حذف اروگوئه

حذف اروگوئه



مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

حذف اروگوئه را از این سایت دریافت کنید.

فغانی مقصر حذف اروگوئه از جام جهانی!

پایگاه خبری فوتبالی- از دید سرمربی تیم ملی اروگوئه، دلیل حذف تیم ملی این کشور از جام جهانی، کسی نیست جز علیرضا فغانی!به گزارش فوتبالی، اروگوئه اگرچه با 2 گل غنا را شکست داد اما این برد برای صعود یاران سوارز به مرحله بعد کافی نبود و پرتغال و کره جنوبی,علیرضا فغانی,تیم ملی اروگوئه,جام جهانی 2022 قطر,پیشنهاد سردبیر,دیگو آلونسو

فغانی مقصر حذف اروگوئه از جام جهانی!

پایگاه خبری فوتبالی- از دید سرمربی تیم ملی اروگوئه، دلیل حذف تیم ملی این کشور از جام جهانی، کسی نیست جز علیرضا فغانی!

به گزارش فوتبالی، اروگوئه اگرچه با 2 گل غنا را شکست داد اما این برد برای صعود یاران سوارز به مرحله بعد کافی نبود و پرتغال و کره جنوبی به مرحله یک هشتم نهایی صعود کردند.

نکته جالب اینکه سرمربی تیم ملی اروگوئه، بعد از بازی دیروز مدعی شده که پنالتی‌ای که علیرضا فغانی در بازی این تیم مقابل پرتغال گرفت، دلیل اصلی حذف تیم او از جام جهانی بوده است.

فرناندو آلونسو گفته است:" ما به خاطر پنالتی گرفته شده جلوی پرتغال باختیم. فیفا هم اعلام کرد که آن پنالتی درست نبوده است."

در بازی جنجالی اروگوئه و پرتغال و در شرایطی که یاران کریس رونالدو تا دقیقه 89 با یک گل از حریفش جلو بودند، فغانی با استناد به VAR، برخورد توپ به دست خوزه ماریا خیمنز را پنالتی تشخیص داد تا پرتغال گل دوم را هم وارد دروازه اروگوئه کند.

در پایان بازیهای دیروز گروه H، تفاضل گل کره جنوبی و اروگوئه، یکسان بود اما کره جنوبی به دلیل گل زده بهتر به نسبت اروگوئه، راهی مرحله بعدی شد و به عقیده سرمربی اروگوئه، اگر فغانی آن پنالتی جنجالی را نمی‌گرفت، تیم او با تفاضل گل بهتر در قیاس با کره جنوبی، مسافر مرحله یک هشتم نهایی می‌شد.

1984

برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : footballi.net

نقش یک ایرانی در حذف اروگوئه از جام جهانی!

اعلام خطای پنالتی به سود پرتغال از سوی علیرضا فغانی در بازی اروگوئه و پرتغال، در حذف اروگوئه تأثیر گذار بوده است.

نقش یک ایرانی در حذف اروگوئه از جام جهانی!

نقش یک ایرانی در حذف اروگوئه از جام جهانی! VAR کار دست فغانی می‌دهد؟

فوتبال خارجیفوتبال

منتشر شده در ۱/۰۹/۱۲ ساعت ۲:۱۸:۴۱

@[email protected]#=img=#

۰۳۲۶اشتراک‌گذاری

اعلام خطای پنالتی به سود پرتغال از سوی علیرضا فغانی در بازی اروگوئه و پرتغال، در حذف اروگوئه تأثیر گذار بوده است.

به گزارش سرخ نیوز، عقربه های ساعت در ورزشگاه لوسیل، از عدد ۹۰ عبور کرده بود و ۸۸ هزار و ۶۶۸ تماشاگری که در ورزشگاه حضور داشتند، با حساسیت فوق العاده ای، ۹ دقیقه زمان تلف شده را دنبال می کردند. پرتغال در اندیشه حفظ برتری یک بر صفر خود بود. برونو فرناندز پشت محوطه جریمه صاحب توپ بود و قصد داشت مدافع اروگوئه را از پیش روی بردارد و تیر خلاص را بر پیکر سلسته وارد کند.

ستاره منچستر ضربه ای را به توپ وارد کرد و قصد داشت تا از سد خوزه ماریا خیمنز عبور کند. مدافع اتلتیکو مادرید نیز به صورت همزمان برای زدن توپ، روی پای فرناندز تکل زد ولی توپ از او عبور کرد و به دست خیمنزی خورد که در حال افتادن روی زمین بود و دستش را به عنوان تکیه گاه قرار داده بود.

علیرضا فغانی با دیدن این صحنه، خطای پنالتی را تشخیص نداد. بارها و بارها در فصول اخیر فوتبال اروپا این صحنه تکرار شده بود و طبق قوانین جدید داوری، اگر توپ به دست تکیه گاه مدافعی که روی زمین افتاده برخورد کند، خطای هند نیست. همه چیز تا به اینجا درست پیش رفته بود و فغانی نیز بازی را ادامه داد که طبیعتا اعتراض بازیکنان پرتغال را به دنبال داشت.

@[email protected]#=img=#

پس از گذشت لحظاتی، ناگهان اتاق VAR به فغانی اعلام کرد برای بازبینی صحنه، پای مانیتور برود. او پس از چند ثانیه، برخورد توپ به دست خیمنز را خطای پنالتی تشخیص داد. توضیحات مدافع اتلتیکو و سایر بازیکنان اروگوئه از جمله سوارز بی فایده بود. فغانی یک پنالتی را در دقیقه 90+3 به سود پرتغال اعلام کرد که برونو فرناندز آن را به تور دروازه اروگوئه چسباند تا نتیجه بازی پرتغال اروگوئه، دو بر صفر به سود پرتغال ثبت شود.

بیشتر بخوانید:  گل سوم فرانسه به لهستان توسط امباپه

@[email protected]#=img=#

این خطای پنالتی و گلی که وارد دروازه سرخیو روشه شد، امشب اثر بزرگ خود را نشان داد. اروگوئه و کره جنوبی در دقایق پایانی دیدارهای امروز رقابت سختی برای صعود داشتند. کره در دقیقه ۹۱ از پرتغال قدرتمند پیش افتاده بود و اروگوئه نیز ۲ گل وارد دروازه غنا کرده بود. امتیاز و تفاضل گل ها برابر بود. اما کره ۴ گل زده و ۴ گل خورده داشت و اروگوئه ۲ گل زده و ۲ گل خورده.

طبق قوانین فیفا، در این شرایط، هر تیمی که گل های زده بیشتری داشته باشد، در رتبه بالاتری قرار می گیرد. در نتیجه، اروگوئه برای صعود باید در وقت های اضافه یک گل دیگر وارد دروازه غنا می کرد. اما دیه‌گو آلونسو مهره های تهاجمی تیمش از جمله داروین نونیز، لوئیس سوارز و جورجیان آراسکائتا را تعویض کرده بود و تیم او زهر لازم را در حملات نداشت.

@[email protected]#=img=#

تلاش های سلسته برای رسیدن به گل سوم بی فایده بود و نتیجه بازی اروگوئه و غنا دو بر صفر به سود اروگوئه به ثبت رسید. کره جنوبی فقط به دلیل گل زده بیشتر و نه بخاطر تفاضل بهتر راهی دور بعد شد. این نتیجه، داغ دل اروگوئه را بیشتر کرد. اگر اتاق VAR در بازی با پرتغال، علیرضا فغانی را مجبور نکرده بود که برای بازبینی صحنه پای مانیتور برود و پنالتی اشتباه را به سود پرتغال اعلام کند، اکنون اروگوئه با 2 گل زده، یک گل خورده و تفاضل مثبت یک، بالاتر از کره جنوبی راهی مرحله یک هشتم نهایی شده بود.

بیشتر بخوانید:  امید عالیشاه ؛ ستاره پرسپولیس در بازی با فجر سپاس

«ادواردو آچه» یکی از اعضای کمیته اجرایی اتحادیه فوتبال اروگوئه پس از بازی با پرتغال گفت که پیرلوئیجی کولینا رئیس کمیته داوران فیفا اذعان کرد که اعلام پنالتی برای پرتغال در دیدار با اروگوئه اشتباه بوده است. کولینا گفته بود که این یک حرکت طبیعی است و کار دیگری نمی توان انجام داد زیرا این یک حرکت غریزی بود. داور به خوبی اعلام ادامه بازی کرد ولی داور VAR او را صدا زد و تصمیم بدی گرفت.

به هر شکل، پای علیرضا فغانی به صورت ناخواسته در حذف اروگوئه دیده می شود. پنالتی که برای پرتغال گرفته شد، تفاضل تیم سوارز، نونیز و والورده را بدتر کرد. پنالتی که اگر اعلام نشده بود، اروگوئه می توانست راهی مرحله بعد شود. باید دید که این اتفاق چه تأثیری روی تصمیمات کمیته داوران فدراسیون جهانی فوتبال برای انتخاب علیرضا فغانی به عنوان داور دیدارهای مراحل حذفی جام جهانی خواهد گرفت.

تیم ملی اروگوئه جام جهانی ۲۰۲۲ علیرضا فغانی فوتبال فیفا

۰۳۲۶اشتراک‌گذاری
برای دیدن کل مطلب کلیک کنید

منبع مطلب : sorkhnews.com

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب