگان دیگر

گویندگان حرفه ای

مرضیه ابراهیمی

گویندگان حرفه ای

نگین خواجه نصیر

گویندگان حرفه ای

پیام شکوهی راد

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : chakava.com

گپ و گفت با فرشته ملک فرنود

اشاره : صدای پرطنین و گوش‌نواز او سالها در برنامه‌های مختلف رادیو شنیده می شد و بسیاری با شنیدن این صدا خو کرده بودند. پس از مهاجرت سریعا...

پاتوق, چهره ها

گپ و گفت با فرشته ملک فرنود 

پلاک ۵۲, 3 سال قبل 9 دقیقه خواندن 7445

تنها صداست که می ماند

گوینده و دوبلور رادیو و تلویزیون

اشاره :

صدای پرطنین و گوش‌نواز او سالها در برنامه‌های مختلف رادیو شنیده می شد و بسیاری با شنیدن این صدا خو کرده بودند. پس از مهاجرت سریعا توانست جذب شبکه های ماهواره‍ای فارسی زبان شود و اجراهای مختلفی را در جشن‌ها و مراسم فرهنگی و هنری داشت. “فرشته ملک‌فرنود” برنامه‌های ثابتی را در رادیو‌های خارج از کشور تهیه و اجرا کرد او همچنین نریشن مستندهای بیشماری را برعهده گرفت که در شبکه من و تو میتوان این کارها را دید وشنید و با صدای جذاب او از برنامه‌ها لذت برد. مصاحبه پیش رو حاصل گفتگوی صمیمی پلاک ۵۲ با اوست که می توانید با زوایای پیدا و پنهان این هنرمند توانا بهتر آشنا بشوید:

پلاک۵۲: سرکار خانم ملک فرنود، شما چگونه وارد حرفه گویندگی و برنامه سازی برای رادیو شدید؟

سال ۱۳۷۶ من از طریق ازمون استخدامی و تست گویندگی ، همکاریم رو با رادیو مرکز گیلان شروع کردم .البته سه سال بعد برای همکاری با رادیوهای سراسری به تهران رفتم و تا سال ۱۳۹۱ با رادیو ایران ، رادیو تهران ، رادیو پیام ، رادیو سلامت ،رادیو آوا، شبکه های مختلف تلویزیونی بصورت پراکنده و شبکه تلویزیون جام جم که برای ایرانیان خارج از کشور برنامه سازی می­کرد، کار کردم .

پلاک۵۲ :گویندگی، مجری‌گری یا صداپیشگی را نوعی مهارت می‌دانید که آموختنی است یا یکی از شاخه‌های هنر می‌دانید که نیازمند استعداد ذاتی است؟

بدون تردید استعداد ذاتی در کنار تجربه و کسب مهارت بالهایی هستند که به پرواز در آسمان اجرا منجر می­شوند. یک گوینده مخصوصا گوینده رادیو میبایستی حتما صدای خوب و سالم و مخارج حروف درستی داشته باشد. تارهای صوتی ما ما درست مانند تارهای یک ساز عمل میکنند، به مرور زمان و با کسب تجربه یاد می­گیریم که چگونه آهنگ زیبا تری با این ساز بنوازیم.

قاطعانه باید بگویم برنامه سازی در ایران با بهره گیری از امکانات دولتی و بودجه مناسب ، بسیار حرفه ای تر و اصولی تر از رسانه های فارسی زبان لس انجلس است .

پلاک۵۲ : به نظر شما وبژگی یک برنامه رادیویی موفق چیست؟

اصل و اساس در رادیو برقراری ارتباط درست و موثر با مخاطب است که در نهایت باعث پذیرش گوینده میشود. بسته به قالبی که برای ارایه یک برنامه انتخاب میشود در یک کلیت میتوان گفت هرگاه مخاطب در حین ارایه یک برنامه با دل و جان تمایل به دنبال کردن آنرا داشته باشد، مفاهیم ارایه شده را درک کند، اطلاعات درستی دریافت کند و یا حتی اوقات خوشی را سپری کند میتوان گفت آن برنامه موفق است . با تکیه و تاکید بر این نکته که لزوما نباید که یک برنامه اطلاعات زیادی را به شنونده منتقل کند گاهی حتی با فراهم کردن یک زنگ تفریح و ایجاد حال خوب یک برنامه میتواند معجزه کند.

پلاک۵۲ :اگر بخواهید سه برنامه رادیویی موفق را نام ببرید، کدام خواهند بود؟

این بسیار کار سختیست اما در حدی که حافظه ام یاری میکند برنامه های چالشی و گفتگو محور نظیر (زیر ذره بین) که دوست و همکار عزیزم خانم سهیلا درودی در رادیو اجرا میکردند در نوع خودشان کم همانند بودند. اجرای فرشید منافی را بسیار دوست دارم چه اجرای های مربوط به رادیو جوان و چه برنامه رادیو پسفردا در رادیو فردا و برنامه بی نظیر شب بخیر کوچولو با اجرای مثال زدنی خانم مریم نشیبا .

پلاک۵۲ : به نظر شما آیا فقط افرادی باید وارد کار گویندگی و صدا‌پیشگی شوند که از صدای خاص خدادادی برخوردارند یا با آموزش و تمرین می‌شود صدای خاص را به دست آورد؟

متاسفانه با تمرین نمیشود جنس صدا را عوض کرد اما بدون تردید با تمرین و ممارست میشود حنجره را تعلیم داد و اجرای درست تری داشت. من طی سالیان فعالیتم در دوره های گویندگی و فن بیان بسیار هنرجویانی داشتم که جنس صدایشان معمولی بود اما با کسب تکنیک و مهارت کارهای قابل قبولی انجام دادند.

پلاک۵۲ : وقتی به عنوان مجری رادیویی یا صداپیشه فعالیت می‌کنید، چهره شما دیده نمی‌شود. به نظر شما این اتفاق خوشایند است یا ناخوشایند؟

بنظرم یکی از جذابیتهای رادیو همین است . یعنی به مخاطب اجازه میدهد برای صدایی که می­شنود تصویر سازی کند. این اصلا اتفاق ناخوشایندی نیست .

مطالعه کنید:

چرا شعر این قدر مهم است؟

نقش زن در اشعار کهن فارسی

پلاک۵۲ : لطفا در مورد نقش هایی که دوبلور آن ها بوده اید برای ما بگویید.

من مدت پنج سال است که در لس انجلس بصورت خاص فقط با دوبلاژ تلویزیون من و تو همکاری میکنم . فیلمها و سریالهای زیادی را طی این سالها دوبله کردم اما سریالهای مستند پرونده های مرموز، فرا زمینی ها ، گریم ، شکار، سوپرکلینیک حیوانات . . . در این میان سوپرکلینیک حیوانات ، شاید به دلیل علاقمندی فوق العاده ام به حیوانات مخصوصا سگها جایگاه خاصی در قلبم دارد.ای این موضوع نداریم، اما فکر می‌کنیم شاید با نور انداختن روی آن سوژه‌ها بتوان به طور عمومی به نتیجه‌ای رسید!

پلاک۵۲ : درباره فعالیت های هنری خود در خارج از ایران برای ما بگویید.

من در خارج از ایران بصورت جسته و گریخته و پراکنده در تلویزیونهای مختلفی حضور داشتم اما فعالیت متمرکز من در پرشین رادیو و رادیو همراه بوده و البته دوبلاژ تلویزیون منو تو که قبلا به آن اشاره شد. از دیگر فعالیتهای تقریبا مستمر من برگزاری جلسات شب شعر ، شب مولانا، بزمهای ایرانی و بازی در یک تیاتر کمدی با کارگردانی شاهین جامعی و تهیه کنندگی علیرضا امیرقاسمی بوده .

پلاک۵۲ : شیرین ترین و تلخ ترین خاطره شما در حرفه ای که دارید چه بوده است؟

ثانیه به ثانیه ۲۲ سال فعایت رادیو تلویزیونی من دلچسب و عزیز و شیرین بوده . اما فلج شده تارهای صوتی ام حدود ده سال پیش که منجر به حدود شش ماه فاصله از فضای کارم بود و ممنوع الفعالیت شدنم که در نهایت منجر به مهاجرتم شد تلخ ترین­ها بودند.

پلاک۵۲ : چه تفاوتی بین برنامه سازی رادیو در ایران و خارج از ایران وجود دارد؟

قاطعانه باید بگویم برنامه سازی در ایران با بهره گیری از امکانات دولتی و بودجه مناسب ، بسیار حرفه ای تر و اصولی تر از رسانه های فارسی زبان لس انجلس است . من بحث محتوایی نمی­کنم ولی اشاره می­کنم به اینکه اگر قرار بر بحث محتوایی باشد به دلایل عدیده کفه دو ترازو را برابر می بینم. رعایت آنچه ما طی سالیان سال بعنوان اصول گویندگی و برنامه سازی آموختیم در رسانه های لس انجلس هیچ جایگاهی ندارد. چه بسیارند کسانیکه سالیان سال با رسانه های لس انجلسی همکاری کرده اند و در این زمینه ادعا دارند اما هرگز اصول این کار را نمی­شناسند.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : www.pelak52.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب