ایا ویروس زامبی در چین است

ایا ویروس زامبی در چین است



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

ایا ویروس زامبی در چین است را از این سایت دریافت کنید.

همه چیز درباره ویروس زامبی

تهران- ایرنا- روزنامه شهروند در گزارشی نوشت: تب خونریزی‌دهنده ویروسی می‌تواند توسط ویروس‌های ابولا، ماربورگ، لاسا، دنگی یا تب زرد ایجاد شود. خبرگزاری دولتی شیان نیوز گزارش داد که بیمارستان‌های این شهر موارد متعددی از تب خونریزی‌دهنده را از ابتدای زمستان امسال گزارش کرده‌اند.

۲۵ دی ۱۴۰۰،‏ ۱۱:۰۸ کد خبرنگار: 854 کد خبر: 84613550 T T ۳۴ نفر

همه چیز درباره ویروس زامبی

تهران- ایرنا- روزنامه شهروند در گزارشی نوشت: تب خونریزی‌دهنده ویروسی می‌تواند توسط ویروس‌های ابولا، ماربورگ، لاسا، دنگی یا تب زرد ایجاد شود. خبرگزاری دولتی شیان نیوز گزارش داد که بیمارستان‌های این شهر موارد متعددی از تب خونریزی‌دهنده را از ابتدای زمستان امسال گزارش کرده‌اند.

در ادامه گزارش ۲۵ دی روزنامه شهروند آمده است: در یک هفته اخیر، خبری هولناک با تیتر «ویروس جدید زامبی» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. خبرنگاری گزارش می‌دهد که در یکی از شهرهای چین مردم به ویروسی مبتلا شده‌اند که از چشم و بینی‌شان خون می‌آید و سپس وحشی می‌شوند. تصاویر از قرنطینه شدید شهر شیانِ چین خبر می‌داد

در روزهای اخیر انتشار اخبار و تصاویری تکان دهنده درباره ویروسی که از چشم،گوش و بینی مبتلایان خون جاری می کند برخی از کاربران شبکه های اجتماعی را به وحشت انداخته است.

برداشت اول

در ساعت ۱۰ صبح یک تصادف رانندگی در شهر شیانِ چین رخ داده بود. خودرویی قرمز رنگ به دلیل سرعت زیاد به سه خودرو که یکی از خودروها آمبولانس بود، برخورد شدید کرد. اما علت حادثه چه بود؟ به دلیل اختلال عصبی یا حواس‌پرتی راننده؟ یا بیماری جدیدی که در این شهر اتفاق افتاده؟ با این حال، به نظر می‌رسد چیزی که در حال حاضر رخ می‌دهد فراتر از کروناست.

برداشت دوم

در یک هفته اخیر، خبری هولناک با تیتر «ویروس جدید زامبی» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. در یک ویدیوی خبری، خبرنگاری گزارش می‌دهد که در یکی از شهرهای چین مردم به ویروسی مبتلا شده‌اند که از چشم و بینی‌شان خون می‌آید و سپس وحشی می‌شوند. تصاویر از قرنطینه شدید شهر شیانِ چین خبر می‌داد و انتشار ویدیویی مشکوک از یک تصادف رانندگی منتسب به شهر شیان کافی بود تا کاربرانِ ایرانی اینترنت نسبت به این اخبار واکنش‌های متفاوتی نشان دهند. یکی از کاربران به نام شایان در پایین یکی از پُست‌های اینستاگرام نوشت: «همیشه منتظر این لحظه بودم.»

آیا هنوز از بحران کرونا عبور نکرده باید با ویروس زامبی دست‌وپنجه نرم کنیم؟ آیا دوباره باعث همه‌گیری می‌شود؟ اصلا مگر تا همین هفته پیش، زامبی‌ها در فیلم‌های علمی-تخیلی جای نداشتند؟  چرا اخبار رسمی واکنشی به این شایعات هولناک نشان نمی‌دهند؟!

کاربر دیگری به نام گُلد مون می‌گوید: «تو رو خدا یکی بگه اینا صحت داره یا نه؟» و نوید با قاطعیت می‌نویسد: «بله حقیقت داره.» با این حال، برخی دیگر از کاربران با کنایه و طنز نسبت به این خبر هولناک واکنش نشان دادند. پونی نوشت: «والا ما الان خودمون توی زامبی‌ها زندگی می‌کنیم.» متین با استیکر خنده می‌گوید: «فقط گیمرها زنده می‌مونن.» و سامی با خیالی جمع می‌نویسد: «باشه بیایید منتظریم!»

برداشت سوم

ماجرا چیست؟ آیا هنوز از بحران کرونا عبور نکرده باید با ویروس زامبی دست‌وپنجه نرم کنیم؟ آیا دوباره باعث همه‌گیری می‌شود؟ اصلا مگر تا همین هفته پیش، زامبی‌ها در فیلم‌های علمی-تخیلی جای نداشتند؟  چرا اخبار رسمی واکنشی به این شایعات هولناک نشان نمی‌دهند؟!

جواب این سوال‌ها ساده است: «اگر بخواهیم از روی چند عکس و تصویر مبهم که با ترجمه فارسی منتشر شده‌اند، این موضوع را بررسی کنیم، باید بگوییم بله، ظاهرا عصر زامبی‌ها فرا رسیده است.» اما اگر کمی دقیق‌تر شویم، اصلا نیازی به پذیرش این اخبار جعلی نیست. چرا؟ چون:

۱- این خبر با کلیدواژه‌های: ویروس، زامبی، شیان، چین فقط به زبان فارسی در گوگل پیدا می‌شوند. کافی است همین واژه‌ها را به زبان انگلیسی سرچ کنید (Xi’an، china، Zombie،Virus) در این‌صورت حتی اگر در تنظیمات پیشرفته گوگل، پیش‌فرض را روی مرتب‌کردن اخبار در یک هفته گذشته هم تنظیم کنیم، متوجه خواهیم شد که متاسفانه عامل بازنشر این خبر جعلی، خود ما هستیم.

۲- هرچند خبرگزاری‌ها و اخبار رسمی، به این موضوع واکنشی نشان ندادند، اما برخی از چهره‌های شناخته‌شده مثل شاهین صمدپور نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند. او سعی کرد با انتشار چند استوری، صحت و سقم این خبر را به فالوورهایش اطلاع دهد و درنهایت پس از چند تحلیل درباره جعلی‌بودن تصاویر این خبر نوشت: «به شایعه‌های پیج‌های زرد برای جذب  مخاطب توجه نکنید.»

برداشت چهارم

کلید حل همه این معما، اما در ویدیویی نهفته شده که در آن مردی به نام «benjamin harnwell» معروف به بن هارنول با ژستی شبیه به خبرنگاران اخبار تلویزیونی، در مقابل دوربین، می‌گوید: «از چشم، گوش و بینی مبتلایان خون جاری می‌شود و شهر شیان‌ به طور کامل در قرنطینه است.» حالا اگر در کنار کلیدواژه‌های انگلیسی این خبر، نام «ben harnwell» را اضافه کنید، گوگل تا حدودی به شما می‌گوید که ماجرا چیست.

درست است که وار روم برنامه‌ای بوده که بیشترین اطلاعات را در مورد همه‌گیری ویروس کرونا و اخبار روز ارایه می‌دهد، اما صاحب این برنامه کیست؟ «Stephen Bannon» معروف به استیو بَنِن یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های کمپین ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ.

بن هارنول کیست؟

در ویدیو، بنجامین ‌هارنول مردی است جوان و درشت اندام با ریش و سبیل آنکادر شده که اتفاقا خبرنگار است و وقتی در «war room» استیو بنن، روی خط می‌آید در مورد مخفی‌کردن چین، از انتشار خبر یک نوع جدید کووید، گمانه‌زنی می‌کند.

درست است که وار روم برنامه‌ای بوده که بیشترین اطلاعات را در مورد همه‌گیری ویروس کرونا و اخبار روز ارایه می‌دهد، اما صاحب این برنامه کیست؟ «Stephen Bannon» معروف به استیو بَنِن یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های کمپین ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ. او از زمانی که در سال ۲۰۱۷ از سمت خود به عنوان استراتژیست ارشد کاخ سفید برکنار شد،  توجه خود را به اروپا معطوف کرد و به راه‌اندازی «جنبش» مستقر در بروکسل، یک اتاق فکر راست‌گرا برای حمایت از گروه‌های ملی‌گرا و ضد تشکیلات کمک کرد.

بن هارنول، خبرنگار هم حالا سر از برنامه‌های او در «وار روم» درآورده است. جالب است که بدانید یکی از روزنامه‌نگاران مستقل نیویورکر در یکی از گزارش‌هایش بن را اینگونه تعریف کرده: «هارنول، کاتولیک بریتانیایی ۴۵ساله، با تشویق دوستش استیو بنن، استراتژیست پشت‌سر پیروزی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶، چندین سال پیش، شروع به اجاره یک صومعه به مبلغ حدود صدهزار دلار در سال از وزارت فرهنگ ایتالیا کرده بود.» و بَنِن مدت‌هاست که تلاش می‌کند تا شورش‌های پوپولیستی را در سراسر اروپا برانگیزد. تا اینجای گزارش تکلیف دو چهره‌ای که درباره انتشار اخبار از شیان چین گزارش می‌دهند تا حدودی مشخص شد. بنابراین با کنار هم قرار دادن تکه‌هایی از پازل‌های این معما، سرنخ‌هایی به دست می‌آید که در ادامه به تحلیل آنها خواهیم پرداخت.

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع : www.irna.ir

شایعه پیدایش ویروس زامبی در چین

شایعه ای در شبکه های مجازی منتشر شده که می گوید یک ویروس جدید و خطرناک در چین پیدا شده است. برخی می گویند کابوس هالیوود بالاخره تحقق یافته و ویروسی به جان بشر... 13.01.2022, اسپوتنیک ایران

شایعه پیدایش ویروس زامبی در چین

13:35 13.01.2022

© Sputnik / Anna Ratkoglo / ورود به گالری تصاویر

شایعه ای در شبکه های مجازی منتشر شده که می گوید یک ویروس جدید و خطرناک در چین پیدا شده است. برخی می گویند کابوس هالیوود بالاخره تحقق یافته و ویروسی به جان بشر افتاده که انسان ها را زامبی می کند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از خبرفوری، پخش شدن ویدیوی قرنطینه و وضعیت بحرانی در شهر شیان چین که ماموران امنیتی در حال تخلیه شهر هستند و اهالی شهر خانه های خود را قفل یا تخلیه می‌کنند باعث ایجاد رعب و وحشت کاربران در فضای مجازی شده است.

بسیاری در شبکه های مجازی شایعه منتشر شدن یک ویروس جدید خطرناک را در چین پخش کرده اند. آنها معتقدند کابوس سینمای هالیوود بالاخره تحقق یافته و ویروسی به جان بشر افتاده که انسان ها را زامبی می کند.

این شایعه زمانی منتشر شد که خبرنگار آمریکایی بن هارنول اعلام کرد که یک ویروس جدید در شیان چین ظاهر شده است. بر اساس ادعای این خبرنگار از گوش، چشم و بینی بیماران مبتلا به این ویروس خون جاری شده و شهر به طور کامل قرنطینه شده است.

خبرگزاری شینهوای چین نیز اعلام کرد در این شرایط، مقامات شیان و آنیانگ از ساکنان این شهر خواستند در خانه هایشان بمانند و تردد خودرو‌های خاص را نیز ممنوع کردند. همچنین کسب و کار‌های غیرضروری تعطیل شده و کمپین گسترده غربالگری به منظور پیشگیری از شیوع ویروس جدید آغاز شده است.

شهر‌های متعددی از چین محدودیت‌ های کرونایی وضع کرده اند، اما سه شهر آنیانگ، شیان و یوژو، شهری یک میلیون نفری در استان هِنان قرنطینه خانگی و غیر خانگی وضع کرده اند.

اما آیا شایعه مربوط به ویروس جدید درست است؟ به نظر می رسد این خبر درست نباشد. اگر چه چین محل تولد ویروس کرونا است اما مدت زیادی از ماجرای کرونا دور بوده است. با افزایش شیوع ویروس امیکرون در چین، فعالیت دولت این کشور برای مهار ویروس جدید اوج گرفته و همین باعث شده چین بعد از مدت ها به صدر اخبار کرونایی باز گردد.

فضای سفت و سخت در این کشور هم باعث شده بازار شایعات اوج گرفته و افراد مختلفی درباره شیوع ویروس زامبی اطهار نظر کنند. اما بر اساس شواهد، جنگ بزرگ پزشکی در چین در حال حاضر نه با ویروس زامبی بلکه با امیکرون است. ویروسی که دولت چین سخت به دنبال آن است که با فشار و سخت گیری آن را مهار کند‌.

جهان چین ویروس کرونا در جهان 173 49 39 69 32 26

تازه ترین رویدادهای ایران و جهان را از صفحه توئیتر خبرگزاری اسپوتنیک ایران دنبال کنید.

اشتراک

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع : ir.sputniknews.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب