لوازم اداری که کاغذها

لوازم اداری که کاغذها



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

لوازم اداری که کاغذها را از این سایت دریافت کنید.

تجهیزات اداری

تجهیزات اداری

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

تجهیزات اداری (به انگلیسی: Office supplies) به کلیه تجهیزات و لوازمی که به‌طور معمول، در ادارات و دفاتر کسب‌وکار مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفته می‌شود.

این تجهیزات از ابزارهای ساده مانند گیره کاغذ، سوزن منگنه، سوراخ‌کن، کلاسور، منگنه، قلم و کاغذ گرفته تا ماشین‌های اداری پیشرفته که فعالیت هر اداره و شرکتی بدون وجود آن‌ها غیرممکن است را شامل می‌شود. به جز اثاثیه، میز و مبلمان دفترکار به یک شمار تجهیزات و ماشین‌آلات اداری مانند رایانه، چاپگر، دورنگار و دستگاه فتوکپی نیاز است.[۱][۲][۳][۴][۵][۶]

وسایل روی میز کار[ویرایش]

شاید در نگاه نخست این وسایل پیش پا افتاده به نظر برسد اما پایه و اساس یک میز اداری، مجهز بودن به وسایل و تجهیزاتی مانند خودکار، کاغذ یادداشت، کلاسور، پوشه و گیره کاغذ است به نظر ساده می‌آیند. البته با توجه به تناسب کارها وسایل روی میز کار در کسب و کارهای مختلف با هم متفاوت است.

تجهیزات و ماشین آلات اداری[ویرایش]

انواع ماشین‌های اداری[۷] در یک دسته‌بندی کلی به چاپگر، دستگاه فکس، پویشگر و دستگاه فتوکپی تقسیم می‌شوند که هر کدام با توجه به مشخصات و کاربردهایی که دارند، می‌توانند نیازهای مشخصی را در یک اداره برآورده سازند.

دستگاه دورنگار[ویرایش]

دستگاه دورنگار امکان ارسال و دریافت اسناد کاغذی را با استفاده از خطوط تلفن مهیا می‌سازد به این صورت که کاغذ را وارد دستگاه کرده و پویش می‌شود و سپس از طریق تلفن ارسال می‌شود.

دستگاه کپی[ویرایش]

دستگاه کپی یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ها در محیط‌های مختلف اداری، دفتر کار، شرکت‌های گرافیکی و غیره می‌باشد. کار اصلی این دستگاه تهیه نسخه‌های کاغذی از مدارک و اسناد مانند شناسنامه، کارت ملی، متون و عکس می‌باشد. دستگاه‌های فتوکپی در دو گونه لیزری و جوهرافشان و دستگاه کپی رنگی و دستگاه کپی سیاه و سفید طراحی و تولید شده‌اند.[۸]

پویشگر[ویرایش]

پویشگر با توجه به طراحی که دارد می‌تواند یک نسخه دیجیتال از اسناد و مدارک و اطلاعات متنی و تصویری بر روی انواع کاغذها و سطوح مسطح دیگر را فراهم کند. پویشگرها در انواع مختلفی مانند پویشگر دستی، پویشگر مسطح و پویشگر فیدردار طراحی و تولید شده‌است.

چاپگر[ویرایش]

چاپگرها نیز یکی از تجهیزات ضروری شرکت‌ها و ادارات هستند. کارایی چاپگرها چاپ متن و تصاویر گرافیکی سیاه و سفید یا رنگی است. چاپگرها در گونه‌های مختلفی مانند چاپگرهای جوهرافشان، چاپگرهای لیزری، چاپگرهای چندکاره، چاپگر سوزنی و چاپگرهای قابل حمل برای مصارف و کاربردهای مختلف طراحی و تولید شده‌اند.

منابع[ویرایش]

↑ Radcliffe, Robert C. (1997). . Addison-Wesley Educational Publishers, Inc. p. 134. ISBN 0-673-99988-2.

↑ Market Maker Definition

↑ "Financial Risk: Definition". Investopedia. Retrieved October 2011. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (help)

↑ "In Wall Street Words". Credo Reference. 2003. Retrieved October 2011. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (help)

↑ McNeil, Alexander J.; Frey, Rüdiger; Embrechts, Paul (2005). . Princeton University Press. pp. 2–3. ISBN 978-0-691-12255-7.

↑ Horcher, Karen A. (2005). . John Wiley and Sons. pp. 1–3. ISBN 978-0-471-70616-8.

↑ ایده برتر پارسیان. «انواع ماشین‌های اداری». بایگانی‌شده از اصلی در ۲۱ اوت ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۷ فوریه ۲۰۱۹.

↑ ebpnovin.com. «ایده برتر پارسیان». . بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ فوریه ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۲-۰۷.

مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «Office supplies». در ، بازبینی‌شده در ۲۱ مارس ۲۰۱۳.

رده‌ها: ابزار اداریفناوری رسانه

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : fa.wikipedia.org

لیست ملزومات اداری مهم دفتر کار

کامل ترین چک لیست ملزومات اداری ضروری برای دفتر کار شامل لیست لوازم التحریر، لوازم برقی و لیست لوازم رومیزی اداری به همراه خرید و مشاوره در فروشگاه آرک شاپ

لیست ملزومات اداری

simin javaheri ۱۱ اسفند ۱۳۹۹|۰۵:۴۳

لیست ملزومات اداری

با وجود این لیست دیگر نیازی نیست کل بازار را بگردید، می توانید از لیست لوازم اداری که آرک شاپ آماده کرده استفاده کنید و خرید راحتی داشته باشید.

معرفی لیست ملزومات اداری

همه سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی پس از راه اندازی دفتر کار یا پس از جابه جایی به محل کار جدید لازم است که وسایل مورد نیاز دفتر کار را تهیه کنند. به همین دلیل بد نیست که لیست ملزومات اداری و اقلام مورد نیاز داشته باشند و با توجه به سازمان و اداره خود تجهیزات لازم را خریداری کنند. به همه لوازم و تجهیزاتی که در دفاتر کار مورد استفاده قرار می‌گیرند، ملزومات اداری گفته می‌شود. در واقع این وسایل، لوازمی هستند که به طور معمول و همه روزه استفاده می‌شوند؛ و شاید در نگاه اول ممکن است ضروری به نظر نرسند و به آن اهمیت داده نشود.

برخی از ملزومات اداری شامل لوازم کوچکی هستند که کارمندان و مدیران برای ایجاد نظم و هماهنگی در دفتر کار به آن ها نیاز دارند. در ادامه چک لیست ملزومات اداری ضروری از جمله لیست لوازم برقی، لوازم تحریر و لوازم رو میزی را آورده‌ایم.

چک لیست ملزومات اداری چیست

تهیه لیست لوازم التحریر اداری مورد نیاز کارمندان و تجهیزات و ماشین‌های اداری، یکی از مهم‌ترین بخش‌های شروع هر کسب و کاری از جمله  دفتر پیشخوان و دفتر وکالت و دفتر بیمه و شرکت های خصوصی و دولتی و حتی مغازه ها است. به بیان دیگر تهیه این ملزومات اداری و لوازم مورد نیاز دفتر کار باعث افزایش عملکرد و دقت و افزایش سرعت کار کارمندان و مدیر سازمان می‌شود.

از طرفی استفاده از این وسایل باعث زیباتر شدن و حرفه‌ای‌تر به نظر رسیدن محیط کار می‌شود. این تجهیزات لوازم کوچک و کاربردی هستند و باعث افزایش سرعت عملکرد کارکنان و عدم نیاز به شرکت‌های دیگر و اتلاف وقت می‌شوند. برای معرفی و تهیه چک لیست باید گفت که تجهیزات اداری به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود:

لیست تجهیزات اداری مصرف شدنی:

لوازمی که در دفتر کار به سرعت مورد استفاده قرار می ‌گیرد و برای بار دیگر قابل استفاده نیست.

چسب ها:

مجموعه لوازمی که برای ثابت نگه داشتن و چسباندن وسایل ضروری دیگر روی میز کار از آن استفاده می‌شود. مانند چسب مایع یا چسب نواری

لوازم و تجهیزات اداری ماندگار:

لیست مبلمان اداری که در طولانی مدت و چندین بار می‌شود از آن‌ها استفاده کرد، بدون این که در فرم و ظاهر اولیه آن‌ها تغییری ایجاد شود. لوازم برقی لازم برای دفتر کار در دسته این لوازم ضروری قرار می‌گیرد.

در برخی موارد ممکن است خرید تجهیزات دفتر کار را فراموش کنید، به همین دلیل در ادامه چک “لیست ملزومات مصرفی اداری” را تهیه کرده‌ایم که به شرح زیر است:

کامپیوتر

میز (به تعداد کارکنان یا در صورت نیاز میز کنفرانس و …)

صندلی اداری (صندلی مدیریتی، صندلی کارشناسی، صندلی اپراتوری و … به تعداد کارمندان و مدیران خریداری می‌شود.)

پرینتر

زونکن و کلاسور که جزو لوازم اداری رومیزی به شمار می روند.

پرچم ایران یا پرچم آرم شرکت یا سازمان

کارت ویزیت شرکت اسماء متبرکه کاغذ A4، A2 و A3

کاور کاغذ و گیره کاغذ(لوازم اداری که کاغذها را با یک سیم فولادی خم شده به یکدیگر متصل میکند)

دستگاه منگنه دستگاه پانچ

سی دی (برای رایت و انتشار فایل های ضروری)

خودکار و سایر وسایل نوشت افزار

ماشین حساب قیچی ماژیک دفتر یادداشت تقویم رو میزی تقویم دیواری پایه چسب چسب کازیه نگه دارنده کتاب کتابخانه چندین قفسه

کمد دَوار (جهت بایگانی اسناد و پرونده‌های ضروری)

قفسه برای دسته بندی و جدا کردن مدارک متفاوت

تقسیم کننده کشو

کمدهای جداگانه برای هر دفتر (به تعداد مورد نیاز هر دفتر) برای تهیه کمد برای دفتر کار بهتر است که کمدهای متناسب با محیط کار (مدرن یا کلاسیک) را انتخاب کنید. برای این کار بهتر است از کارشناسان دکوراسیون داخلی برای انتخاب و تهیه کمد مشاوره بگیرید. انواع کمدها: کمد MDF، کمدهای فلزی

چارت عوامل اجرایی و افراد فعال در محل شرکت یا سازمان (با استفاده از تهیه چارت و چاپ کردن نام اعضای فعال در شرکت یا سازمان همراه با سمتی که دارند، معرفی کنید.)

ظروف لازم برای آشپزخانه و پذیرایی از کارمندان و مهمانان (لیوان، فنجان، بشقاب، ظرف پذیرایی، ماگ، کارد، چنگال و …)

یخچال جعبه کمک های اولیه کپسول آتش نشانی

تزئینات دیواری (بهتر است برای دفاتر مختلف به صورت جداگانه برای افزایش زیبایی و چیدمان دفتر کار از تزئینات جداگانه استفاده شود.)

گل و گیاه زیر کیسی

لیست لوازم التحریر اداری

تهیه لوازم التحریر اداری برای دفتر کار یکی از ضروری‌ترین ملزومات هر محیط کاری است که همه کارمندان قسمت‌های مختلف اداره یا سازمان یا شرکت‌های کوچک و بزرگ به آن‌ها نیاز دارند. لوازم التحریر در مقایسه با لوازم برقی اولویت پایین‌تری دارد.  برای خرید لوازم تحریر این چک لیست را به همراه لیست اثاثه اداری به همراه داشته باشید تا کلیه لوازم اداری مورد نیازتان را یک جا خرید کنید:

خودکار چندین رنگ ماژیک هایلاتر

ماژیک چندین رنگ برای نوشتن روی تخته وایت برد

تخته وایت برد (نوشتن برنامه ریزی‌ها و اهداف ماهانه یا سالانه)

مداد و مداد تراش پاک کن غلط گیر دفتر و دفتر یادداشت تخته پاک کن خط کش

کاغذ در اندازه‌های مختلف

کلیر بوک

پوشه با اندازه‌های مختلف برای برگه با سایزهای متفاوت

برگه تذهیب

لیست لوازم اداری رومیزی

در بین کلیه ملزومات اداری برخی از وسایل صرفا برای دسترسی آسان و سریع روی میز کارمندان و مدیر قرار داده می‌شوند. این وسایل نسبت به وسایل دیگر ضروری‌تر بوده و ممکن است چندین بار در روز به آن نیاز داشته باشید. دسترسی سریع و آسان به این وسایل برای هر دفتر کاری ضروری است و باعث افزایش سرعت و بهبود روند کار خواهد شد. نوشتن چک لیست برای خرید لوازم اداری رومیزی روند خرید این وسایل را سریع‌تر می‌کند:

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : arkshop.ir

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب